Ett öppet Europa, en omöjlighet i dag

Attackerna från terrornätverken mot Europa är som ett långt pärlband, där pärlorna består av mördarmaskiner med bomber och Kalasjnikovs.

Alla dåden utförda av unga, våldsbejakande fundamentalister, som snabbt vill upp till Allah.

I Nice, under torsdagskvällen den 14 juli, var mördarmaskinen en lastbil fylld med vapen och som mejade ner och körde över försvarslösa nationaldagsfirare. Många är svårt skadade och den initiala dödssiffran var 84 unga, gamla och barn, men den siffran förväntas att stiga.
Chauffören var Mohamed Lahouaiel Bouhlel från Tunisien som erhållit franskt uppehållstillstånd, som SVT och flera andra kanaler först betecknade som en ensam galning, kanske för att minska misstankarna mot islamiska staten och utpekande av islam.
Dagen efter tog IS på sig ansvaret för dådet.

IS och dess närstående terrororganisationer har tidigare använt bilar som vapen, både i Israel och i Irak. De är mycket duktiga på att gömma och bygga in vapen i sina mördarmaskiner oavsett om förflyttning sker med ben eller hjul.

Terrorforskare har länge varnat för ökad terror aktivitetet i Europa, när IS tappar mark i Mena-länderna av dess regeringsstyrkor. Enorma resurser läggs på polisbevakning och har förmodligen hindrart flera terrorattacker i Europa.

Tack vare EU:s fria rörligheter med helt öppna gränser, så är det mycket lätt för terrorister att smälta in i flyktingströmmarna.

EU eliten är nu mycket konfunderad och frågar sig hur kunde det bli så fel!

Trilskande medborgare och ett Brexit ger kronisk spänningshuvudvärk hos allt fler gynnade federalister, vars mål ett överstatligt Europa, nu fått sig en kraftig törn.

Baktanken med massinvandringen var ökad konkurrens, med sänkta löner och spakare fackföreningar allt enligt önskemål från den globala finanseliten, framförda på dolda Bilderbergsmöten.

Om några får sänkta löner betyder det att andra får mer, krångligare än så är det inte!

Europas vänsterliberala partier blev Bilderberggruppens favoriter.

Tänk så fiffigt att dupera medborgarna med skyldighet att visa medmänsklighet och humanitet för världens alla flyktingar, för ett krigselände som den globala storfinansen själv var skyldig till, genom att blanda sig andra länders angelägenheter.

In till Europa skulle de alla, för baktanken hos EU:s federalister var också att dessa invandrare från medeltida kulturer med klansamhällen, inte skulle känna sig så solidariska med nationalstaten som dess enfaldiga medborgare.

Därför upphöjdes främmande kulturell identitet på bekostnad av den medborgerliga och svensk kultur av dessa mångkulturella vänster vurmare.
Majoriteten av invandrarna röstade rätt, som tack för den generositeten och tvivlade någon muslim var det bara att följa immanens påbud om att rösta rött eller grönt.

Egentligen borde väl våra vänsterliberala federalister nu vara mer än nöjda, med enklaver i förorterna med sharialag och ”skäggiga skuggor” som förföljer kvinnor, unga, barn och oliktänkande, dit varken svensk lag eller räddningspersonal når in, trots vår feministiska politik.

Eftersom de själva bor och arbetar långt från verkligheten, så upptäckte dessa mångkulturella språkrör inte i tid eskaleringen av medeltida sedvänjor i förorterna.
De var mer engagerade att demonisera sverigedemokraterna och beskylla befolkningen för främlingsfientlighet och rasism.
De insåg inte heller i tid att deras humanitära förkläde hade fått stora sprickor och att vi andra sett att kejsaren var naken.

Därför blev det mycket fagert tal om Sverige, svenskhet och svenska värderingar i årets Almedalstal.
Kanske partiledarena i smyg hade letat upp något tal från sin föraktade kollegas gömmor?

Sverige med sin naiva givmildhet är ett eldorado för terrorister, rekryteringscentraler finns i många moskéer och IS verksamhet finansieras till stor del av skattemedel via generösa välfärdsbidrag.

Uppmaningen från IS lyder ”meja ner Allahs fiender” och ”död åt de otrogna!”

Den uppmaningen tror politikerna skall försvinna med samverkan, dialog och korvgrillning med polisen, förutom jobb och bostad.

