Makthavarna lugnar, men ljuger om migrationens konsekvenser

Statistik och fakta

”Hur skall det gå för nästa miljon?” frågade ledarskribent Per Gudmundsson nyligen och det kan man verkligen undra över.

Från Tino Sanandajs nya och mycket uppmärksammade bok ”Massutmaningen – ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende” kommer följande uppgifter om utrikesfödda, som nu utgör:

 • 17 % av befolkningen
 • 53 % av de med långa fängelsestraff
 • 76 % av kriminella gäng
 • 54 % av de arbetslösa
 • 60 % av alla socialbidragstagare
 • 50 % av de som saknar förgymnasial utbildning

En välskriven forskningsgenomgång skriver Martin Borg i sin recension av Tino Sanandajs bok och får med håll av kollegor. Denna gång kan inte eliten, som brukligt är, avfärda innehållet som brun smörja, utan tvingas till reflektion.

Martin Borg är övertygad om att regeringen framöver tvingas till beslut efter Sanandajs förslag, där flera kan få godhetsglorian att trilla av, när den egna plånboken drabbas.  Då riskerar änglakören att snabbt få lägre stämma.

Kvalitetssäkring = kvalitetssänkning

Utlandsfödda med högre utbildning saknar dessutom kompetens för svensk arbetsmarknad, där få utomeuropeiska läkare klarar proven för svensk läkarlegitimation, som tydligt exempel.

Men vad hjälper det?

Reaktionen är ändå densamma från det rödgrönrosa godhetsgänget.

Sänk kraven!

Nej, så säger man inte direkt utan svamlar på om unika erfarenheter, inneboende vilja, felaktig provutformning, utestängning från arbetslivet osv. allt för att ge sken av en diskriminering som här inte finns.

Omtanke om patienten har förträngts, när kvalitetssäkring blir kvalitetssänkning. Dessvärre sker detta inom allt fler områden på arbetsmarknaden. Inget offer verkar vara för stort för att upprätthålla prestigen om godhetspolitiken.

Ökande asylströmmar

Om ingenting görs så kommer TS siffror att eskalera, för nu ökar åter asylströmmarna i ny prognos från Migrationsverket. 

Detta faktum har Karl-Olof Arnstberg och Gunnar Sandelin otaliga gånger påpekat i böcker och på sin blogg Mörkläggning och Invandring,” men som vanligt berättat för döva öron, vars innehavare inte legat på latsidan för att fösa  dem in i skamvrån.

Forskningsbaserade uppgifter måste rensas ut och dessa herrars alster portförbjudas på ledarsidor, eftersom de var tidigt ute och punkterade många korrketa påståenden. Vi, som protesterar förstår att yttrandefrihet bara gäller om åsikter är de rätta och det vill DN helst själv få bestämma.

Statsministerns folkturné

Efter att ID/passkontroll infördes efter 2015 års massinvasion, så vill politiker ge sken av att faran är över, men det förhåller sig tvärtom, faran för Sveriges sammanbrott är större än någonsin. Sverige har nu rekord i beviljande av PUT och därutöver väntas mycket stor anhöriginvandring på > 250.000 de närmaste åren.

Vänsterns professionella gråterskor ligger redan i startblocken vid ev. protester och statsministern skönmålar och ljuger vidare.

Under sin folkliga turné i Skövde gjorde han följande uttalande;

– Vi hade en dramatisk situation 2015, men nu har vi vänt den och nu är det betydligt färre som söker sig till Sverige….”

Han talade om tuffa, men nödvändiga beslut om skärpta regler, slog sig för bröstet för att vi inte hade byggt någon mur.

Statsministern ljög vidare om att Sverige har ett långsiktigt hållbart mottagande, att fler måste återvända och så det gamla utnötta argumentet att fler länder måste ta ansvar (Östgöta Correspondenten 2017-02-08).

Inte ett knyst om

 • Direkta och indirekta kostnader för denna ”hållbarhet” i mottagande?
 • Påfrestningar för värdlandet och välfärdsförsämringar?
 • Eroderade samhällskontrakt?
 • Ökning av parallellsamhällen med kriminalitet, kvinnoförtryck…?
 • Varför Sverige beviljar tre ggr fler PUT än övriga länder i Norden?
 • Varför han medverkat till landets förvandling till humanitär stormakt?
 • Hur alla som saknar skäl skall förmås att återvända?
 • Hur ”delat ansvar” skall gå till?

Vem som hittat på detta ansvar förklaras aldrig, för då bränns det för flyktingindustrins vinnare och för globaliseringens arkitekt miljardärer.

Europakonventionen sänker, mer än hjälper

Europakonventionen om mänskliga rättigheter har förvandlats till ofärd för värdlandets befolkning, men det bekymrar föga EU:s ledare, som ägnar all sin energi att svartmåla nationalistiska partier, som nu utgör verkligt hot mot makt och revir.

Bryssel hotar och förfasar sig över länder i öst, som har historisk erfarenhet av islams förtryck och våra ledare med Löfven och Wallström i spetsen vet inte till sig av partiskhet.

Härligt att först visa rekord i humanitet och sedan kräva att andra länder skall ta efter, när landets fundament faller ihop och med det medborgarnas förtroende.

Den politiska eliten påminner mig om överklassens damer som gjorde korta besök i fattiga arbetarhem, där barnen kunde få begagnade skor och vuxna förmaningstal om bättre leverne.

Föraktet för undermåliga individer går som en röd tråd genom historien, av överklassen som tjänar på orättvisor.

Populister är beteckningen på dagens undermåliga individer av EU:s ledare med sina doaflickor.

Att brösttonerna nu blir starkare från dessa politiker är att hotet nu är stort från ”bruna-fula-mörka partier” i hela Europa, som vill värna om landets kultur, medborgare och sätta stopp för islaminiseringen.

Allt fler har nu insett att integrering inte fungerar, högre krav på assimilering är det enda rätta, annars återvänd!

 

 

 

 

2 tankar kring ”Makthavarna lugnar, men ljuger om migrationens konsekvenser

 1. En liten frisk fläkt är trots allt det som nu utspelar sig mer eller mindre samtidigt som om det vore koordinerat — nämligen lanseringen av Tino Sanandaji´s bok ”Massutmaningen” och Örebropolisen Springare´s utspel om multi-kulti brottsligheten.

  Låt oss nu hoppas att detta rör om ordentligt i samhällsdebatten, det måste det göra helt enkelt! Vi måste hjälpas åt så att inte dessa mörkade omständigheter fortsatt sopas undan mattan – Statsministern är väl snart hemma, – han ska inte kunna rida på Iranbesöket som undanflykt.
  . Jag har i dagarna tagit in skämmande prognossiffror om den snabbt ökande muslimska befolkningen i vårt land – ett stort mörker – prognosen är om tre år minst
  10 % dvs. ca en miljon. (Tyskland har passerat sex miljoner).

  Vi är verkligen illa ute..

 2. Statsministerns argument att fler måste ta sitt ansvar håller inte. Varför känner Löfven
  inte ansvar för Sverige? Det pratas om främlingsfientlighet, det är naturligt att vara osäker mot främlingar, därför låser man sin dörr på kvällen. Sverigefientlighet är värre,
  man kan krossa ett helt land.

Kommentarer är stängda.