Kvinnors kär-vänlighet når nya höjder

Blogspots ”röster”

När jag läser denna sentimentala och kvävande artikel, börjar alla mina varningsklockor att ringa. Jag blir jag först illamående, sedan förbannad över dessa falska änglavingar hos många kvinnor, som under dessa placerar ensamkommande unga män i stark beroendeställning till dem.

Så här börjar artikeln: https://www.blankspot.se/jag-hamtar-en-levande-dod-fran-taget/#

Han kom till mig, vi hade aldrig tidigare träffats, men haft mycket chattkontakt. Jag hämtar en levande död från tåget, en person som måste ledas för att orka gå den korta sträckan hem”

Det är sajten ”Blockspot” som har en vinjett ”Röster” där anonyma gäster kan ”bidra med nya perspektiv på frågor som redaktionen skriver om”

Min ilska riktas mot dessa kvinnor, ofta medelålders vänstersinnade, som har gränslöst behov av att få göra gott och sedan få berätta om det i alla skyltfönster.

Den lockande målgruppen är unga män, sk ensamkommande ”barn” som de tar i sitt hägn. Ali, Amir och Muhammed får den slumrande godheten att brista ut i blom.

Oskar och Greta på hemmet, som aldrig får gå ut, väcker inte samma passion.

Nu är deras trygghetsskapande åtgärd att dela säng med dessa brunögda gossar! 

”….  Jag bäddar soffan, han lägger sig, jag sitter bredvid. Tar hans hand, kramar honom….”

sedan eskalerar närheten fort med stöd av andra ömhetstörstande kvinnor, som ger alibi för dessa övergrepp på utsatta personer.

”…. Det blir fler besök, han är placerad på migrationsverket boende, men får en natt då och då hemma hos mig. Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra.

En familj tar sedan emot denna traumatiserande gosse, vilket får denna mottagerska att djupt sörja, när hennes säng är tom.

” ….Nu sitter jag tillbaka i mitt vanliga liv, för alltid förändrad. Med extremt djupa band till denna unga person som jag delat lidandet med. Jag oroas varje dag, mina tankar går till honom och hans liv många gånger varje timme….”

Övergrepp

Låt oss kalla saker för dess rätta namn, detta är endast ett övergrepp på en försvarslös yngling av en ömhetstörstande kvinna med egocentriskt godhetsengagemang där sexuella spår inte kan uteslutas.

Vänd på steken om det hade varit en vit, medelålders man som skrivet så om sina ”trygghetsskapande åtgärder” för ett ensamkommande flickebarn. Då hade samhället agerat fort! Han hade direkt blivit misstänkt för pedofili och hamnat i häktet. 

Men när det gäller kvinnor beter sig samhället som de tre små aporna, ser inte, talar inte, hör inte…..eller är det dagens nya perspektiv som presenteras på denna medborgarfinansierade blogg?

Professionalitet

Om jag under mina yrkesår skulle ha utsatt mina svårt ryggmärgsskadade, unga pojkar och män för samma trygghetsåtgärd, då skulle jag ha mist min legitimation. Dessa låtsasbehandlingar är livsfarliga och gör traumat bara värre. Inom vården är rådet att bli vid sin läst, även om missbruk tyvärr kan ske för egen vinning.

Kontrollen brister vid öppnandet av både HVB hem ,flyktingboenden och familjehem.

Arbogakvinnan, Johanna Möller, illustrerar detta med utnyttjande av unga flyktingmän, som gav henne sexuell tillfredsställelse och hon hade ändå en socionomexamen i bagaget som länge dolde hennes oegentligheter både på anläggningen och i sängen.

Ann Heberlain reagerar

Tack och lov reagerar fler. Ann Heberlain har på ledarsidorna.se här vässat pennan för knivvass argumentation.

https://ledarsidorna.se/2017/06/vilka-overgrepp-sker-pa-de-ensamkommande-har-vi-lart-nagot/

Hon skriver ”….. Vad är det egentligen som beskrivs i texten? Det är inget annat än en beskrivning av hur en vuxen person – sannolikt en kvinna – tar en sårbar, traumatiserad pojke alternativt ung man till sin säng för att ”ge honom närhet”. Det är en isande beskrivning av hur en vuxen kvinna utnyttjar en ung man, en pojke, som befinner sig i stark beroendeställning till henne….”

