Skatteverket: Hur mycket pengar har Du? När och var kan vi hämta dom?

Kommande information från skatteverket: 

Hur mycket pengar har Du? När och var kan vi hämta dom?

Fantasin fattas inte hos regeringen när det gäller att pungslå sina arbetande medborgare.

Flyg-, bank-, trängsel-, energi-, punkt-, marginal-, pensionärs-, fordons-, kilometer-, kapital-och momsskatt är några exempel på deras kreativitet.

Tror statsministern med sina kompisar, att bara för att de bildat regering, så har de obegränsad rätt att muddra sina medborgare?

Anders Iskasson, klarsynt socialdemokrat, kom ut med skriften ”Aldrig mer, aldrig nog – om medborgaren, staten och välfärden”1994, en erfarenhet som besannats med råge flera gånger om.

För ju mer beroende vi blir av staten, desto säkrare sitter politiker i sadeln.

”Vi ska vara aktsamma och hushålla med medborgarnas pengar” låter det unisont från politiker och sedan gör de tvärtom, när de får hålla i ratten.

Moder Svea svårt skadad

När, de kört i diket så ska vi tillsammans dra upp fordonet och tillkalla ambulans åt en svårt skadad moder Svea, vars prognos är oviss.

Att vara generös med andras pengar verkar ge större lyckorus än det tyngsta tjack.

Tänk om ett uns av denna handlingskraft hade funnits, när det gäller insikt om massinvandringens konsekvenser, kostnader och nödtvång att utvisa illegala invandrare.

Nej, här är det tvärstopp.

Att få brösta sig i EU:s och FN:s korridorer med sin humanitet känns mycket mer behagligt. Elitens leenden och kindpussar värmer så gott av dessa politiker, som sina medborgare förrått.

Alla partier ropar nu på fler poliser, mer pengar till rättsväsende och försvar, medan vården, skolan och omsorgen blöder mer för varje dag, men totalt blindhet råder när det gäller fortsatt invandring.

Anhöriginvandring är nödvändigt för integrering mässas det, i verkligheten är det tvärtom.

Ju fler som fyller på alla parallellsamhällen, desto mer manifest blir fundamentalisternas makt med moralpoliser, som håller efter flickor och kvinnor, så de inte lockas av västerländska seder.

Regeringen har målat in sig i ett hörn, när massinvandringens nota ständigt ökar.

Deras ideologi med globaliseringens och mångkulturens välsignelser har täppt till varenda por till förståelse för följderna av pågående folkutbyte.

Välfärden kommer att braka samman utan finansiering!

Norrlandskommuner har nu planer på att ytterligare höja skatten från rekordhöga 34 till 37 kr, samtidigt som de lägger ner vårdplatser och hela avdelningar. Ingen har väl glömt nedläggningen av Sollefteås förlossningsavdelning. Då förstår man att det står illa till i hjärnkontoret.

Ingen reflektion finns, att berikningen har uteblivit av alla nyanlända, som skulle ge avfolkningsbygder nytt liv, utan svenska, erfarenhet och utbildning. När statens bidrag försvinner finns bara skenande kostnader kvar.

Asylstopp är ett tabubelagt ord att ta i sin mun, hellre får hela landet braka omkull.

Skillnaden mellan värdlandets befolkning och migranter utifrån är mycket stor.

Den inhemska har hög produktivitet och har ännu lojalitet till landet, även om den börjar falna, när staten inte fullgör sitt medborgarkontrakt.

Befolkning från en medeltida religion, har låg produktivitet och ringa lojalitet till värdlandet.

Hur många patienter har jag inte haft, som enbart sett värdlandet som en exploaterande resurs?

Lönsamma identiteter

Med 2-3 identiteter och med kommande anhöriginvandring så sinar välfärden fort.

