Var finns dagens Rosa Park?

Valfrihet

Valfrihet har varit politikers omhuldade modeord under många år, från vänster till höger, men valfrihet gäller inte för alla.

Naturligtvis inte för svenskfödda, som väljer nationen med dess kultur och tradition före invandrares religion, där förkastliga seder och bruk ofta predikas och vad värre är dagligen praktiseras.

Konfessionslös skola?

Skolan skall vara konfessionslös, undervisningen skall vara religionsneutral och samtidigt tillåts religiösa friskolor! Snacka om dubbelmoral!

Det var inte länge sedan de renläriga förbjöd skolavslutningar i kyrkan, så ungarna fick stå och frysa på en fotbollsplan.

Muslimer kunde kränkas  genom att bara sitta i en kyrkbänk, sådant får inte tillåtas i det humana Sverige.

När folkets protester blev för många, så kröp ansvariga politiker en aning närmare korset. Men med stränga order till stackars präster, som ännu tror på Jesus lära, att inte nämna ett ord om hans gärningar.

Svavelosande predikningar

I valfrihetens namn så har religiösa friskolor fått tillstånd att verka. I muslimska friskolor har fundamentalistiska läror glatt fått predikats, med rikliga bidrag från vår feministiska regering. Jämställdhet är här ett skämt, för värdegrunden läcker som ett såll.

Så här kan det låta från Sveriges förenade muslimers (SFM) föreläsare:

”Hon får inte gå ut utan tillåtelse från sin man”

”Flickor skall inta ha parfym och får inte skoja”

”Ni hamnar i helvetet om Ni inte täcker Er”

Arvsfonden, MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor) belönar svavelosande predikanter och inbjudna föreläsare med miljonbidrag, med kulturministerns välsignelse.

Var finns dagens Rosa Park?

Efter den senaste skandalen med segregering i förorten, nu i skolbussen, som Kalla Fakta på TV4, avslöjade i går, så börjar visst våra politiker skruva lite besvärat på sig och mumla om åtgärder. Statsministern höjer rösten, men inget händer.

Invandrarflickorna får sitta längst bak i bussen, medan pojkarna brer ut sig där fram, på uppmaning från medföljande sjaltäckta fritidslärare.

Vore detta inte ett gyllene tillfälle för vår feministiska regering att utse en representant som kunde agera som en modig ”Rosa Park”? 

När hon 1955 vägrade resa sig från sin sittplats i bussen för en vit man!

Nu, 2017 är det repris från dominanta muslimska pojkar. De tar allt större plats även utanför hemmet på bekostnad av flickorna, som ständigt får veta sin plats.

Att Fi:s språkrör skulle agera i denna riktning finner jag utslutet. I sin ideologi påminner de mer om rektorn i den muslimska friskolan, al-Azhar i Vällingby, som körde ut Kalla Faktas reporter, övertygad om att hans läror och handlingar är de enda rätta. För de står i Koranen.

Fi:s ideologi behöver bara en rad, allt är den vite mannens fel.

När skall fler svenskar se igenom denna idioti?

Nu ropas det unisont från etablerade debattörer och politiker om ökad kontroll, tillsyn och skärpning av skollagen, men inte ett knyst om vem som öppnade dörren för dessa verkliga förstörare av landets jämställdhet  med sin ”fredliga” religion.

 Länkar

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/ko7kA/kvinnor-far-inte-ga-ut-ha-parfym-eller-skoja

http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/bl19l/lar-ut-att-12-aringar-hamnar-i-helvetet–far-bidrag-av-staten

http://www.vlt.se/opinion/ledare/sakine-madon-stoppa-moralpoliserna-som-ger-sig-pa-kvinnor

https://www.svd.se/konsuppdelad-friskolebuss-i-vallingby/om/sverige

http://www.gp.se/ledare/erkänn-klanernas-närvaro-1.4223582

https://www.svd.se/forskare-svenska-staten-oerhort-feg

http://www.dagenssamhalle.se/debatt/sluta-dalta-med-maen-som-hatar-kvinnor-32862

https://timbro.se/smedjan/det-regnar-pengar-paraplyorganisationer/

 

 

 

 

2 tankar kring ”Var finns dagens Rosa Park?

 1. Den riktiga politiska viljan finns inte , dessutom beröringsskräck o räddhågsenhet.
  Det går för lång tid mellan ev. löjligt små” drev ” i media – ex. vis UG :s moskeéreportage för ett antal år sedan som borde haft direkt uppföljning – innan detta ett UG reportage om de muslimska friskolorna – inget händer – däremellan växer den oönskade minoriteten med rasande fart och gör ev. motåtgärder allt svårare – på väg mot snart 10 % av befolkningen.

  Enligt en stor del av politiken o media så har de inget emot detta som det verkar – det får bli som det blir, eller i värsta fall önskvärt – söndring av Europa enligt globaliseringsandan mot NWO (New World Order) som drivs av bl.a. G.Soros och
  Bliderbergarna. Ruskigt tragiskt.
  Plus migration via hirja – erövring o predikan.

 2. VEM eller vilka bestämmer egentligen? Varför gör man ingenting åt dessa problem (utmaningar)?
  Händer ingenting snabbt är det en promenadseger för SD!

Kommentarer är stängda.