 Vidare att ….”Kommentaren från den vän som textförfattaren söker råd hos när hon ”tvingas ta honom till sin säng”, visar att det här beteendet, att vuxna kvinnor utnyttjar unga mäns utsatthet som asylsökande i Sverige, är helt accepterat och systematiserat i miljön runt de ”ensamkommande flyktingbarnen. Det gör vi allihopa, ta det lugnt”, svarar vännen och ger rådet att ”ge närhet, det är det du kan göra”. Det är, vill jag påstå, ett oprofessionellt och direkt felaktigt råd….”

Hon skriver att dessa outblidade kvinnors hemsnickarde behandlingar för trygghet bara är toppen på ett isberg.

”Det är rena bordellen” uttryckte en vän till henne med god insyn i verksamheten, så nu vet vi vad som kan förkomma på privata förläggningar och i familjehem.

Mörka- svartmåla- bekänna

Blunda och kalla det för elakt förtal håller inte längre, som bortförklaring, samma utveckling äger här rum som med åldersfusket.

Mörka- svartmåla-innan fakta övermannar dessa godhetsknarkare  under galgen.

Denna utveckling genomsyrar hela  flyktingindustrin, tyvärr med ansvarsfrihet för de största skurkarna och dess medlöpare.

AH avslutar sin artikel med att jämföra med misshandlade barnhemsbarnDeras berättelser dokumenterades i Vanvårdsutredningen (2012). Vi borde ha lärt oss något av den.  Vilka berättelser kommer vi så småningom att få höra från de pojkar och unga män som varit placerade på HVB- och i familjehem för ”ensamkommande flyktingbarn”?

Så vi skattebetalare kanske får slanta upp en gång till med skadestånd för dessa samhällsfinansierade övergrepp.

Romer som hamnade i Skåne polisens register, är nu mycket nöjda över det ökade skadeståndsbeloppet.

Hur många reportage har inte media haft på helsideuppslag på en ledsen yngling som väntar på PUT med en hängiven kvinna bredvid sig.

Tänk vad dessa närhetstörstande kvinnor förstör för de män och kvinnor, som försöker göra ett seriöst arbete på alla HVB- och familjehem.

Åldersfusk mycket lönsamt

Men nu är det fritt fram för alla världens gossar att komma hit och bli försörjda, under sina gymnasiestudier, ålder och asylskäl är utan betydelse.

Jag begriper inte att denna generositet skall ingå i flyktingpolitiken?

Anledningen är att statsministern vill lugna sina vapenbröder till vänster och då är miljardkostnader oväsentligt. Skillnaden är stor jämfört med den ringa pensionshöjningen nästa år, då håller Stefan Löfven hårt i plånboken.

Silkesvantar för ensamkommande och de rikaste, tagel för oss andra

De som fått PUT tack vare lögn om ålder, skall inte förlora sitt uppehållstillstånd, förkunnade finansministern efter avslöjandet om det omfattande åldersfusket. Så nu kan hon ägna all kraft åt skatteindrivning från pensionärer som halvårsvis bor utomlands.

Att ca 30 % undanhålls i skatt genom fiffiga lösningar av de allra rikaste i hela Skandinavium, jämfört med 0,3 % av vanliga skattebetalare, bekymrar inte Magdalena Andersson (Rapport 29/5).

Hon jagar i stället pensionärer, småföretagare och mediokra inkomsttagare. Att 95 % av alla konton i Schweiz är till för skattefiffel, verkar heller inte uppröra henne (Rapport 29/5).  Panamaskandalen, där skatteverket varnade sin egen broder har nu blåst över. I Sverige tillhör de ensamkommande ”barnen” och de rikaste de priviligierade på skattebetalarnas bekostnad.

Tidigare inlägg om detta ”närhets”missbruk:

https://word.harrietsblogg.se/2017/04/03/medmansklighet-eller-lantan-efter-uppmarksamhet-kvinnors-engagemang-for-ensamkommande-barn/

Om personal på ett HVB hem i Åmål, som drack alkohol och umgicks med en minderårig som bodde på HVB-hemmet. En av dem har också haft en intim relation med den minderårige, finns att läsa på denna länk:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/har-ger-personalen-den-minderarige-en-lapdance?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170605%3Ahar-ger-personalen-den-minderarige-en-la

Denna länk skickade signaturen ”Peter” ”Våldtagna kvinnor får stå tillbaka för grupper med trauma från krigszoner”. Han påminner oss om Stefan Löfvens ord ”Vi ställer inte grupper mot varandra”. 

