Politiker och tjuven rationaliserar, men i city bara känslor demonstreras

Bilbränder rationaliseras

Bilbränder och stenkastning är sedan många år vardagsmat, men nu börjar visst de små liven bli lata.

Rationalisering sker med att bränna ut ett helt garage med > 100 bilar, i stället för att ödsla tändvätska på en i taget. 

Att upprördheten är stor förstår jag, när även el, vatten och nätet slogs ut hos närboende i Rosengård.

Men saknar dessa skitungar föräldrar?

Varför inte ropa på dem, lika frekvent som på fler poliser?

Expressrån

Rationalisering har även skett vid tillvägagångssätt mot rånoffer, där gänget delar upp sig. Några som håller offret som gisslan och med en kniv under haken pressas koden fram. Den andra halvan står redan vid automaten och kontot vittjar. Skulle offret tveka, så är det bara att börja rispa. 

Åldern ligger mellan 16-20 år av de få som blivit åtalade. Men straffen är milda, lite skyddstillsyn, ungdomsvård och samhällstjänst, så inte deras fritidsradie kommer i kläm.

Brottsstatistik

Brottsförebyggande rådet, BRÅ, har släppt brottsstatistik för 2016. Rapporten visar bland annat ökning av våldtäkter med 13 % samt omfattande ökning av bedrägeribrott mot försäkringskassan. Samtidigt handläggs och utreds allt färre brott.

Att brotten ökar är självklarhet för gemene man, vi behöver knappast ta del av BRÅ:s statistik.

Media lämnar helst dessa trista fakta och berättar i stället känslosamt om någon enstaka gärningsman, som säjer sig ha lämnat brottets bana och vips får anställning som förebild och coach till unga gossar i förorten. Kanske finns inte rätt inspiration, för utdelningen är mycket klen?

Om dubbla identiteter 

”Ja, herre gud, att inte få samköra olika dataregister. Asylsökande kan ha upp till 3 olika identiteter och få ut olika bidrag och lån i varje identitet enlig skatteverket.

Uppemot 50 % av invandrarna har flera identiteter!

Det handlar väl om samma sak som motståndet mot kameraövervakning, ”integritetskränkande” enligt PK-folket.

Hur naiv och dum får man vara?

 Fritt fram för att lura åt sig svenska skattebetalarnas pengar” skriver signaturen ”Peter” angående detta svindleri.

Jag förstår att försäkringskassan har mycket att göra, med dubbla utbetalningar eller fler till invandrare med eller utan familj, som kommit på hur smart det är att vara clonad.

Socialministerns dilemman

Tänk om socialminister Annika Stranhäll kunde fokusera på detta i stället för att ge kassan nya direktiv, om vad som är bidragsberättigat till assistansersättning. Rationalisering för medborgarnas välfärd är nödvändigt, så att den frikostigt kan delas ut, även till de som inte har rätt att vara här.

FK nekar nu gravt handikappade små barn sina assistenter, varav flera nu måste läggas in för sjukhusvård, eftersom de varken kan äta, dricka eller stå. FK betraktar visst att tillsyn och hjälp över dygnets alla timmar skall ingå i föräldraansvaret.

Men att finansiera IS-krigarnas resor går ännu bra.

Det går fort att ge kassan direktiv om försämringar för de svårast drabbade, men att sätta hårt mot hårt mot assistentfusket, det kräver lååång utredning med silkesvantar på, för ingen vill bli anklagad för islamofobi.

Under tiden kan skattebetalarna få finansiera IS krigarens resa ner till sina bröder och sedan rehabilitering, när de kommer hem och snyftar över samhällets ringa hjälp, när de mår dåligt över erfarenheter, som de helst vill glömma.

Socialministerns oro ökar över ensamkommandes pensionsförmån. Nu har deras ansökningar om efterlevnadspension skjutit i höjden. Tänk så praktiskt, att kunna få 70.000 kr på ett bräde, bara genom att ljuga och säga att föräldrar är döda!

Så, trist för politiker att deras godhet får bumerangeffekt.

Gamla svälter

Att allt fler äldre riskerar fattigdom och måste välja bort saker, ger inte samma känslosvall hos dagens politiker. Att 40.000 tusen gamla redan svälter och att 100.000 tusen riskerar framöver att hamna där, biter heller inte på dessa svikare (Rapport 17/4).

Undernäring ökar dödsfallen fyra gånger om, kanske det är orsaken till regeringens passivitet för att skynda på folkutbytet?

