The Spectator´s läsare måste bäva, när de läser hur det i Sverige är

”Samtidigt som manifestationer pågår i city, med ”alla tillsammans” så bombarderas polisen i utanförskapsområden.Jo, jag tackar jag, alla tillsammans, vilken falskhet!” skriver ”Peter” som skickade länken till Paula Neudings artikel från den brittiska, konservativa tidskriften The Spectator.

The Spectator 

En veckotidskrift, som främst skriver om politik, men ignorerar populärkultur. Att vara redaktör för denna ansedda tidskrift leder spikrakt till högre ämbeten.

Vilken tur att det blir allt fler journalister och författare som berättar för utländska läsare hur bedrövligt tillståndet är i den humanitära stormakten, trots UD:s desinformationskampanjer och Fake News från lojal media.

 Utgångspunkten för artikeln är Rakhmat Akilovs terrordåd på Drottninggatan den 7 april.

Paula Neuding berättar om Sveriges oförmåga eller ovilja att utvisa illegala invandrare som fått avslag på sin asylansökan.

Hon tar upp de största orsakerna, som förmodligen får engelsmännen att skaka på huvudet åt den  humana stormakten.

  • Personalbrist inom polisen.

I Stockholm skall 20 gränspoliser eftersöka 4000 tusen ”saknade” invandrare, en omöjlig uppgift. Om några år kommer antalet i landet att vara 50.000, som har gått under jord. I dag handlar det om minst 12.500 personer.

  • Brist på politiskt stöd

Hon berättar om Reva projektet, som möttes av stora protester av politiker och korrekta opinionsbildare.

Kanske läsarna måste stärka sig med a nice cup of the, efter att de fått höra hur landets justitieminister, Morgan Johansson, då tyckte ”att polisen skulle jaga brottslingar i stället för papperslösa.”

Alltså betraktade han inte papperslösa för brottslingar, utan mer något som vi skall tycka synd om. En uppmaning som tyvärr har efterföljts. Men nu har han vänt kappan efter vinden och tycker tvärtom, precis som hela den politiska eliten.

  • Reformer av tidigare moderat ledd regering, som gav incitament för illegala att stanna.

Socialbidrag, fri sjukvård, tandvård och barns rätt att gå i skola. Men Paula Neuding lugnar läsarna med att nu har partiet ändrat sig igen och dess ledare Anna Karin Batra twittrar ”Om man inte får vara i Sverige, bör man skickas iväg. Om det hade fungerat hade inte Akilov varit på Drottninggatan”. 

The Spectators läsare får också veta att han skulle ut ur landet redan sommaren 2016…

  • Sverige har inte tagit hotet från Jihadism på allvar
  • Sverige är en av Europas ledande exportörer av IS-krigare per capita.
  • Det är OK att tillhöra en terrororganisation och kriga utan påföljd

Politiker har hänvisat till föreningsfrihet. Krigsförbrytelser måste således kunna föras i bevis om någon av de 150 krigare, som återvänt skall kunna åtalas. Flertalet lever glatt vidare i det snälla landet utan efterräkningar och kan hysta in mer skattepengar. (Fifflet med assistentbidrag, dubbla identiteter för mera bidrag är bara några inkomstkällor, min kommentar)

Men nu har politiker fått bråttom att utreda denna horribla situation.

PN avslutar sin artikel med frågan om ansvar och möjlig förändring

”……..Sedan är det frågan om ansvar. Under de senaste åren har ett antal ministrar tvingats att avgå på grund av smärre överträdelser i deras personliga liv – utbildningsministern för rattfylleri; en annan minister för att inte betala sin tv-licens – men när ett helt politikområde misslyckas, förväntas ingen sluta (min kursivering).

Det kan förändras. Om opinionssiffror för Sverigedemokraterna (SD) – Sveriges anti-establishment, anti-invandring parti – är något att gå efter. Deras framgång ger en god uppskattning av missnöjet bland väljarna. SD, som först 2010 kom in i den svenska riksdagen, är ​​för närvarande det näst största partiet. Efter fredagens attack är Sverige nu ett delat land, både socialt och politiskt.”

https://blogs.spectator.co.uk/2017/04/sweden-divided-country-wake-stockholm-attack/

Vad ska engelsmännen tro om våra politiker, att de inte är riktigt kloka i huvé?

Och om alla medborgare som bara hållit med och förstärkt detta oförstånd?

Länkar, från GP och Aftonbladet för de som orkar läsa mer om landets humana dårskap:

  • Vad hade hänt om de lyssnat och Land skall med lag byggas skriver Alice Teodorscu

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-vad-hade-hänt-om-de-hade-lyssnat-1.4235976

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-land-skall-med-lag-byggas-1.4233330

  • Om dessa satans medlöpare, skriver Håkan Boström, gästkrönikör

http://www.gp.se/ledare/dessa-satans-medl%C3%B6pare-1.4231459

  • Gränspolischefen Patrik Engström till Aftonbladet ”Kontrollerna har halverats på fem år”.

http://www.aftonbladet.se/a/Pbrlz