Det går  inte att utesluta att dessa ompysslade ensamkommande ”barn” framöver kan tillhöra de män som våldtar. Hemlandets patriarkaliska övertag mot kvinnor försvinner inte med PUT.

7 tankar kring ”Kvinnors kär-vänlighet når nya höjder

 1. Frågan var uppe i Ring P1 i morse. Sverker Olofsson , som normalt är balanserad, fick visst spader och avbröt lite bryskt telefonören.

 2. Mycket sanning i denna artikel. Globalisterna har för länge sedan på ett mycket lyckat knep nämligen få kvinnor att värna om ensamkommande yngre män. Medan svenska män är mycket mer klarsynta vad som händer i landet. Därför skall vita män elimineras från att uttala sig. Blir kallade naszister ,främlingsfientliga och dyligt. Jag är en man på dryga 70år. Och är orolig för mina barn och barnbarn. Tyvärr ser läget mycket besvärligt ut.

  1. Visst är det så. Kvinnors egenskaper med att först bära, sedan föda och ta hand om sin avkomma har satt djupa spår, som idag i dag kan utgöra ett lättexploaterat närhetsbehov. Vars målgrupp hos vissa, ofta vänstersinnade kvinnor består av ensamkommande sk. barn.
   En annan fördom är att kvinnors sexualitet är vacker, ren och fin jämfört med mäns, som verkligheten ofta kan sticka hål på. Sexuellt förtryck behöver inte alltid bestå av fysisk styrka. Kvinnor kan använda sin attraktion/sexualitet som vapen, handelsvara, karriärbräda och för att få som de vill. Men det man inte ser tolkar vi gärna som att det inte finns.

 3. Kan inte ”köpa” detta direkt. Finns det annat belägg än bloggen? Så har vi ju galningen i Arboga förstås.

  1. Tyvärr hittar jag inte artikeln från fransk polisväsende som hade uppsikt över ett flyktingläger mot kusten till England, som senare fick rivas. Ett stort hinder angav denna källa var att många medelålders kvinnor gick runt i lägret med mycket korta kjolar och ibland utan trosor. Den sanning som finns skall självklart källbeläggas, bedömas efter dess trovärdighet, men ”sanningen är inte söt, utan besk”och framför allt när könsuppfattningar krossas.

 4. Har Svenska Myndigheter blivit helt galna! Nästan som om Svenska Myndigheter uppmuntrar till överfall på Svenskar.

  Först RFSL och RFSU med sin broschyr som florerar på de olika ”asylboendena” inte bara hos HBTQ-personer. HBTQ-personer kan också vara potentiella våldtäktsmän.

  RFSL har tagit fram en broschyr för nyanlända hbtq-personer och den finns tillgänglig på svenska och engelska och distribueras genom RFSL:s avdelningar runt om i landet.

  http://www.rfsl.se/aktuellt/fraagor-och-svar-broschyr-nyanlaenda/

  Nu har flera Landsting tagit fram ”Sexfilmer” som undervisningsmaterial.

  ”Sexualundervisningen ska bli skarpare – med sex filmer”

  Det finns stora luckor i sexualundervisningen främst bland nyanlända.

  Filmerna som spelas in är ett uppdrag av landstingen i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Region Jämtland Härjedalen, samt Folkhälsomyndigheten och HIV/STI- nätverket i norr.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/sex-filmer-om-sex?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170605%3Asex-filmer-om-sex%3Anyh

  Detta till en grupp personer med en helt annat syn på jämställdhet, kvinnors rättigheter och sexualitet.

  1. Jag såg några bilder från Rfsu;s material, vilket gav mig förskräckelse. Jag tyckte att ”luckorna” vars bilder som visades, mer gav känsla av att i Sverige är det fritt fram för avancerade ställningar och tre-fyrkanter. Luckorna som täpptes till gav mer inspiration och bekräftelse av fulare och råare överfallsvåldtäkter av en eller flera förövare, allt enligt gammal tradition från dessa medeltida och patriarkala samhällen.
   Tack för din kommentar.

Kommentarer är stängda.