Saklighet och opartiskhet från SVT, ett skämt?

”SÅ ARBETAR VI PÅ SVT NYHETER

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.”

 Bild: Från Facebook sidan ”I allmänhetens tjänst-granskning av publiceras service.

Janne Josefsson är troligen för ”stor” för att avskedas eller också får han vara galjonsfigur för opartiskheten. Men allt fler journalister  ofta anonymt, så inte jobbet ryker, kommer ut från värdegrundsgarderoben. Argumentet har länge varit att inte svartmåla en redan utsatt grupp. Att filtrera och slira på sanningen är helt OK i svartmålningen av SD enligt ”ändamålet helgar medlen”

Lästips!

http://avpixlat.info/2017/07/22/janne-josefsson-svt-kulturnyheterna-sprider-fake-news/#more-206916

2 tankar kring ”Saklighet och opartiskhet från SVT, ett skämt?

 1. SVT BÖR LÄGGAS NER

  En variant för mjukare avveckling är att en borgerlig regering successivt stryper anslagen till SVT. TV2 läggs ner direkt.

  En ny TV-kanal SHT – Sveriges HögerTV införs.
  SVT – Sveriges VänsterTV trappas ner under några år i takt med att resurserna överförs till SHT.

  När omställning är klar återgår SHT att bli nya SVT, en politiskt neutral kanal som vågar berätta om migrationspoilikens konsekvenser. I en sådan TV-kanal blir det inte bara vänsteranhängare på apberget i debattprogrammen och vi får se sympatisörer med SD i tyckarsofforna.

  Motsvarande översyn behövs inom många myndigheter. Polen visar vägen genom att vilja förtidspensionera domare som släpar fötterna efter sig från kommunisttiden.
  – Det är odemokratiskt att polska regeringen tillsätter domare, hörs PK-ropen.
  Hur går det till i Sverige? Så är regel i USA och det har ansetts bra ända tills Trump kom till makten.

Kommentarer är stängda.