Medborgargarden när maffiagäng tar över staden?

Tänk om jag någon gång kunde få skriva om något som är bra, men det gör istället systemmedia varje dag, som tyvärr ännu har ett stort grepp om landets befolkning, inte minst i flyktingpolitiken.
Så jag fortsätter att lyfta fram händelser, företeelser som traditionell media ofta glömmer.
Nätet med sociala medier och andra sajter blir en källa till alternativ vetskap och förvandlas lätt till ett hot mot etablissemangets vad- vi- ska- tycka- monopol.
Att någon överhuvudtaget kan rösta på röda partier övergår mitt förstånd, men indoktrineringen från för- till högskola har varit framgångsrik och gamla litar ännu på staten, där socialdemokraterna förut levererat under deras vuxenliv.
De vägrar se att de röda blivit de nya blå och att allt hänger ihop och har förklaringar. Dessa rubbar deras grundvalar och då är det bättre att bli som de tre små aporna, inte se, höra eller tala.
Media berättar ständigt om flyktingar med tungt bagage och om duktiga invandrare som kämpar och vill bli svenskar.
Jag vet att det finns många som vill få ett arbete och försörja sin familj, men den gruppen är i minoritet.
I ett högteknologiskt Sverige finns det inte jobb för grova arbetarhänder utan gedigen yrkesutbildning, som oftast fodrar gymnasium.
Om man dessutom är analfabet eller har undermålig skolgång i hemlandet, är bidrag betydligt bekvämare än alla hitta-på-projekt som inte leder någonstans, utan bara blir ett gömsle för att dölja arbetslösheten, för en stressad regering.
Att be fem gånger om dagen kräver också sin tid, männen kan få råd av imamen vad de skall rösta på och radikala, unga män kan rekryteras till IS. Kvinnorna fortsätter bakom spisen, precis som i tidigare liv. Utanför kan skäggiga skuggor stryka runt och se till att inget hårstrå tittar fram från burkan eller huvudduken.
Enda skillnaden är att generösa bidrag kommer lika regelbundet, som många av deras söner löper amok med tegelstenar och tändvätska till kvällens aktiviteter. Aktiviteter helt utan efterräkningar, eftersom polisen på många orter har gett upp.
När bilen blivit uppbränd, fönstret till affären krossat och gamla mormor blivet rånad och slängd i backen med sin rollator, då får försäkran från regeringslojala experter, att brottsligheten minskat inte något fäste.

bilbrand2

På Svt Nyheter i Blekinge (www.svt.nyheter.se/lokalt/blekinge den 29 nov) läste jag om att;

– Medborgargarden hotar i polisbristens spår
– Gängmedlemmar rekryteras på kommunala fritidsgårdar
– Kriminella gäng härjar i Ronneby – polisen uppgiven
– Hassan drabbas av gängvåldet

Hassan Abdulaziz från Syrien hade byggt upp en mindre affär, när han vägrade betala för ”skydd,” fick han butiken och sig själv sönderslagen, samt ett långt knivhugg i sidan.
Någon solidaritet för nyanlända landsmän finns inte här, när det gäller att luras, skrämmas och roffa åt sig.
Dessa brottslingar vet att vänsteretablissemanget alltid stryker dem medhårs och förklarar deras gärningar som resultat av utstötning och svåra erfarenheter. Posttraumatisk stress verkar här fortgå under flera generationer.
Ännu är inte Hassans gärningsmän gripna, eftersom tillräckliga polisresurser saknas. Om gärningsmännen mot förmodan skulle fångas in, är det bara att blåljuga om ålder och skylla på varandra, så behöver ingen reducering ske av deras utomhusaktiviteter.
Befintlig polisstyrka i Ronneby har åderlåtits, för resurskrävande insatser behövs på annat håll, gränskontroller och dödsskjutningarna i Malmö behöver förstärkning, säger polisområdeschef Patrik Oldin och suckar.

Nu, när regeringen har fått både platsen i FN:s säkerhetsråd och berömmande ryggdunkar i Bryssels och FN:s korridorer för sin humanitet, så borde de sätta ner foten och utfärda asylstopp, för Sverige orkar inte mer.

En sådan nyhet lär jag aldrig få skriva om, för nu kämpar den röd- grön-rosa vänstern tillsammans med naiva liberaler för att undantagen i åtstramningen av flyktingpolitiken åter skall bli regel.
Så kan det gå när den politiska eliten, som förr kämpade för landets arbetare har blivit den nya adeln och avlägsnat sig från vår vardag och pungslår sina undersåtar, för falska flyktingars välbehag.
Om medborgargarden, som nu växer fram, skall jaga maffiagängen eller ansvariga politiker kan diskuteras.

4 tankar kring ”Medborgargarden när maffiagäng tar över staden?

 1. Medborgargarden skall jaga maffiagängen och ansvariga politiker!

  Vi bör stänga gränsen och slänga ut alla som inte har här att göra. Hellre fälla än fria eftersom det redan kostat för mycket.

  Sen ska alla som bidragit till galenskapen ställas till ansvar. Alla som skott sig ska fråntas det de tjänat på sveket. I första hand ska straff utdömas i form av dryga böter och konfiskering av förmögenheter. Det gäller särskilt sådana som Soros som ensam kan betala en stor del av plundringen av våra gemensamma resurser.

  Sedan kan vi fatta beslut om vilken slags invandring vi vill ha, i vilken omfattning och så vidare.

  Medborgargardena kommer att få bråda dagar för det är mycket som behövs göras och sådana som Soros är nog inte så lätta att fängsla. Okonventionella metoder kommer att behövas.

 2. Tänk att Lööf tycks framhärda i sin vision om 30-49 miljoner nya svenskar Centerpartiet är väl det mest invandringvänliga partiet i Sveriges riksdag? Eller har jag fel?
  Lööf från politisk underbarn till floskelpladdrande 0

 3. Bra skrivet Harriet! Har nu lyssnat på TV4 debatten mellan Lööf o Åkesson – som väntat inget , inte en antydan om islam i vårt samhälle, islamiseringen som borde vara den viktigaste frågan alla kategorier enligt mig, besviken på Jimmy.

  Debatt två – Spolingen Fridolin mot Björklund . Björklund tog upp ett vidrigt fall i Hedemora tidigare i år -en muslimsk ung kvinna ville klä sig mer västerländskt men blev
  mycket illa misshandlad av ett gäng( unga muslimska män) -vilket givetvis inte nämndes utan bara att det var ett gäng – så fegt så dåligt .
  Frågan gällde polisens närvaro – ja ni vet – att i alla tänkbara lägen skydda oss , men det är så att vi har en högst oönskad minoritet i landet som växer snabbare än något annat o politikerna har skygglappar o låtsas som att så inte är fallet, utan berikning.

  En debatt om nuläget o prognos i samhället ska inte vara möjlig utan att ta med islamiseringen . Ett sådant oerhört stort svek ! Politikerföraktet är stort de spelar med vår framtid o våra liv.
  UG -uppdrag granskning igår (IS-rekrytering) visar med all tydlighet hur det ser ut i landet.
  Dessa individer ska överhuvudtaget inte finnas i Sverige – inga ämnen öht borde finnas i vårt land.

 4. Om avgångarna från polisen fortsätter i nuvarande takt, så växer förstås behovet av annan trygghet.
  Förr hette det stadsvakt, med uppgift att upprätthålla tryggheten i gränderna. Sedan fick vi polismakt. Kommer den att avlösas av medborgargarden? Nej, men kanske kompletteras med dessa.

Kommentarer är stängda.