Sluta dalta, skicka återvändare tillbaka till Syrien

Utvisning det enda rätta

Sverige vill alltid vara bäst i EU-klassen, så nu förväntar jag mig att man följer EU-domstolens exempel om nationalstatens rätt att dra in medborgarskapet för återvändande IS-terrorister, oavsett grad av aktiviteter.

Fria tider: http://www.friatider.se/l-t-proffsen-ta-hand-om-krigarna

”Europadomstolen: Rätt dra in medborgarskap och utvisa jihadister

EU:s medlemsländer har rätt att dra in medborgarskapet för jihadister. Det har Europa­domstolen för mänskliga rättigheter kommit fram till i ett färskt beslut, rapporterar flera medier.”

Kulturministern med den godhetsknarkande kultureliten kommer förstås att vägra. När de redan förbrett körkort, lägenhet och bidrag för dessa återvändare, som skall omvändas till  deras rätta värden. 

Alice Bah Kunkhes alla miljoner, som hon gödslat muslimska brödraskapet och alla dess förgreningar med, kan ju gå upp i rök om EU domstolens dom skulle efterföljas. Skattefinansierade hatpredikanter kanske blir sysslolösa och mattan kan dras undan för IS rekryteringsbaser i moskéer. I slutna sällskap predikas det om globalt Kalifat och hur otrogna själar skall omvändas eller möta döden enligt sharialag.

På Göteborgs stadsteater spelas nu pjäsen ”Jihadisten” vars syfte är nyansering och förmänskligande av IS-terrorister.

Underförstått är, att det bara omgivningsfaktorer som skapar monstren, inte deras avskyvärda religion. Kultureliten gör sin egen tolkning av islam, med ringa överensstämmelse med dess mål, ett förtryckande Kalifat.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/premiar-for-jihadisten 

Jag undrar vad de fångar som sakta sänks i en bur för drunkning, de som hängs upp i smärtsamma ställningar för att långsamt dö och de som får halsen avskuren under förnedrande former, skulle tänka om förmänskligandet och daltet med återvändare?

I kulturelitens värdegrund får man tydligen förfölja, våldta, tortera och mörda oskyldiga människor utan efterräkningar, bara det sker utanför landets gränser. Belöningar och sympati kan återvändare också få efter snyftande i Agenda.

Varför inte i konsekvensens namn öppna våra fängelser och släpp fångarna loss, det är ju vår? Flertalet kan definitvit inte tävla med Jihadisters ildåd.

Bura i stället in den vänsterintellektuella eliten, som lever i sin egen bubbla, där marodörer skall belönas och sanningssägare förföljas.

Kanske Peter Springare kan ta hand om nyckeln?

Länkar:

https://www.svd.se/islamister-i-kostym-ar-ocksa-ett-hot/om/ledarintervjun

https://timbro.se/smedjan/reportage/sfm-sprider-valdsbejakande-islamism-skattepengar/

https://timbro.se/smedjan/mucf-oserios-antiextremism-serios-extremism/

https://www.svd.se/eftergiftspolitiken-mot-is-maste-ta-slut

http://samtiden.nu/2017/03/vilken-utstrackning-ar-religionsteoretiker-islamismens-kolportorer/

https://www.svd.se/bra-att-myndighet-granskar-islamismen/om/debatt

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-ar-unikt?cmpid=del%3Apd%3Any%3A20170319%3Asverige-ar-unikt%3Anyh

Ps. Med tanke på alla ”kloka” länkar av både lekmän och expertis, så är det underligt att inte fler genomskådar Sveriges flyktingpolitik och daltet med återvändare. Det sistnämnda återges i utländsk press i reportage om landet absurdistan. Ds.

7 tankar kring ”Sluta dalta, skicka återvändare tillbaka till Syrien

 1. Instämmer till fullo i din rubrik, men att en sådan vettig åtgärd skulle genomföras i Sverige är en omöjlighet. Det är väl ingen som vet var de ca 150 återvändarna befinner sig, åtminstone inte de som skulle ta hand om dem och arbeta med avradikalisering.
  Håhåjaja, allt är som vanligt här i Absurdistan.

 2. Sverige deltog inte i världskrigen och det skall vi vara tacksamma för. I efterhand har det kritiserats. Rätt eller orätt kan jag inte bedöma men jag tror att den politik som nu bedrivs nu är ett dåligt samvetepolitik. ”Det skall inte hända igen”! Pendeln svänger nu åt andra hållet.

 3. Kunskapen om islam och följderna -konsekvenserna är alldeles för dålig här i Sverige.
  Vill rekommendera siten http://www.clarionproject.org och ett avsnitt som handlar om MB muslimska brödraskapet (” CAIR Muslim Brotherhood and Jihad”).

  Nyligen presenterades en sorts rapport av MSB (Myndigheten för Samhällsberedskap)
  med titeln ” Muslimska Brödraskapet i Sverige” – huvudförfattare är terrorforskaren
  Magnus Norell – ett ca 30 sidor dokument.
  Det var verkligen på tiden att något sådant kom till stånd – men kritiserades omgående av ett 20-tal s.k. islamforskare som inte ansåg den vederhäftig o.s.v….
  Dessa är högt av skattebetalare betalda personer – undrar vems sida de står på?
  – ja egentligen är det väl klart. Det är bara så fel, så otäckt skrämmande.
  Nu måste vi hjälpas åt att ” lyfta upp” denna rapporten – det är bråttom kan jag lova.
  Varför inget motstånd att tala om – åren går – valkampanj på gång, många säger nu att
  kriminaliteten, o möjligtvis migrationen kommer högst på agendan – men ordet islam
  existerar inte – denna ödesfråga ska vara med i varje seriös debatt!!!

 4. Sokrates försökte ju på sin tid få folk att tänka självständigt genom att på gator och torg ställa svåra frågor. Det slutade ju inte bra för hans personliga del.

 5. ”I kulturelitens värdegrund får man tydligen förfölja, våldta, tortera och mörda oskyldiga människor utan efterräkningar, bara det sker utanför landets gränser.”

  Ja, jag är stolt över att inte följa deras vidriga värdegrund. Hur kan de se sig i spegeln?

  1. Jag tror att för stor självgodhet kan ge sprickor i spegelglaset.
   Harriet.

   1. Det stora bekymret är enligt min erfarenhet att så många människor har bestämt sig vilka nyhetskanaler de skall ägna uppmärksamhet åt och de saknar vilja att ompröva sina åsikter. Fördomar kallas det på sina håll

Kommentarer är stängda.