Förnekelserekord i Rosenbad

Blunda och förneka

Att de bara orkar fortsätta att förneka!

I en intervju med BBC säger Ylva Johansson att ”Ingen koppling finns mellan invandring och brottslighet,” men regeringen nöjer sig inte med denna lögn, utan påstår ogenerat i en replik till SD:s artikel i Wall Street Journal att ”Våldet minskar med invandring”.

Ylva Johansson blev ställd mot väggen av flera inflytelserika personer och fick pudla  efteråt.

Margot Wallström känner sig mycket förnärmad och försöker via telefonsamtal till USA:s  utrikesminister ge den rätta ”Bullerby” bilden av världens mest humana land.

Men ”Bosse” i Astrid Lindgrens filmatiserade berättelser om Bullerbyn, Henrik Larsson bor numera i USA har en annan mening. I en interjuv nyligen i Nya Dagbladet tyckte han att det var dags för revolution.

http://nyadagbladet.se/kultur/bullerby-bosse-det-ar-dags-for-revolution/

Kanske ger utrikesministerns digra inkomster under åren på 27 miljoner (efter skatt) råg i ryggen att försöka vifta med pekpinnen till världens supermakt?

http://www.expressen.se/nyheter/margot-wallstrom-har-tjanat-27-miljoner/

Regeringens ministrar har förstås aldrig tagit del av BRÅ:s uppgifter om att dödligt våld med skjutvapen har dubblerats på tre år och att invandrare är gravt överrepresenterade beträffande våldtäkter och grov brottslighet.

Givetvis inte heller av Peter Springares ”Ahmed, Ali, Muhammed…” uppgifter på sin facebook sida, liksom av lärarens John Dubecks redogörelse för skolans förfall, men han har ju skrivet på Avpixlat, så då är han ute ur leken.

I Uppsala centrum löper ensamkommande så kallade barn amok.

http://www.expressen.se/nyheter/heroinvag-i-uppsala-unga-pojkar-begar-brott-for-att-betala-knarket/

De knarkar, rånar, stjäl och straffen uteblir för många av dessa män från Marocko och Afghanistan. Eftersom de har flera identiteter,  varieras ålder efter brottets karaktär.

Enligt Morgan Johanssons uppgifter, så borde de inte få PUT pga av bristande skötsamhet, men med regeringens uppfinningsrikedom, så kommer säkert flera konstgjorda undantag att presenteras, till exempel utsatthet, självmordsrisk, barnets bästa etc.

Läkare, kanske med hjärtat till vänster protesterar mot åldersbedömning och utvisning, tänk om deras engagemang vore lika stort för Emma som fick föda i bilen och för cancer patienter som hinner dö i olidliga köer.

Skadestånd och flera identiteter

Två män med utländsk härkomst gnuggar nog händerna av förtjusning över detta humana land, de blev i hovrätten frikända för en våldtäkt på Cinderella, som de blev fällda för i tingsrätten, men hovrätten friade dem och de fick tillsammans dela på > ½ miljon i skadestånd.

Kanske offret inte skrek tillräckligt högt?

Paralyserade av skräck domnar offren ofta bort under övergreppet. Hjärnans skyddsmekanism, gör att offret träder ur sig själv, men det tolkas ofta som att motståndet  var otillräckligt.

Kanske samtyckeslagen får undantag pga av språkförbistring av radikala feminister, som vägrar inse att deras unga skyddslingar innehar rekord i våldtäkter och inte medelålders vita män?

Men åker de ensamma männen dit så är det bara att plocka fram en ny identitet.

http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/trodde-ni-detta-var-ett-undantag-glom-det/

Nu har även en av våldtäktsmännen i Visby, som var med vid överfallet på den rullstolsburna kvinnan, begärt skadestånd, skulle det beviljas, så kommer väl kravallpolis åter till ön, för att skydda de små, ensamkommande barnen mot folkets protester.

30 miljoner för hederns bevarande

I Veckans Brott (28/2) redogjordes för ett hedersbrott, där klanen på ca 50 personer hade varit involverade i mordet på en svensk yngling som var tillsammans med en invandrarflicka, en sådan oförrätt får inte solka hedern i denna fredens religion.

Rättegångskostnaderna var nu uppe i ca 30 miljoner enlig Leif G Persson, inte konstigt att advokatsamfundets ordförande tycker att Svensson ytterligare ska dra åt svångremmen, så fler välfärdsmigranter kan välla in.

Advokaterna gnuggar händerna, när förmögenheten ökar genom alla överklaganden och försvar. Upprätthållande av rättsäkerheten är ett odiskutabelt alibi.

Lagar och dokument inte anpassade till dagens kriminalitet

Problemet i dag är att vårt rättsväsende inte är anpassat till massinvandringens brottslingar, lika lite som asylrätten och FN:s och EU:s konventioner om mänskliga rättigheter.

Europas välfärd lockar till farliga resor över havet, där Sverige och Tysklands lockrop nått söder om Sahara.  När för många kom, så tvingades även Merkel och Löfven att dra åt kranen, men felet är givetvis dessa snåla nationalister som inte vill dela med sig.

Att ändra på dessa alibin, som Europas regeringar lutar sig emot, skulle ytterligare reta upp Bilderbergarna, det räcker väl med Trump och Brexit?

Så vi får nog fortsätta och vänja oss vid regeringens pseudoargument om att vi tjänar på invandringen, det är bara några utmaningar (och århundranden) som ska till, så kommer landet att blomstra, precis som efter kriget…

Vi kan inte bo i samma land, men det gör vi ju inte heller. Endast marken vi går på är gemensam, men allt därutöver skiljer sig åt. 

Så här har i alla fall statsministern ett rätt, att landet har fallit isär.

6 tankar kring ”Förnekelserekord i Rosenbad

 1. Ett parti som nog har rekordet i att överge sina vallöften är MP. Igår kväll hörde vi i Agenda hur minister Skog antydde MP:s pålitlighet, trots att man backat i den ena miljöfrågan efter den andra.
  Men S och de andra ser MP:s svek som en tillnyktring och bevis på partiets regeringsduglighet.

 2. Det är inte lätt för partier att ändra sig när de länge har övertygat många om ”sanningar” och ”löften” som de inte kan hålla.

  Hur skall de göra?
  Erkänna som Volkswagens ledning och avgå eller fortsätta bluffande och lovandet?
  Väljer det att avgå kommer den nya ledningen hamna i liknande situation som den gamla. En del av sympatisörerna skulle förstå tidigare bluff och fortsätta stödja partiet. En annan del som tror på lögnerna skulle bli missnöjda. Det är vad som drabbade (M) när Batra började samtala med (SD).

  Svensk elit och media har i åratal indoktrinerat stor del av befolkningen att det är rasistiskt att inte gilla massinvandring. Och man skulle få göra det så finns det ju bara tt påstått rasistiskt parti att rösta på…

 3. S gräver sin egen grav hela tiden! Hoppas bara att något finns kvar till september 2018. Vilken skräll det kommer stt bli.

 4. Ylva Johansson talade osanning i BBC om vår brottsstatistik. Hon har efteråt korrigerat sig. Men gick även korrigeringen ut i BBC?

 5. Det är förvånande om många röstar på partier som ljuger om det som är uppenbart.
  Hur sköter de då allt annat?
  Nu vet hela världen hur det står till, men regeringen förnekar.

  1. ”Hur sköter de allt annat?” Förmodligen med samma selektiva urvalsprincip och det som lämnas kvar förnekas.
   Harriet.

Kommentarer är stängda.