Integration – paket utan innehåll

INTEGRATION – PAKET UTAN INNEHÅLL

Gästkrönikör Jan Ivarson, politiskt obunden reflekterar över integration utan innehåll.
Utgångspunkten var ett tal av Anna K Batra, som upprepade sitt mantra om trygghet och säkerhet. Men aldrig, aldrig att ett ord yppas om vad som orsakar otryggheten på gator och torg och heller aldrig vilka som bär ansvaret. Samma förhållningssätt råder inom hela samhället, förnekelse om massinvandringens påfrestningar och försämringar inom flertalet samhällsområden. Nu måste man prata om problemen,  men utan att nämna den brännbara grundorsaken. Flyktingindustrin är givetvis undantagen från försämringar.  Där råder motsatt förhållande, alltid mer och aldrig nog.

”I middagsnyheterna i radion på nationaldagen var det ett inslag om Anna K Batras (M) tal. Det rörde som vanligt trygghet och säkerhet. Sådana frågor står högt på agendan för alla partier sedan landet påtvingats massinvandring. Det sker förstås utan att kopplingar görs mellan brott och migrationspolitik.

Först sa politiker och media att vi behövde invandring, senare när lögnen blev uppenbar, åberopades solidaritet. Vi måste acceptera migrationens pris på samma sätt som vi gör med omkomna i trafiken.

Mer integration är politiskt standardprat, ett paket utan innehåll. 

Efter tio år har väljarna inte fått ett enda exempel på vad integrerande åtgärder skall bestå av, annat än svenskars anpassning och mer stöd till invandrare så de kan utveckla den kultur de flytt från.

Verkningsfulla förslag är svåra att beskriva, när det ännu inte är politiskt korrekt att ställa krav på invandrare.

För att det skall bli möjligt måste vi först invänta fler attentat. När de blir lika många som i trafiken, hoppas politikerna att vi vant oss och fortsätter rösta som förut. Goda svenskar vill ju inte kallas rasister.” Slut på Ivarsons krönika.

I en ledare i GP skriver Alice Teodorescu bland annat att

”….. Det vi nu ser, hos oss och i resten av Europa, är hur människor som flytt hit eller som haft förmånen att födas här i frihet och trygghet mördar de som öppnade upp sina länder för dem. Det är minst sagt provocerande, inte minst för alla oss som gjort rätt för oss i vårt nya hemland, inte sällan mot alla odds…..”  

”……Integration har i Sverige länge definierats utifrån ekonomiska termer, om man har ett arbete och är självförsörjande eller ej. Men hur integrerad är man om man inte låter sin dotter gifta sig med en svensk man eller om man vill mörda ”otrogna” som gett en skattefinansierad sjukvård, skola och trygghet? ”

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-integration-handlar-om-mer-%C3%A4n-bara-pengar-1.4349075

Här närmar sig AT försiktigt kärnan i ”integrationstomheten” som Jan Ivarson skriver om.

Det går inte att integrera invandrare som inte vill lämna det som är destruktivt i sin religion, islam. Hederskultur där kvinnan är mannens och klanens egendom, ofrihet, förakt för alla otrogna, islams överhöghet över alla andra religioner och dessvärre staten, för att nämna några exempel på denna förtryckande och bakåtsträvande religion.

En religion som ligger som en blöt filt över Mena-ländernas möjlighet till utveckling, vilket flera i kommentatorsfältet har påpekat. Europa med sin egen arbetslöshet, kommer att sjunka ännu mer av denna folkvandring, där alltför många utgörs av lågutbildade unga män, som inte vill lämna sin medeltida religion, utan enbart få ett bättre liv, helt gratis utan förpliktelser. Besvikelsen är stor när smugglarnas utlovade paradis inte infinner sig, vilket nu är en tickande bomb i förorten. Argumenten om arbetskraftsbrist och en åldrande befolkning är mer ihåliga än en schweizerost.

En religion som eliten,  med denna massinvandringspolitik, låtit få fäste i hela Europa, med enorma kostnader och stora inneboende risker.

8 tankar kring ”Integration – paket utan innehåll

 1. Jag har läst Staffans rekommenderade artiklar och citerar signaturens ”EH” utrop; Jag får svårt att andas! Nu skall alla nyanlända bort från arbetslöshetsstatistiken, kosta vad det kosta vill, tänker regeringen, vårt humana rykte står på spel.
  Jag upprepar rådet, till unga utan bostad och jobb. Skapa en ny identitet, färga håret, skaffa bruna linser och sök asyl, då har Du fixat en god livskvalité fram till pensionen.
  Hur kan denna medborgarfientliga regering, vara det största partiet, övergår mitt förstånd.

  1. Man blir mållös. På ren svenska i hur helsige kan detta ske? Det informeras inte till svenska befolkningen!

   1. Svenskarna är missledda av media. Migrationseländet betalas med eftersatta investeringar, vårdköer och besparingar på de gamla. Dessa områden har hittills inte märkts så mycket för de som sliter på sina jobb och betalar skatt.
    Läs eller lyssna gärna till till den ironiska krönikan Bullstriden som skrevs under Göran Perssons regering och fortfarande är aktuell.https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/26-bullstriden/

 2. Alldeles lysande beskrivet Harriet.

  Mer åtgärder är nu klubbade för ökat försök till integration med start 2:a juli , våra skattepengar ryker snabbt iväg och orättvisorna ökar, kravlöst är melodin återigen.
  Inte kravmärkt.Sanslöst!
  se bifogad länk till ledarsidorna.se .Johan Westerholm är

  https://ledarsidorna.se/2017/06/kravlosa-arbetsmarknadsreformer-okar-motsattningarna/

  Läs gärna även artikeln av Rebecca Uvell – om Ibn Rushd den muslimska/islamistiska
  s.k. studieverksamheten.

 3. Terrordåd i Madrid, Paris, Nice, London, Manchester, Berlin, Köpenhamn och Stockholm men inte i Budapest, Warszawa, Prag eller Bratislava. Vad kan det bero på, kan man dra någon slutsats ?

Kommentarer är stängda.