Regler för ensamkommandes boende och leverne är reglerat i minsta detalj, men att gamla inte får duscha och gå ut är inte så viktigt.

Regeringen har nu givet ett grandiost löfte om 6,66 kr mer/dag från 1 januari 2018 och någon mer ökning lär nog inte förekomma under mitt återstående liv.

Känslor prisas, men förnuftet risas

I Stockholm har kärleksmanifestationen nått sin klimax och blommorna på Sergeltrappan har städats bort.

Denna känslostorm har exploaterats med råge av de som bär ansvaret för terrordåden i Europa.

EU:s politiker! 

Deras övertygelse om massinvandringens berikning och deras blindhet för dess mörka konsekvenser, har skördat människoliv. Politiker prioriterar den globala, finansiella elitens önskemål i stället för sina uppdragsgivares liv och lem.

Cecilia Wikström, europaparlamentariker för liberalerna, var riktigt i tagen i Svd, den 16 april, där hon euforiskt skrev ”Den europeiska styrkan ska besegra islamistisk terror.” Avsikten är att få oss, som tvivlar på federalismens styrka, att tveka och få oss att överge tron på vår nation.

Nu skall vi tillsammans stoppa Europas terrorism med kärlek, värme och styrka.

Varför har inte EU:s ledare givet direktiv om detta tidigare, för då kunde över 1000 tusen människor ännu ha fått leva?

En redigerad version av detta inlägg publicerades på NewsVoice den 19 april, under rubrik Världen/Sverige.

Källor:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/manga-upprorda-efter-garagebrander-i-rosengard

http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/JdPab/de-ar-atalade-for-skrackranen

https://nyheteridag.se/brotten-okade-i-sverige-under-2016-13-fler-valdtakter/

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/asyls%C3%B6kande-registrerar-olika-personuppgifter-hos-olika-myndigheter-3899333

http://www.metro.se/artikel/sv%C3%A5rare-f%C3%B6r-ensamkommande-att-f%C3%A5-pension-xt

http://www.avestatidning.com/dalarna/avesta/allt-fler-aldre-riskerar-fattigdom-man-maste-valja-bort-nodvandiga-saker-sa-ser-det-ut-i-din-kommun

https://sanningenomislam.wordpress.com/

https://www.svd.se/tillsammans-kan-europa-kan-sla-tillbaka-terrorn/om/cecilia-wikstrom

 

 

 

 

5 tankar kring ”Politiker och tjuven rationaliserar, men i city bara känslor demonstreras

 1. – Gamla svälter, inte konstigt.

  Gamla svälter för oaptitlig mat i papplådor som inte kan säljas på en lunchrestaurang, inte ens serveras i fängelser.

  Gamla har inte lärt sig att i nya Sverige måste man ta för sig. De är för orkeslösa och oinformerade för att kunna göra det.

  Gamla vet inte, som en del unga, att de bör ha flera identiteter för att få mer assistans.

  Det vet inte att de som skall se till deras hälsa kan sakna kunskap och ambition att hjälpa dem.

  Personalen kan vara unga kvinnor med senaste poplåten i huvudet och som inte förstår gamlas behov. De har för länge sedan lagt beslag på P4 trots att de har P3 med vänstesrinriktade program med för gamla ohörbart ljud som kallas musik.

  Kortidsanställda – de som fått kort info om vilka rum de skall besöka.

  Korttidsanställda som tillfälligt ersätter ordinarie personal som vabbar.

  Korttidsanställda som funderar på om de förstod hur de skall fylla i blankett på datorn.

  Biståndsbedömmare som har så fullt upp med personalfrågor att de sällan kan besöka dem de skall bedöma eller deras anhöriga.

  Det är dagens äldrevård.

 2. Kommentar från Trodé
  Flera identiteter.
  Vi kanske inte har så många invandrare som bidragen antyder?

 3. Får svårt att andas när jag läser men en ljuspunkt ser jag iaf. Om ett ”ensamkommande barn” meddelat att föräldrarna är döda kan de väl inte senare komma som anhöriga? Eller?

 4. Vi är ockuperade av EU och FN till ett laglöst land, samt ett folkutbyte. Våra politiker är totalt i händerna på ondskans globalister. Ett första stort steg är att EU raseras. Mycket beror på franska valet. Det är ett avgörande nu och att svenska folket får upp ögonen för verkligheten.

Kommentarer är stängda.