Avbön under galgen av debattörer och moderater om förd flyktingpolitik.

Det verkar som en spricka har skett inom den mångkulturella journalistkåren.

Fler och fler inlägg publiceras från nyvakna debattörer i borgerlig press, som börjar ta avstånd från tidigare svartmålning av oss, som för länge sedan sett vart landet barkat hän med den oansvariga flyktinpolitiken.

Men DN ger sig inte så lätt.

Mattias Hagberg ondgjorde sig i tidningen den 4 dec hur främst GP blivet högerpopulistisk, men även Expressen fick sig en släng av sleven.

Rubriken var ”Så dör det liberala arvet i Göteborg” och det ska vi vara mycket tacksamma över.

Alice Teodorescu och Alexandra Boscanins ledarkrönikor i GP är som ett friskt vårregn jämfört med den ökenvandring som Peter Wolodarski ägnar sig åt i sina söndagskrönikor i DN.

Expressens ledarskribent Anna Dahlberg, som tidigare inte har sparat på krutet, när det gäller att skuldbelägga alla som inte stämt in i hyllningskören av invandringens välsignelser, gav svar på tal i en Expressenkrönika den 6 dec, där hon bland annat skrev

”…Det är lätt hänt att ledarskribenter blir politiska experter som ska ge makthavare råd om vad som behöver göras” och vidare

”…Det är lätt att rasa mot systemen tills man inser hur omänskligt samhället skulle bli utan fungerande välfärd och rättstat.”

Min invändning är fel tempus, inte skulle bli, utan har blivit.

Så fort man öppnar en tidning, ja också i MSM, även om deras artiklar står på mer undanskymd plats jämfört med medier på nätet, så inser läsaren snabbt hur omänskligt samhället har blivit.

I går, den 8 dec, skrev Svd.se  att ”Svenska pensioner sämst i Norden- förfärliga siffror”.

Statistik från Eurostat (EU) redovisade att antalet fattigpensionärer ökar dramatiskt och nu är antalet som löper den risken uppe i 350.000 tusen! Alltså var 5:e pensionär.

fattigvard

Men bidragen till invandrare ingår inte i någon reduktion, tvärtom!

En ensamstående kvinna med tre barn hämtar ut 22. 243 kr varje månad skattefritt i olika bidrag! (Försäkringskassan,se, Migrationsinfo,se)

Jag förstår att hon kan utropa ”God bless the Swedish Goverment” när man får flytta in i en nybyggd lägenhet i centrala Stockholm, eller i en nyinköpt bostadsrätt, som allt fler kommuner köper in till nyanlända. Medan svenskar åker allt längre bak i kön om de inte helt resolut åker ut, som i några av Skånes kommuner.

Nu får > 70 % PUT beviljat enligt migrationsverket, siffran ökar ständigt.

Kanske är det ett resultat av trakasseriers lönsamhet av förfördelade migranter?

Över 2000 tusen provokationer, förföljelser har noterats under perioden 2015-09-1 till 2016-08-31. Hot, telefonsamtal och okvädning i sociala medier är vanligast.

Det är inte bara inom journalistskrået som sprickor förkommer.

Nu får Tobias Billström, Mikael Sandström, Edvin Alam (m-kommunikatör), Tomas Tobé, (partisekreterare) sällskap av självaste Anders Borg. (Batras robotliknande och motsägelsefulla svammel, fäster jag ingen tillit till)

anders-borg-2

I Svt:s Min Sanning tog tidigare finansminister Anders Borg avstånd från sin och sin vapendragare Reinfeldts uppgörelse med miljöpartiet om flyktingpolitiken, som ingicks endast för att stänga SD ute från allt riksdagsarbete.

Anna Hedenmos förskräckta och bekymrade min avslöjade tydligt Svt:s värdegrund (Rapport 8 dec).

Maria Ferm (mp) svamlade på om ”hur extremt debattklimatet nu har blivit, när man åsidosätter FN:s mänskliga rättigheter…..”

Verklighetsfrånvända och extrema miljöpartister har inte fattat att mänskliga rättigheter inte innebär livstids försörjning från landets medborgare och dess gamla, varav många får stå i soppköer och  75.000 tusen svälter. Nu oroas även EU, som ställt till eländet med sina gränslösa friheter.

Hantlangare har varit våra karriärhungriga politiker med total minnesförlust om att det är medborgarna som de skall representera och inte sig själva.

Trots att SD ökar, så verkar majoriteten av väljarna inte vilja inse vart landet är på väg. Många har tjänat storkovan inom flyktingindustrin och andra har fastnat i tron på att partier till vänster vill oss väl, men det är få av oss som utropar God bless the goverment!

4 tankar kring ”Avbön under galgen av debattörer och moderater om förd flyktingpolitik.

 1. Tänk va, tidigare under året har tydligen invandring/migration legat högst i angelägenhet hos svenskarna – nu är det över – först på 3:e plats – så långt räckte
  alltså sunt förnuft o ev. kunskap bland svenska folket över vad vi har att vänta oss.
  Skrämmande!

  Vilka är då ” svenska folket ” som det alltid heter i presentationerna av undersökningar.
  För varje år som går ökar antalet ”nysvenskar” som förmodligen undersökarna
  inte ”törs/vågar” utelämna i urvalet – utan risken är att det blir åt hållet som det heter- ”som man frågar får man svar”.
  Bra notis om tempus-felet!

  Så här kan det låta o har låtit länge i debattforum : ” vad är det för samhälle vi vill ha” … och så den tydliga
  antydan om högerspöket eller ännu värre.
  Vill ha ? – det är ju för sent!

  Alltid överst – migration/invandring /kampen mot islamisering – enda chansen till
  att om möjligt behålla vårt västerländska fria civiliserade samhälle.

 2. Såg bara klippet i Rapport med Borg!
  Varför går den ena efter den andra ”ut” nu? Vad är på gång nu som de kan tjäna på? Det är inte möjligt att de inte själva såg vart det var på väg.
  För MP har jag ingen sympati men hur kan ett så litet parti få så stor genomslagskraft att det dåvarande regeringspartiet lierar sig med dem. Och nu det nuvarande!

 3. Nu väntar vi bara på att rättegångarna för landsförräderi skall komma igång. De som blir dömda skall hängas upp i lyktstolparna som varnande exempel på hur det går när man förråder ett land och ett folk.

 4. De tar inte avstånd från svartmålning av alternativmedia, de tar avstånd från svartmålning av etablissemangare som har dristat sig att försöka säga sanningar.

  Det här handlar inte om sanningar främst utan om ett etablissemang som vill fortsätta vara ett etablissemang och undanhålla nya aktöre makt. Det är därför dessa ”nyvakna” forsätter att ta avstånd från ”hatare”. De är samma skrot och korn hela bunten, det enda de bryr sig om är att hålla sig kvar vid köttgrytorna, det är det enda det här handlar om.

Kommentarer är stängda.