Ur led är tiden med ett samhälle upp och ner

Ibland undrar jag om det bara är vi pensionärer som tycker att samhället är upp och ner.
Våldtäktsmän skyddas och bilbränder skall mörkas, inga händelser hur förkastliga de än är får stigmatisera invandrare.
Att ta ansvar för sina handlingar och därmed få göra bot och bättring finns inte i den mångkulturella världen, när förövaren har annan etnicitet.
Mörka och bortförklara är parollen ute i landet i dag, precis som på UD och våra ambassader.
När Gotlänningarna protesterade mot unga mäns våldtäkt mot en försvarslös och rullstolsbunden kvinna, blev de av samstämmig media anklagade för pöbel- och mobbinghop, när de samlades utanför flyktingboendet som var förövarnas hemvist.

sad-woman-sitting-wheelchair-young-seated-looking-out-window-30985273
Fördömanden haglade över den modiga och handlingskraftiga unga kvinna, som tog initiativet till protest, inte över fega våldtäktsmän som borde ha hamnat i arrest, utan mot medborgare som i sin protest, visade att åklagarens beslut att släppa de skyldiga inte var rätt.
Att radikala feminister tillsammans med kyrkan protesterade mot rasism var förväntat, men när två SD politiker instämde i den föraktfulla kören, så fick många av oss nog. Kritiken mot deras avståndstagande blev stor.
Tursamt nog avgick de båda, för deras förklaringar att de tog avstånd från orden rasist och medborgargarde klingade alltför tunt. Borde de inte veta hur media kan få en svart handling att bli vit beroende på dess utförare? Eller har de redan ”boat in” sig i maktens korridorer?
Kan detta vara ett tecken på att SD:s röst om den destruktiva invandringspolitiken börjar bli svag? När det gäller att utesluta medlemmar för ringa fel, så är svansföringen desto högre.
Är deras mål nu att bli knähund åt moderaterna, som definitivt inte sköter sitt uppdrag som oppositionsparti? Eller tror SD:s styrelse att de blir mer salongsmässiga och därigenom kan få fler väljare?
Detta meil fick jag från en annan 40-talist, som också tycker att tiden är ur led med ett samhälle upp och ner.

”Nu faller bitarna på plats om Gotland, inkallad polis som skall tala folket tillrätta. Vem vet kanske insatsstyrkan får nya arbetsuppgifter i framtiden?
Vad jag vet är gotlänningarna som vanligt folk, självklart blir de med all rätt förbannade efter våldtäkt på en rullstolsburen kvinna och gör eget motstånd, när lagen konstruerar egna friande vägar för dessa våldtäktsmän!
Skrämmande är att våldtäkter nu har blivit vardagsmat, det finns inte ett enda reportage om dess förödande konsekvenser för dessa flickor!
Almedalens folk kanske får smaka på det mångkulturella samhälle som de skapat och sommar turisterna lämnar ön, fast det når väl inte Sahgerska palatset!”

Ps. På nätet läste jag för en tid sedan om en ung tysk kvinna som blivit våldtagen av en invandrare, men till en början skyllde hon att dådet hade utförts av en tysk, men så var hon också en radikal feminist….Ds.

5 tankar kring ”Ur led är tiden med ett samhälle upp och ner

  1. Javisst! ur led är tiden. Ibland i mina svarta stunder undrar jag om vi har en skuggregering av annat ursprung? Kan inte förstå att det blivit så här!
    Hur är det möjligt att våldtäktsmän (ibland flera stycken) går fria när man vet vilka det är. Är det på allvar någon som tror att någon (kvinna eller pojke) frivilligt går med på att ha sex med flera okända män vid samma tillfälle. Även om förövarna samstämmigt säger att hen ville det?

  2. Härska genom att söndra. Är vad vi utsätts för. Är själv 40-talist ser den totala omvandlingen i Sverige.

  3. Angående alla dessa våldtäkter som sker kan jag bara känna sorg och förtvivlan över att dessa inte bara kvinnor utan även pojkar blir drabbade av det rättshavererade samhälle som Sverige blivit. Särskilt förvånad blir jag dock inte då jag av egen erfarenhet vet att inget skydd fungerar för den som är utsatt för brott i Sverige. Du får helt enkelt klara dig själv, om inte så blir du bara en siffra i statistiken.

  4. Tyvärr är nog detta en verklighet som vi blir tvingade att beskåda då SD i en situation av icke egen majoritet kommer att ha stora svårigheter att genomföra avgörande beslut i avsikt att rädda Sverige. Allt för stor tilltro till SD har enligt min mening ,på typiskt svenskt maner, gjort att för många lutat sig tillbaka i väntan på nästa val. Att moderaterna öppnat dörren för samarbete med SD har enbart existenssiella intressen från moderat sida. Detta faktum gör det absolut inte lättare för SD som ett regeringsparti i koalition. Politiskt sett är det redan för sent, SD skulle ha kunnat gå in förra valet. Det som återstår nu är att befolkningen reser sig men tyvärr är det för många som tror på myndigheter och media.
    Kanske lite knepigt avslut på denna kommentar men man vet inte vad som går att skriva och inte idag. Sjukt är det i alla fall.

    1. Auktoritetstro kombinerad med en lämplig dos naivitet plus ointresse är en mycket förrädisk kombination. Tyvärr börjar larmrapporterna bli så många att när man inte tillhör de närmsta sörjande kan man alltid zappa in på ”höjdarprogrammen” bonde söker fru eller let s dance och varför inte avrunda med fotbollsmatch med allas vår Zlatan

Kommentarer är stängda.