Leif G Persson, feg journalist, livsfarlig pizza, dåraktig vänsterbok och en velande Batra

”Sätt in nationella insatsstyrkan mot förortsgängen, då blir det andra bullar” konstaterade Leif G Persson i ”Veckan Brott” den 14 mars.

http://avpixlat.info/2017/03/15/leif-gw-persson-satt-in-nationella-insatsstyrkan-mot-forortsgangen-da-blir-det-andra-bullar/

Ett utmärkt förslag, som här sammanfattas av Mats Dagerlind, krönikör hos Avpixlat.

Börjar socialdemokraten Leif G Persson nu se vart åt det lutar och vill försäkra sig om två stolar att sitta på?

Fortsatta upplopp, skjutningar med mord är att förvänta, men för att detta förslag skall förverkligas, så behövs  ny regering.

Den nuvarande vill nog fortsätta med fikastunder, dialog och korvgrillning (gjort på halalslaktat kött) och kanske rikspolischefen redan knåpar på nya armband?

I Rapport i går, 15/3 intervjuades två unga utanförskapsgossar av en timid, liten journalist, som mycket diskret frågade om deras aktiviteter. Knarkförsäljning gav en inkomst på 30.000 kr i månaden, så varför skall de anstränga sig i skolan? Självklart kom det sedvanliga gnället från en av gossarna om hur illa han blev behandlad i en Svenneskola, med självklar rätt att nu djävlas tillbaka.

Dåraktig vänsterbok

Vänstern vilar aldrig på hanen, när det gäller bortförklaring av förortens djävulskap.

Peder Kadhammar skriver i ett inlägg i Aftonbladet:

http://www.aftonbladet.se/a/G7qqV

”…Jag har nyss läst en skrift av några kriminologer och statsvetare. ”Bortom kravallerna. Konflikt, tillhörighet och representation i Husby”. Redaktörer: historikern Paulina de los Reyes och kriminologen Magnus Hörnqvist. I boken beskrivs kravallerna som ett slags utvidgning av demokratin. Invånarna i Husby sägs ha hyst förståelse för och i viss mån godkänt stenkastningen och bilbränderna…”

Det är så man kan bli tokig att läsa om de öppna och solidariska invånarna i Husby och om våldsam och provocerande polis, som  stör gossarnas arbetsmiljö. Så nu vet vi hur vi ska utvidga demokratin.

Boken har getts ut av Stockholms stads eget förlag ”Stockholmia” förmodligen med välsignelse av stadens röd-grön-rosa  politiker, med rekord i omdömeslöshet.

Men Tino Sanandajs  fakta bok ”Massutmaningen” får bojkottas av bibliotek, som skall värna om vår yttrandefrihet.

Pizza misshandel

I Danmark blev nyligen ett par misshandlat av ett ungt invandrargäng, orsaken var att de förolämpade deras religion, när de åt en pizza med skinka på. 

http://avpixlat.info/2017/03/15/ungt-par-at-pizza-med-skinka-misshandlades-grovt-av-invandrargang/

Om de mest rabiata får reda på det, så riskerar vi många hål i pizzamenyerna.

Att förolämpa en främmande religion kan stå oss dyrt, om vi stoppar olämpligheter i magen.

Så för att inte provocera bokstavstrogna, unga muslimer, beställ inte Capricciosa nästa gång!

Om insatsstyrkan skulle släppas loss, så skulle AFA säkert demonstrera mot ett sådant förlopp, men då kunde insatsstyrkan slå två flugor i en smäll och även bura in dessa antidemokratiska element.

Sluta vela Batra 

Om moderaternas AKB inte fortsätter att vela runt med oklarheter kring SD samarbete, så tror jag att skrämselhickan kan släppa hos fisförnäma moderater, som nu lämnat partiet i någon slags godhetsprotest.

De kanske är rädda för att förlora sin billiga städhjälp?

RUT och ROT avdrag får inte riskeras, även om priset för dessa skattesubventioner är fattigpensionärer och gamla som far illa.

Tänk om det kunde smälla lite på Östermalm, Lidingö, Danderyd och i innerstaden, så kanske de nyktrade till från godhetsmoralen?

Ebolagen har varit mycket omtyckt hos dessa fina människor med den rätta värdegrunden.

Om insatsstyrkan inte räcker så får vi hoppas på militären, som nu fått hela 500 miljoner i förstärkning, som inte ens är kaffepengar.

Försvarsminister Hultqvist myser dock av välbehag, men vill inte svara på försvarets förslag om ”traktatsbundna försvarsförpliktelser.”

Anders Ygeman kanske inte har upplyst honom om, att kostnaden för våra ensamkommande ”barn” gick loss på 34 miljarder i fjol.

Med det tillskottet till försvaret, så skulle vi imponera stort på både Trump och Putin, men vår regering prioriterar den internationella godhetsglorian  och vill inte riktigt ta in att den halkat ner.

6 tankar kring ”Leif G Persson, feg journalist, livsfarlig pizza, dåraktig vänsterbok och en velande Batra

  1. Sören T. -storleken på beloppet kan nog stämma men i kalendern vill jag nog backa – 10-15 år.

    1. Ok Pengarna var väl mer värda då — tyvärr Men backar vi tio år från 2016 hamnar vi på 2006. Eller hur?

  2. Eller kostnaden /år för ca 500 s.k. ensamkommande av drygt 35000 individer.
    Journalisterna borde direkt komma med liknande påståenden vid intervjuer och presskonferenser – men aldrig – så jag längtar efter att själv komma i den sitsen då jag hela tiden jämför våra ”utlägg”.
    Tidigare under året har försvarsmin. stolt kunnat framföra ” att vi satsar nu 10 miljarder fram till 2020″ – mer eller mindre öppet mål för jämförelser .

    1. Kostade inte räddningen av krisande banker ung 300 miljarder? Apropå kostnader
      Det skedde väl ngn gång 2007-2008?

  3. Försvarets 500 miljoner motsvarar 2,5 dagars kostnad hos migrationsverket!

    1. Din kommentar skulle finnas i alla medborgares postlådor, så kanske fler skulle nyktra till, med Tack från Harriet.

Kommentarer är stängda.