Håll i Er nu, med detta citat från ”Invandring och mörkläggning”, ett inlägg av Karl-Olof Arnstberg den 30 april om en företagssam somalisk kvinna. Notat från Migrationsverket:

”……..Kvinnan fick asyl i Sverige någon gång under 2000-talet och bodde sedan dess med ett permanent uppehållstillstånd, utan att ansöka om medborgarskap. När jag bläddrade i handlingar i ärendet stötte jag på ett skriftligt tips som var ett par år gammalt. Enligt tipset hade kvinnan ett uppehållstillstånd både i Norge och i Danmark när hon sökte asyl i Sverige i början av 2000-talet. Numera var hon medborgare i Norge. Uppgiftslämnaren påstod att kvinnan tagit emot socialbidrag från alla tre länder. Inte nog med det – direkt efter att hon fick asyl i Sverige reste hon till det land hon hade sökt skydd ifrån – nämligen till Somalia. Väl där sålde hon ett svensk uppehållstillstånd på anknytning till en somalisk man med tre egna barn för 120 tusen kronor. Mannen tog sig till Sverige och bor här som hennes ”man” medan hon fortsätter att bo i Norge……

 https://morklaggning.wordpress.com/2017/04/30/offer/#more-16334

”Die dumme Schweden” får bara, ny aktualitet och vad värre är, är att humanistorgien med alla lockrop spillt över på medborgare i Norden och övriga Europa.

Sverige producerar flest IS-terrorister per capita i hela Europa, men här tar visst regeringens stolta deklarationer tvärt slut.

Liten osthyvel på regeringskansli och myndigheter

Under regering och riksdag finns i dag 341 myndigheter i landet, därutöver 107 utlandsmyndigheter, om allt de gör är till nytta för oss, tvivlar jag på.

Min misstanke är stor att betydligt mer glassiga arbetsuppgifter finns, än att sköta landets kärnuppgifter, men här och på regeringskansliet verkar ingen osthyvel eller kniv nå fram. Prioritering och neddragningar gäller bara för alla andra och givetvis börjar man på samhällets nedersta trappsteg.

Det verkar nu som Astrid Lindgrens stackars ”Pomperipossa” från 1976 har gjort come back. Där AL beskrev hur hennes skatt blev 102 % och fick knäna att darra i Rosenbad. 

http://www.expressen.se/noje/pomperipossa-i-monismanien/

Små företagare har inte samma kanaler till Panama, så de kan skörtas upp. Inte heller finns samma vänner på skatteverket, som varnar sina bröder innan inspektion. En ängslan finns över att skillnad i nitiskhet förekommer, beträffande granskning av deklarationer.

En skatterevolt med en uppdaterad ”Pomperipossa” version behövs och klartext om invandringens gigantiska kostnader måste nå ut till gemene man, inför valet nästa år om inte landet helt skall ruineras.

En miljard mer till vården bröstade sig statsministern i Malmö i går, men inte ett knyst om invandringens enorma kostnader på 73 miljarder i fjol, varav hälften som sökte asyl inte skall vara här.

Läsvärt:

”Nu landar snart de stora kostnaderna för den fullkomligt vansinniga migrationen 2014 – 2015 i knäet på kommunerna. Kommunalskatten drabbar alla, (även fattigpensionärer) inte bara de som betalar statlig skatt och kör bil.

Ofattbart att regeringar och msm har gjort detta mot det svenska folket, terrordåd, stenkastning, våldtäkter, skjutningar, bilbränder, kriminalitet m.m. och så tvingas vi också betala för detta” skriver sign ”Peter” och bif denna länk om hur regeringen mörkar kommunkrisen i vårbudgeten.

http://cornucopia.cornubot.se/2017/04/regeringen-morkar-kommande-kommunkrisen.html#more

Inte för att jag brukar applådera varje uttalande från Svenskt Näringsliv, men i deras chefsekonom Bettina Kashefis  debattartikel  ”Tillväxt under EU-snitt” i Dagens Industri, finns flera sanningar, som finansministern ej vidrör.

http://www.di.se/opinion/tillvaxt-under-eu-snitt/?utm_medium=social&utm_source=facebook

En tanke kring ”Skatteverket: Hur mycket pengar har Du? När och var kan vi hämta dom?

  1. För ca trettio år sedan sa min då levande far
    – Svenskarna kommer få svälta sig till ekonomiskt förstånd.
    Vi är där nu.

Kommentarer är stängda.