Migrationens påfrestningar

Vid årsskiftet passerade Sveriges folkmängd 10 miljoner enligt SCB.

I media lät det tyvärr Hip, Hip, Hurra hela nyårsdagen.

Ingen insikt finns hos politiker om att ju fler vi blir, desto mer belastas miljön. 

Falskt argument

Vem skall ta hand om oss gamla om inte invandringen räddar oss? Är ett vanligt, men falskt favoritargument.

Det kan låta bra med fler, men med en transportsträcka på 9 år innan en skattekrona trillar ner, så förvandlas önsketänkandet om närande till tärande, med sjunkande skatteunderlag.

Läkare och sjuksystrar med utländsk bakgrund, räcker inte ens för att ta hand om de sina, som har stort behov av vård.

Förväntad anhöriginvandring de närmaste åren är > 250.000 tusen och kommer att  få vårdköer att slå nya rekord och fler sjuka riskerar att dö i väntan på vård.

Sverige har nu halkat ner från internationella rankingslistor, vår sjukvård är sämst i Norden och dessutom mycket dyr!

Sjukvård och polis knäar

I Sollefteå läggs förlossningskliniken ner och kurser ges nu om barnafödande i taxibil, trots omfattande protester.

Politiker fick vind i seglen, så nu rycker också lasarettets akutkirurgi i samma veva och ansvariga hänvisar myndigt att fler sjukhus minsann gjort detsamma.

Ständiga neddragningar, besparingar och omorganisationer följer i migrationens spår, som politiker kallar för effektiviseringar. 

Men det är smällar medborgarna får ta, för att politikernas humanitära stormaktsambition skall lysa bra i FN:s och EU:s plenisalar.

Samhällets kärnuppgifter är inte dimensionerade för denna massinvandring.

Bara polisen borde tillföras 20.000 tusen nya tjänster ansåg Leif G Persson  i Veckans Brott (SVT1 2017-01-24) om vi skulle komma upp till andra EU länders polistäthet.

Länder som dessutom inte har rekord av bilbrännare och stenkastare, som vi.

Att elda i spis vet vi är farligt, men bilbrännare skall behandlas varligt, anser islamvurmande miljöpartister, som tappat sunt förnuft och lever i fablernas värld.

I invandrartäta förorter råder tystnadskultur, bortsett för krav om fler poliser, vilka invånarna tiger som muren inför, när ogärningar begåtts av deras bröder.

Dessa brottslingar hotar och trakasserar invandrare som sköter sig, de flinar åt polis som måste släppa ut dem, när lagen inte anpassas till den nya verkligheten, eftersom vänstern bromsar minsta förändring.

 Kanske stora familjer gör att vuxenansvaret också brister, när bortskämda pojkar får löpa amok?

En tegelsten ger snabbare utdelning än en bok, hos dessa killar som vänstern håller om ryggen.

Kraft finns däremot att efter skoltid hålla flickorna inom lås och bom. Hedersvåldet blomstrar och anmälningarna slår nya rekord.

Hur skall nu vänsterintellektuella krångla sig ur dessa trista fakta?

Även den mest korkade förstår att främlingsfientlighet inte är gångbart.

Troligen blir förklaringen att de lyckats med att få fler att anmäla, precis som efter alla våldtäkter.

Sambandet med massmigrationen och överskottet av män från kvinnoföraktande kulturer finns inte hos dessa intellektuella som tappat all logisk förmåga.

Logik saknas

Varför inte samma logik beträffande ökad folkmängd som vid ökad transportnäring?

Minskade transporter, ger minskade utsläpp och minskad invandring ger minskad brottslighet, det är bevisat. En långtradare är fult, men en familj med tio barn är kultur.

Men BRÅ tycks nu ha fått yppandeförbud om kriminalitet kopplat till etnicitet av Anders Ygeman.

Att tala om att skillnader finns i kultur, tradition, personlighet och intelligens mellan olika folkslag,  vore ju att sticka hål på hela värdegrunden, där alla är lika, trots att vi inte är det.

Prestige

Nu sitter ansvariga politiker för migrationshaveriet fast i prestige och förser ambassader med falska underlag, som de uppmanas slå i skallen på dissidenter och fräcka journalister, som ser att kejsaren är naken.

I utländsk press redovisas den svenska modellens haveri med nya rekord i mord, kriminalitet, våldtäkter, fattigpensionärer, konkurshotade kommuner, urholkat försvar etc utan vänsterliberala dimridåer.

Den svenska modellen gick i graven, när egotrippade, övermodiga, karriärpolitiker omskapade landet till mångkulturellt paradis, som nu förvandlats till maffiastäder. Medhjälpare är vänsterintellektuella som anser att Sverige skall vara hela världens vän. Dessa kulturradikaler har sin ekonomi på det torra och tjänar dessutom på mångfaldspolitiken. 

På statsministerns banderoller står ”den svenska modellen skall inte avvecklas utan utvecklas.” När han gör turné hos det glömda folket på landsbygden. Syftet är att få dessa bakåtsträvare att åter uppskatta sin svikande landsfader.

Den svenska modellen lär inte återuppstå och vi får hoppas att den  mångkulturella kan avvecklas, innan moder Svea helt                                                                            gått i graven.

3 tankar kring ”Migrationens påfrestningar

 1. Vi måste få människor att vakna och se hur verkligheten ser ut! Men hur gör vi? Det svenska samhället håller på att nedmonteras bit för bit Men journalisterna går i ledband med makten och skriver inget om detta. Hoppas bara på valet 2018 att folk vaknar och inte röstar på etablissemanget som bara tänker på sig själva. Vi behöver en folkrörelse

 2. Först måste det bli riktigt dåligt innan det kan bli bättre.

  Det finns två villkor för att politiska problem skall lösas
  – massiv väljarflykt från makthavande partier,
  – uppenbara problem som drabbar medelklassen brett

  Så länge ovanstående villkor inte uppfylls, kommer de flesta att rösta med plånboken, för lägre skatter eller högre bidrag. Massmedia kan fortsätta att missleda och indoktrinera stora grupper, varför är en gåta. Så ser hela västvärlden ut med undantag för tidigare östblocksländer där befolkningen har erfarenhet av att misstro media.

  En stor del av folk med akademisk utbildning vill visa upp den genom att framstå som bättre vetande. De läser bara begränsat på siter som kallas främlingsfientliga och håller sig okunniga om verkligheten till skillnad från folk som tvingas uppleva i och kring invandrartäta områden. Det är fint att att läsa rätt (de stora tidningarnas ledare) och skamligt att att läsa ”fel” som på Avpixlat, Petterssons Blogg eller här på Utanför Åsiktskorridoren.

  Okunnighet skänker en skön känsla av att tänka rätt och ger gott samvete tills man själv drabbas av verkligheten.

  1. Vilken tur att vi har våra ”skamliga” fora att vända oss till för att få reda på det sanna!
   Utöver dem som du Trodé nämner, finns några till som är användbara. Tänker på Jan Millds blogg och Johan Westerholms Ledarsidorna.se . Ja, även Birger Schlaugs blogg, där han ibland går utanför PK. (Han kunde nog vara ännu mer ”skamlig”.)

Kommentarer är stängda.