Sittstrejk för att slippa åka hem

Hälsning från signaturen ”Peter”
”Det blir bara värre o värre, nu sitter Afghaner och sittstrejkar i Stockholm för att slippa åka hem, och de 80.000 som Ygeman skulle avvisa efter negativt asylbeslut, undrar hur det gick med detta, det blev förmodligen 0.” 

Hälsning från en väninna
”Nu sitter grabbarna på torget och kräver att alla ska få stanna och visar upp sitt blåmärke och tror att det var en bomb!  Jag blir galen av allt hyckleri!”  

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article25611965.ab

”Politisk akrobatik” skriver Johan Westerholm på Ledarsidorna.se. Nu har demonstrationen för att få stanna i Sverige flyttat till Medborgarplatsen på Söder, där en stor del av snyftskrivande journalister bor.

https://ledarsidorna.se/2017/08/medborgarplatsen-cirkeln-sluts-politisk-akrobatik/

Kanske deras stöd skulle minska på ett hårt liggunderlag?

Mångkultur äger hos dessa vurmare endast rum i teorin, i praktiken får redan svaga grupper konfronteras med den bistra verkligheten.

Finansdepartementet verkar ha förstått, så där fem över tolv, att det tär på statskassan att härbärgera alla som kommit hit i avsaknad av flyktingskäl.

Trots att svensk ekonomi enligt finansministern ”går som tåget” måste något vara fel när världens högsta skatter inte längre räcker till.

För att trygga vård, skola och omsorg, rabblar hon, som motivering, aldrig ett ord om migrationens slukhål, där våra pengar försvinner ner.

Med en statsminister som har rekord i mental ”akrobatik” så lär nog flertalet få stanna, till vänsteraktivisters och godhjärtade kvinnors tillfredsställelse.

Svensk ”flyktingpolitik” är ett gigantiskt förräderi!
Både mot de som lockats hit och mot medborgarna som plundras alltmer.

Varenda medborgare måste fatta att det är något fel, att först signalera Välkommen till landet utan murar, sedan gynna smugglare och skrupelfria flyktingbaroner med miljarder, för att sedan tro att dessa gossar upp till 45 år frivilligt åker hem. Ofta har släkten/klanen samlat ihop pengar till smugglarresan och skammen är därför stor, att ej ha lyckats med sitt ankararbete.

Tyvärr är min övertygelse att Sverige är ett försöksland för folkutbyte, där Soros, Rotschild, Rockefeller med polare håller i spakarna, en åsikt som ofta står i Era kommentarer, som blir alltmer påtaglig. Huvudskälet till denna utvaldhet är våra kompetenslösa och karriärhungriga politiker och ett lättlurat folk, som tror att staten är god.

Majoriteten saknar flyktingskäl
När endast 1,4 % av migranterna som kom till Italien under januari – maj i år kom från krigets Syrien, så borde väl benämningen ”flykting” klinga falskt, även för övertygade globalister, som Birgitta Ohlsson och Annie Lööf.

Enligt UNHCR:s rapport i april var knappt 3 % av migranterna, som kom till Italien under 2016 riktiga flyktingar!

Men sådana petitesser är inget för vår humana stormakt, vars politiker vet att efter karriären, så väntar belöning av den globala eliten. Fredrik Reinfeldt och Anders Borg är utmärkta exempel, på politiker som fick ett generöst Tack för denna öppna hjärtans politik.

Handlingskraft bara i retoriken
Nu försöker regeringen ge sken av handlingskraft, men att gå på slak lina innebär tappad balans och skandalerna återkommer med ökad intensitet.

Små försöksballonger har skicktas upp av moderater, som att få kvala in till full välfärd, med luften går ur innan de nått en meter upp och nu tiger Batras gäng av överlevnadsskäl.

Vänsterns snyftpotential är en brunn som aldrig sinar, nu skall blåmärken visas upp i TV som alibi för medborgarskap.

Jag upprepar om igen.
Hur kan det vara mer moraliskt högstående att ta emot ett fåtal, välfärdsmigranter till enorma kostnader, som överstiger hela UNHCR:s flyktingbudget, än att hjälpa flertalet riktiga flyktingar på plats i närområdet?

Jag begriper inte hur politiker har mage att då kalla sig för moralisk stormakt.

Uthålliga och skarpa Merit Wager skriver på sin blogg om det största sveket mot dem som byggde landet:

”De miljarder som de facto stulits från svenska skattebetalare av inkompetenta och fega politiker (understödda av dito journalister), som lagt pengarna på personer som bedragit sig in i Sverige, de pengarna borde rättmätigt ha gått till dem som byggt upp landet. I stället har de hånats – och hånas fortsättningsvis – av dessa sina egna politiker med pensioner på under 8.000 kronor netto i månaden – långt under fattigdomsgränsen i EU – medan i genomsnitt långt över 100.000 kronor läggs på vuxna män från Afghanistan och andra länder, många utan några som helst asyl- och skyddsskäl. Det här är ett av de största sveken och förräderierna mot de svenskar som – och det låter kanske hårt men det är icke desto mindre sant – bokstavligen byggde upp sitt land, Sverige.”

Citatet från
http://avpixlat.info/2017/08/07/ett-av-de-storsta-sveken-mot-dem-som-byggde-landet/

4 tankar kring ”Sittstrejk för att slippa åka hem

  1. Tycker att de tjejer som blivit våldtagna där förövarna inte hittats skall ta sig en tur till Mednorgsrplatsen och kolla in grabbarna. Måhända kanske de känner igen någon.

  2. Här några färska uppgifter från vårt kära grannland Danmark som bryr sig lite mer om sina medborgare.
    Notera att tjerna på norska Human rights Service (rights.no) är på hugget – alltid – de skriver var o varannan dag om förfallet i Sverige. Rekommenderas att läsa!

    https://www.rights.no/2017/08/danmark-setter-inn-forsvaret
    /http://denkorteavis.dk/2017/indvandrerbanderne-tvinges-til-at-standse-skydningen-men-politikerne-ma-saette-sig-tre-mere-vidtgaende-mal/

  3. Det värsta är inte migrationens ekonomiska slukhål utan den fördumning som följer av att medeltida värderingar införs. Kommande generationer får lida för nutidens vansinne.

  4. Folkutbytet som beskrivs är vad som sker i Sverige. Snart är en stor del av befolkningen av utländsk härkomst, varför den svenska flaggan är i farozonen. Samt andra svenska symboler. Jag är förvånad att så många svenskar är så omedvetna. Kanske som Reinfeldt det sovande folket.

Kommentarer är stängda.