Aningslösheten hos huvudstadens rödgröna politiker har nått nya rekord i tron på omvändelse till laglydighet och snällhet hos dessa Allahs krigare

Efter terrordådet i Nice väntar jag bara på fördömanden från landets alla moskéer, men fördömmanden sitter långt inne, när deras sedvänjor välsignats av våra politiker.

Uppmaningarna från västs ledare har inte samma raka besked som IS krigarnas, utan består mest av vackra deklarationer, som vi alla redan hört och vet.

Efter attacken på Charlie Hedbo sade statsminister Stefan Löfven att
”detta är ett angrepp på yttrandefriheten,
efter Parisattacken att
”detta är ett angrepp på ett öppet Europa”
efter attacken i Nice att
”detta är ett angrepp på demokratin.”

Yttrandefrihet, öppenhet och demokrati avskyr dessa terrorister som pesten, deras mål är ett Kalifat med sharialag över alla gränser.

När skall västs ledare begripa att ett öppet Europa med sina gränslösa friheter och en föråldrad asylrätt, enbart leder till upprepade attacker mot deras egna medborgare?

4 tankar kring ”Ett öppet Europa, en omöjlighet i dag

 1. Kommer ihåg inför EU omröstningen hur det diskuterades om för och nackdelar med EU. Jag var helt emot och blev betraktad som en inskränkt idiot utan visioner. Redan då hade våra ”folkvalda” politiker visat ett tydligt ”vi och dom” mot sitt eget folk.
  Jag ansåg att om inte våra politiker kunde driva detta land här så hur i fridens namn kunde man vara så naiv och tro att det skulle bli bättre från Bryssel. Att EU skulle bli ett rent självändamål för våra politiker insåg man ganska snabbt men det som redan då skrämde mig var att så många gick på lurendrejeriet och fortfarande gör det.
  Ett av argumenten var att det skulle bli så enkelt att jobba i andra länder vilket jag tyckte var bland det mest idiotiska jag hört. Varför skulle t.e.x ett spanskt företag anställa mig,som dessutom inte kan spanska, istället för en arbetslös spanjor. Nåja nu blev det ju som det blev och onekligen har konsekvenserna av detta idiotiska beslut bara börjat. Sverige har blivit en förtäckt diktatur med den mest korkade diktator som världen skådat. Stefan Löfven borde skämmas att använda ordet demokrati när en minister i det egna ledet öppet hotat media med repressalier om man inte valde bort att skriva om invandrare i alla sammanhang. Nordkoreas befolkning har fått och får utstå en fruktansvärd tillvaro i fattigdom och skräck men jag vill tillstå att Sverige inte är långt efter. Skillnaden är att de absolut flesta i Nordkorea inte känner till någon annan tillvaro och i misären ändå kan känna lycka i sin okunskap. Sverige däremot som gått från demokrati till diktatur är onekligen något som aldrig kan få åtminstone mig att känna lycka. Otrygghet är något som vi svenskar får vänja oss vid i alla sammanhang. Våra skattepengar går inte till vår vård,skola eller omsorg längre utan vi får i bästa fall stå bredvid och se på medans vårt nationella smörgåsbord länsas av dessa importerade parasiter som får precis allt utan minsta motprestation. Det samma gäller även våra inhemska parasiter av ”folket” inhysta på Rosenbad.
  Frågan är: Hinner svensken vakna och agera innan det är för sent om det inte redan är det!

 2. Rättelse: gärningsmannen i Nice har tunisiskt medborgarskap och franskt uppehållstillstånd (ej medborgarskap) som jag har uppfattat.

  Hårresande (om det är sant) att GM satt i lastbilen lång tid på förkvällen i anslutning till
  den avstängda ”esplanaden” och obseverats av polismän som ifrågasatte varför –
  svaret var att han levererade glass. Tänk om lite mer misstänksamhet o vilja hade funnits
  hos den eller dessa polismän ! – ändå beväpnade – borde ha kunnat avvärjt denna attack ..eller? – hur mår den eller de polismän idag?
  GM hade provkört den tänkta sträckan dagarna innan enligt kameraövervakning –
  -ingen reaktion.

  1. Stort Tack för din korrekta rättelse och för din kommentar, som ”förskräcker”.
   MVH Harriet.

 3. Rättelse: Uppmaningen från Koranen lyder ”meja ner Allahs fiender” och ”död åt de otrogna!”

Kommentarer är stängda.