Att de inte skäms!

Fördöma och glömma
Nu är de i gång igen, att reptilsnabbt twittra ut fördömanden efter de senaste terrordåden i Barcelona och Åbo. Deklarera hur de tänker på oskyldiga offer, som miste livet och deras anhöriga.

Sen är det klappat och klart.

Statsministern, Morgan Johansson och Annika Strandhall är en riktigt förödande trojka i dubbelmoral. Aldrig ett ord från dessa sammansvurna om det gängrelaterade kaoset på akutkliniker, otryggheten, kriminaliteten, försämringar i välfärden och om polisens hopplösa arbetssituation.

” ….Lika snabbt som man kan kommentera ett terrordåd på andra sidan kontinenten, lika sena är man med att fördöma utvecklingen på våra, gator, torg och akutmottagningar. Största möjliga tystnad… ” råder skriver Fredrik Antonsson på bloggen ioktakt.

http://iotakt.se/storsta-mojliga-tystnad/

Kanske blev Löfven med följe inspirerad av en allvarlig Angela Merkel?

Hon har med medlöpare sett till att både Dublin och Shengen överenskommelserna gått i spat och har medansvar för att > 1000 personer inom Europa mist livet i terrorattacker, tack vare hennes  ”wir schaffen das” och övertro på gränslösa friheter.

Därefter har hon mage att med ledsen uppsyn, endast fördöma dessa män, som hon själv släppt in och sedan fortsätter allt som förut. Dublin och Schengen fördragen ligger  i papperskorgen, men förlegad asylrätt och andra missbrukade deklarationer tronar högst på skrivbordet.

Handhjärtan, blommor och ljus följer det vanliga mönstret samt naiv tro, att om vi lever som vanligt så kommer terrorister att bli snälla och lägga undan sina knivar och Kalasjnikovs.

Aldrig en tanke på om politikerna får fortsätta som vanligt, så kan det vara du och jag som mister livet i nästa terrordåd!

Trots vänsterliberal indoktrinering under årtionden, begriper jag inte allmänhetens blåögda aningslöshet.

Måste man vara med i ett terrordåd innan man förstår?

En tanke kring ”Att de inte skäms!

  1. Läste i den engelska tidningen the Sun att polisen gjort ett tillslag mot en ansenlig vapengömma 10000 talet vapen av olika kalibrer oftast typ kalashnikovs, ak 47. Troligen avsedda för kriminnella gäng eller terrorgrupper runt om i Europa

Kommentarer är stängda.