Politikerveckan i Järva

De borde skämmas!

Nu sitter de där, våra partiledare, uppradade som hönor på en pinne i Järva och berättar leende om alla satsningar de skall göra i förorten. De borde skämmas i stället och be om ursäkt för alla sina underlåtenhetssynder.

Varningar har sannerligen inte saknats över det sluttande planet med ökad kriminalitet, knarkhandel, stenkastning mot blåljuspersonal, vandalism och inte minst hedersförtryck där ”skäggiga skuggor” förföljer och trakasserar främst kvinnor och unga som vill få bestämma över sitt eget liv.

Varningar har inte saknats i riksdagen

Denna 7 klöver har haft ett parti i riksdagen, som påpekat denna utveckling under åratal, men i stället för att lyssna har man i sin rädsla för konkurrens om de bekväma riksdagsplatserna, hånat, trakasserat och utestängt partiet och dess sympatisörer med en frenesi, som inte ligger långt efter dessa skäggiga skuggor.

Tänk om socialdemokraternas ledning kunde tala om varför de petade Nalin Pekul?

Bekväma riksdagsplatser skälet

Jo, de var rädda att hennes erfarenheter och mod att sätta dem på pränt skulle innebära tappade röster, som de så väl behöver, när deras väljare genomskådat den tomma retoriken. Att majoriteten av medborgarna anser att SD, detta hånade parti har den bästa invandringspolitiken och att var femte väljare nu lägger sin röst på partiet får dem bara att öka röststyrkan över partiets fula rötter.

Att syna sin egen backspegel och antidemokratiska vandel kommer aldrig på fråga för dessa oförvitliga och självgoda Sverigeplågare.

I stället för att i tid ha insett hur vansklig invandrarnas kultur och traditioner kan vara, så har man hämningslöst vräkt ut skattepengar på att förstärka dem. Muslimska brödraskapet har smekts medhårs med ständiga miljonbidrag, som bjudit in svavelosande predikanter till sina moskéer, som predikat om ond och bråd död åt otrogna, homosexuella, avfällningar och mot små flickor som inte vill bära sjal. 

Är detta en värdegrund som de delar?

Att klanen står över lagen, den utbredda tystnadskulturen, som ger fritt fram för tjuven. Tjuven, som utgörs av en hop från andra och tredje generationers invandrare, bortskämda gossar, som inte ids anstränga sig trots alla möjligheter, som stått till buds. Jakten på respekt och snabba pengar är mer bekvämt och tilltalande.

Nu höjs nattvandrande invandrande kvinnor till skyarna, men ingen frågor dem varför de och familjen har gett sina gossar frihet att bli en Svenne hatare och en  gatans marodör. Deras döttrar har det gått utmärkt att hålla inom lås och bom.

Polisen får ständigt skäll, men deras inkompetenta rikspolischef han stryks medhårs. Han knåpar på armband I stället för att ge order om hårda och resoluta tag, som en förtvivlad poliskår önskat. Resultatet är att ett vakuum har skapats för gatans parlament.

Gav publicering om utsatta områden, partiledarna eld i baken?

Kanske var det publiceringen från underrättelsetjänsten om den dramatiska ökningen av så kallade utsatta områden, som ökat från 15 till 23 under de sista två åren, som fick partiledarna att hoppa upp på Järvapinnen?

En utsatthet som de själva är skyldiga till genom att öppna Sveriges gränser för denna massinvandring, som landet inte klarar av.

Deras lovsång över den kulturella identiteten, har inneburit brott mot lagen om demokrati med yttrandefrihet och jämlikhet.

Damerna i vår feministiska regering iklädde sig sjal under besöket i Saudiarabien för att visa sin respekt för dessa kungar, som finansierar moskéer, islams utbredning och IS krigarnas terror under ytan.

De som sjungit högst i regeringen är de förrädiska miljöpartisterna.

Deras och hela vänsterns identitetspolitik och mångkulturella hyllningar har banat väg för ”tjuven.”

Jag begriper inte hur dessa politiker orkar se de Järvabor i ögonen, som vill bli en del av det svenska samhället och som inte får det skydd de förtjänar.

4 tankar kring ”Politikerveckan i Järva

  1. Ja, Harriet, var femte väljare går till SD, om vi får tro några mätningar. Men det är väl rätt klart att det finns ett mörkertal här, genom att folk inte alltid svarar ärligt på mätinstitutets fråga. I valet kan det bli minst var fjärde väljare som tar SD-sedeln.

  2. SD har haft rätt hela tiden, asylsystemet ifrågasätts i ny bok. Källa tidningen Samtiden. Läs.

    1. Det finns skumma skäl till att Stefan Löfven utser SD som huvudmotståndare. Jag hoppas innerligt att taktiken kommer på skam.

  3. Dåliga argument? Inga problem. Höj rösten. (gammal militär regel som använts sedan urminnes tider)

Kommentarer är stängda.