En Ny Världsordnings camouflage; hållbar utveckling?

Agenda 2030 – en pakt mellan finanseliten, politiker och kyrkan

Agenda 2030 genomförs i smyg, utan medborgarnas inflytande och vetskap, precis som 1975 då Sveriges regering bestämde att landet skulle bli mångkulturellt, över medborgarnas huvuden.

FN fick alla medlemsländer att underteckna denna försåtliga plan i september 2015 med hjälp av påven, som aldrig tagit varning av ett Babels hus i ruiner. 

Att skapa det perfekta samhället eller paradiset på jorden är fyllt av fällor och borde förses med varningsflagg, inte minst när socialister och katolska kyrkan går i armkrok  i  Soros ledband.

Macron och Merkel skall vrida Europa rätt igen

Soros kluckar nu av belåtenhet, när Macron kvickt och lätt blivit Frankrikes president.

”Move On” är en organisation som Soros initierat och samma budskap återkom i Macrons snabba kampanj, som fick namnet ”En marche.” Misstanken är stor att Soros med bröder åter är i farten och varit kampanjens välgörare.

Macrons CV är slingrigt som en alpväg, från Rotschilds imperium, till vänsternisse och nu låtsasliberal, dvs den globala finanselitens gullgosse, som tillsammans med Angela Merkel, skall vända Europa på  rätt köl igen, efter det jobbiga Brexit.

Jag bara suckar över korkade fransmän som inte ser, att bakom Macrons svada ekar det tomt, inget parti finns och om han skulle fixa ett, så kommer det bara att ha en medlem, han själv!

Det stämmer väl överens med hans lära, att eliten skall bestämma, så väljarna kan hälsa hem.

Universell Agenda

Denna universella agenda med mål att förändra den ekonomiska utvecklingsmodellen ger starka skäl till oro, som bara ökar när MSM kallar protester för Fake News.

Kanske är Agenda 2030 också ett försök att rehabilitera socialismens kärna, när kommunismen, dess förtrupp, gick åt helvete? 

Ett nödvändigt medel för att få vänsterpolitiker att inlemmas i planen på världsherravälde som styrs av den finansiella eliten, enligt devisen ”Paris är värt en mässa” samtidigt som nedmontering sker av demokrati och självständiga nationalstater, som bara utgör hinder för planens förverkligande.

Massinvandringen är ett förträffligt redskap för att sänka den offentliga välfärden i Europa i skydd av elitens konventioner om mänskliga rättigheter och asylrätt. Imponerande fiffigt, måste jag säga.

En kritisk artikel

Det här är en artikel som skrevs 2015 under lanseringen av Agenda 2030.

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/a2030-agenda-denna-manad-lanserar-fn-len-plan-for-en-ny-varldsordning-med-hjalp-av-paven/

Några citat som avslöjar planens camouflage:

”………Miljön är ett perfekt verktyg för eliten att användas för att man ska kunna ta in deras version av utopi, eftersom nästan alla tänkbara former av mänsklig verksamhet påverkar miljön på något sätt. I slutändan, hoppas de att den centrala planen strikt reglerar praktiskt taget allt som vi gör, och vi kommer att få höra hur nödvändigt det är att ”rädda planeten”.

De kommer däremot aldrig att öppet kalla den för ”Den nya världsordningen” eftersom ”hållbar utveckling” låter så mycket trevligare och accepteras lättare av den allmänna befolkningen……”

”…….. I forna tider var Babylon det allra första försöket till att skapa en ”global regering” och sedan dess har den globala eliten försökt att återskapa det Babylon de började med.

Löftet är alltid detsamma – eliten svär att de äntligen har listat ut hur man skapar ett perfekt samhälle utan fattigdom eller krig. Men i slutändan för alla dessa försök till utopi, urartar dessa till extrema former av tyranni.

Låt dig inte luras – Agenda 2030, är en plan för den nya världsordningen. Det är bara att läsa dokumentet själv, och föreställa sig hur vår värld egentligen hade sett ut om de hade fått råda.”

Agenda 2030 verkar vara en tvilling till den Nya Världsordningen. Alla länder i världen skall gå med i denna plan, ingen skall få släpa efter. De rika skall hjälpa de fattiga, så att alla får det likadant, lika bra eller lika dåligt.

