Ett gott Nytt År önskas alla läsare!

I morgon kväll strax före tolvslaget, på Skansen, är det dags för Pernilla August att läsa Alfred Tennysons kända rader från ”Nyårsklockorna” 
”Ring klocka ring i bistra nyårsnatten. Möt rymdens norrskenssky och markens snö. Det gamla året lägger sig att dö…….Ring själaringning över land och vatten!”
Innan tolvslaget kanske vi har sträkt oss med med ett eller två glas fröjdevatten! 

På nyårsdagen brukar pizza smaka bra och någon kanske minns denna lilla snapsvisa som Vin och Sprithistoriska Museèt för några år sedan korade till årets snapsvisa.
 
”En pizzabagare.”
Mel: En sockerbagare.
 ”En pizzabagare som bor i Piza, han har ett torn som han gärna visar, när han är nykter det lutar svagt, men när han dricker, så blir det rakt!”
Åsiktskorridoren har trots allt tvingats att bli lite bredare.
Min förhoppning är att Ni vill fortsätta att läsa mina reflektioner och ge nyttiga kommentarer. För utanför åsiktskorridoren finns inget tak! 

3 tankar kring ”Ett gott Nytt År önskas alla läsare!

  1. Har korridoren breddats?

    Tja, ett tecken på det skulle kanske vara, när Aktuellt häromkvällen ställde den retoriska frågan om de möjligen har FÅTT felaktig rapportering om Trump, Putin, Syrien mm. De borde ha sagt: har vi GETT tittarna felaktig etc.

    Men det kanske ändå är en vink om att 2017 kan vara början på en ny attityd hos SVT och raddan av PK-medier. Kanske några millimeter bredare korridor, även om det är svårt att tro.

  2. För att kunna få luft MÅSTE jag tro att det blir bättre nästa år! Javisst! Åsiktskorridoren har blivit bredare. Hoppas på ketchupflaskeffekten!!
    I Husby (eller var det var någonstans) protesterar handlarna över kriminaliteten mot deras affärer och begär att myndigheterna skall göra något. Javisst, det tycker jag också men polisen har liten chans att reda ut brott om det inte finns vittnen. Jag antar att det naturligtvis finns det men om ingen vittnar så går det inte att klara upp. Stäng affärerna för gott!

  3. Gott Slut och ett Gott Nytt År 2017. Jag tror egentligen inte att 2017 blir speciellt gott för oss Pursvenskar.

Kommentarer är stängda.