Väljare förstår, medan media och 7-klöverns partiledare bär sig illa åt.

Terror endast galenskap, ingen produkt av islam
”SVT har fullt jobb med att försöka övertyga oss om att mördandet inte har ett skvatt med invandringen att göra. Det är bara skumma krafter som försöker göra den kopplingen. Hur bedömer regimens medier vår förmåga att tänka själva, månntro?”
mejlade en vän.

Precis så är det. I SVT:s  nyhetssändningar får vi om och omigen höra att terrordåden utförs av enskilda individer, gärna med snabb galenskapsdiagnos. Nu klingar den tidigare post traumatiska diagnosen något falskt, när dåden utförs av andra generationens invandrare, som inte tycks ha förstått värdegrundsläran.

Mördandet har inget med gruppen invandrare att göra och absolut inget med islam. Is-krigarna skall betraktas som barn i utanförskap och bär de sig illa åt, så beror det på elaka människor som ställer krav. Främlingsfientlighet går ännu bra som förklaring till galenskap.

Men nu förhåller det sig så, att denna påstådda galenskap har sitt ursprung i Koranen.

När det gäller övertramp av påstådda nazister och höger extrema individer, så är hela gruppen ansvarig, här skall det stigmatiseras till 100 %, till skillnad mot muslimer. De skall  omges av hänsyn och respekt oavsett om de har en  blodig kniv i handen eller en Kalasjnikov under armen.

Tårtkalas prioriteras, när skotten viner
Nu har jag insett att det inte finns något hopp om alliansens partiledare och skulle Birgitta Ohlsson lyckas i sitt uppsåt, så är denna fyrklöver rökt.

När nya terrordåd skett i Barcelona, Cambrils, Åbo och skotten viner i snart varenda stad i vårt humana land, då lägger Annie Lööf ut en bild på hur dessa uppklädda damer med en inklämd Björklund går på tårtkalas och för att fira statsministerns 60-årsdag!
Inte ett ord om tryggheten som försvann.

Födelsedagsbarnet ordnade till ett mobbing kalas, för att visa vilken fin karl partiet har, genom att inte bjuda Jimmie Åkesson. Ett hån mot SD:s väljare,  men den gamla naziststämpeln har förlorat sin färg och fler inser att statsministern bara är EU:s lydige springpojke i stället för folkets vän.

Nytt dåd i Marseille?
I går morse rammade en skåpbil två hållplatser fulla med folk i Marseille, där en person dog, flera skadades, så ställ Dig bakom hållplatsen i storstaden, om Du är rädd om livhanken. Om detta misstänkta dåd nämnde Rapport på kvällen inte ett ord.

Vår nya adel åker limousine med vakter så fort de kliver ur. De har förkärlek för handhjärtan och floskler, som att inte hata, lev som vanligt och kärlek övervinner allt. Deras infantila och hånfulla budskap löper stor risk att framkalla galenskap.

Menar dessa godhetsapostlar att handhjärtan och kärleksbudskap skulle ha stoppat Hitlers, Francos, Castros, Stalins, Pol Pots, samt alla diktatorers mördarskvadroner i Afrika och Mellanöstern??

Nej, EU:s politiska elit är endast den globala finanselitens ”nyttiga idioter”, problemet för dem är att fler och fler i Europa tänker själva och ser förräderiet mot medborgarna och att kapitalets friheter går före människoliv.

2 tankar kring ”Väljare förstår, medan media och 7-klöverns partiledare bär sig illa åt.

  1. som Mark Twain skrev för länge sedan. Det finns tre sorters lögn. Vit lögn, förbannad lögn och statistik. Världen har inte förändrats enbart för att vi fått datorer och e-meil

  2. Hur kommer Sverige bli i framtiden? Inte som vi äldre har varit med om. Vår lokaltidning skrev i senaste numret brotten har minskat men oron har ökat? Propagandan är mycket stark , vem äger media?

Kommentarer är stängda.