Med rika menas självklart arbetarna, som skall sänka sin levnadsnivå, som bot för forna tiders eliters härjningståg. När Sverige hamnat på Somalias nivå, då först avtar folkutbytet och då är folk så spaka att ingen vågar protestera mot elitens tyranni och överdådiga leverne.

Folkvandring är Afrikas lösning

Kanske Soros tänker att det är ju själva fan, att inga biståndsbillioner kan få ordning på Afrika och finner det bättre att skyffla över dess befolkning till Europa, precis som från Mellanöstern med önskan om en homogen, mer lättstyrd människa i framtiden?

Krigsindustrin måste hållas i gång och där har USA inte vilat på hanen med 23 interventioner i andra länder efter 2:a världskriget. Krigsindustrins aktieägare gnuggar händerna av förtjusning. Mellanöstern är inget undantag, planen brukar vara att stödja korrupta regimer, så motståndsrörelser får luft under vingarna, IS i dag är ett utmärkt exempel.

Soros finansierar redan räddningsbåtar som går i skyttetrafik utanför Libyens kust, som transporterar migranter till Europa, i stället för att återföra dem hem.

Här ligger en hund begraven, när majoriteten som vällt in i Europa saknar flyktingskäl. Men det spelar ingen större roll för det finns gott om utfärdade humana undantag  av elitens lojala politiker.

Sverige är som vanligt föregångsland, för här har illegala rätt till både vård, bidrag och polisen får inte efterforska de som bryter mot lagen. Men nu har en viss förändring skett, då SD:s framgångar förskräcker, då måste man motvilligt visa på lite handlingskraft, i alla fall i teorin. Samma låtsasåtstramning sker i hela Europa.

Macron vill nu inte utvisa 11.000 tusen kriminellt belastade personer med skumma kopplingar, som Hollande hade godkänt. Tjänster och gentjänster är vad det handlar om.

Hållbar utveckling är gömställe för överstatlighet

I ”hållbar utveckling” gömmer sig överstatlighet, med minskad frihet för både länder och folk.  Att få leva och handla efter sina och landets förutsättningar blir begravt och gömt.

Historien är genomsyrad av eliters förtryck mot massorna, att förändring skulle ha skett i deras arvsmassa  finner jag uteslutet. DNA:t i deras gener verkar bara ha blivit mer raffinerat för egen vinning.

Åter till Sverige 

Miljöpartisterna med Isabella Lövin i spetsen lovordar Agenda 2030, eftersom deras mål om miljö sammanfaller.

Vi förstår att detta islamkramande parti jublar i skydd av Agendans paradgren, den hållbara utvecklingen för miljön. Ett uppdrag i Agendans regi i FN skrapan skulle sitta fint, som ersättning för fiaskot på hemmaplan.

Det hade varit mer ärligt om den hållbara utvecklingen hade tillskrivits finanselitens önskan om mer profit.

Dilemmat är som vanligt, hur skall folket vakna och inse faran?

Läs gärna länken som ”Staffan” gav i gårdagens kommentar.

https://peterkrabbe.wordpress.com/2017/05/13/blir-eurabia-det-framtida-lyckolandet/

2 tankar kring ”En Ny Världsordnings camouflage; hållbar utveckling?

 1. Bra Harriet, fin analys-beskrivning i korthet av denna Agenda 2030. – 3/17/169(huvudmål-delmål)
  Efter att ånyo gjort stickprov på regeringens hemsida A-2030 är det påtagligt att ”alla”
  människor ska deltaga, känna sitt ansvar. 86- svenska statliga myndigheter har blivit
  ”ordinerade” specialuppgifter för detta genomförande.
  Det känns som en ”våt filt” som kommer ligga över oss framöver – det är inte några blygsamma målsättningar – när så politikerna vågar prata om det ?

  Vi ska inte glömma bort MSB-rapporten om Muslimska Brödraskapet i Sverige.
  Helt klart har den tystats ner. Någon som sett eller hört något?

 2. En gammal mans själ syns i ansiktet. Soros är ett mycket bra exempel. En sådan persons onda avsikter borda komma fram i ljuset, så att människorna får veta sanningen. Att jämföra med en annan onda människa Hitler, han var fullt exponerad med sin djävulskap. Värre är med dessa ljusskygga onda människorna, som tillåts verka i det fördolda.

Kommentarer är stängda.