En ny världsordning,NWO, genom röster, sänkta löner och nya själar

Varför blir vi lurade av eliten om och om igen?
Inga företeelser eller händelser sker i ett vacuum, allt har sin historia.

Oljan är motorn
Motorn i vår nutidshistoria är kontrollen över oljan, som orsakat en stor del av krisen i Mellanöstern, där först Storbritannien under 50-talet och senare USA med sin hemliga polis ligger bakom statskupper och diktaturregimer.
Dessa länder har också orsakat revolutionen i Iran 1979 och senare framväxten av islamiska staten, (IS) när utvecklingen gled dem ur händerna och inte gick deras väg.
Genom historien finns många exempel på hur ett förtryck ersatts av ett nytt.

Makt och girighet
Makthunger och girighet är mänskliga egenskaper, men som tycks vara mycket dominanta hos kapitalets globala och finansiella aktörer.
Min troende mor skyllde girigheten och maktbegäret på arvssynden efter Kains svek mot Abel, men jag fylldes av tvivel redan i söndagsskolan under 50-talet, när det alltid var Abel, som trillade ner på golvet från flanellografen.
Om arvssynden är mer uttalad hos den globala storfinansen låter jag vara osagt, men penningbegäret och önskan om världsdominans är mycket framträdande egenskaper hos härskare genom historien, precis som i våra dagar.

Pinocchios trådar
Den politiska eliten i världens regeringar kan liknas vid trädockan Pinocchio, som till en början behövde trådar för att lära sig gå, enligt Disneys filmversion från 1940. I dag anser jag att det är kapitalets globala aktörer som gemensamt håller i trådarna.
Pinocchio ville bli mänsklig, men till en början förlängs hans näsa varje gång han ljuger. En syrsa ger honom samvete och sagan slutar med att han till slut blir en snäll pojke.
Vi måste av denna liknelse lära oss, att se politikers förlängda näsor, eftersom snälla syrsor är en utrotningshotad art inom storfinansen.

Nationalstaten, största hindret
Det största hindret, för vinstmaximering och en världsregering, är nationalstaten som värnar om landets traditioner, kultur och sina egna medborgare.
Mantrat om mångfaldens berikning gäller inte här.
Nationalstaternas suveränitet skall minskas, för den bara trasslar till det för de globala finansaktörerna.
EU, med sina globalister som doa flickor, drömmer om en federal regering med fler gemenskaper än valutan, som starkt bidraget till Europas ekonomiska svårigheter.
Gemensam valuta är som om jag skulle ha gett alla mina patienter samma träningsprogram oavsett deras diagnos och funktionshinder.
Nationalstaterna med sina gränser, olika folkslag, ideologiska, politiska och kulturella skillnader är enligt finanseliten bara ett otyg, som utgör hinder för genomförande av världsherravälde, där oligarkernas profit kan nå nya höjder i symbios med landets elit och regeringar.

Nationalstaten garanterar inte lånen
En annan orsak till önskan om nationalstatens upplösning är att den blivet alltför liten för att garantera lånen. Då är det mer fördelaktigt om en världsregering kan vältra ut förlusterna på alla världsmedborgare i stället för på bankerna, när tilliten brister hos marknaden.
Detta svek mot medborgarna har redan praktiserats av politiker i väst.
Vilken fiffig affärsidé, banken tar vinsten och folket förlusten!
Självklart är det enklare för dessa globala aktörer att bara behöva dra i en Pinocchiodockas trådar.
Därför är hatet från eliten så stort mot alla partier i Europa som vill bevara och berika det egna landet och dess medborgare.
Nationalism låter nästan som nazism och det vill många väljare inte förknippas med.
Att det inom islams lära finns det största hatet mot judar, verkar vara något vi inte skall berätta om.
Däremot regnar det statliga bidrag över dessa fundamentalistiska organisationer. Det gäller att hålla moskéernas imamer på gott humör, så de talar om för sina medlemmar att de skall rösta rött eller grönt.

Trilskande arbetare
Främst är det trilskande arbetare i nationalstaterna som inte förstår sitt eget bästa och måste sättas på plats enligt de stora globala aktörerna som till exempel Nat Rotschild, Warren Buffett, Goldman Sachs och Georg Soros.
Den sistnämnde orsakade Sveriges ekonomiska kris 1992 genom aggressiva spekulationer mot vår valuta.
Dessa eliters spekulationer har orsakat många av världens finanskriser genom historien, till priset av enorm fattigdom och lidande för medborgarna.

Migrationen, en bra hjälp
Gemensamt hos dessa herrar är föraktet mot den vita rasen som bör uppblandas för att inte bli alltför kaxig. Migrationen är ett medel för att nå målet, en världsregering!
Georg Soros imperium ligger bakom en handbok på arabiska om hur man enklast kan ljuga sig in i Europa och är medskyldig till flyktingkrisen, precis som USA med sitt agerande i Mellanöstern.
Men det är Putins överrumplande flygräder mot IS i Syrien som nu ställs i skamvrån av politikerna i väst.
Medborgarna måste förmås att rösta rätt, om ej så finns det troligen en plan B.
De svåra konsekvenserna av massinvandringen med parallellsamhällen, där eskalering ständigt sker av så kallade ”no-go zoner” kan destabilisera landet, så att det blir lättare för makthavarna att göra vårt samhälle mer genomskinligt och att våra demokratiska rättigheter kan elimineras i smyg.

Bilderberggruppen styr
Bakom EU:s skapelse finns den så kallade ”Bilderberggruppen” som är underställd den absoluta finanseliten.
Första mötet ägde rum på ett hotell, med namnet ”Bilderberg” i Nederländerna 1954. Därefter bjuds den globala makteliten, inom affärs-och industrivärld, media och politisk verksamhet, in till årligt möte på olika platser i världen.
Inga protokoll finns i detta hemliga sällskap med sin dolda agenda. Vi vet inte vad detta ljusskygga sällskap har för planer, mer än att tillfredsställa sin globala makthunger.
Det säjs att statsminister Stefan Löven var mycket nöjd när han under 2013 fick åka ner tillsammans med finansfamiljen Wallenberg i deras privata jetplan.

EU saknar folkets förtroende
EU har aldrig varit folkets skapelse, utan kapitalets, där den fria rörligheten för kapital, varor och tjänster skall flöda fritt.
Arbetarna skall ryckas upp med sina rötter och förflytta sig dit jobben kan finnas.
Om många kommer från skilda kulturer, minskar sammanhållningen, konkurrensen ökar och lönerna kan sänkas. Ett herrskap och tjänstefolksamhälle kan därmed få vind i seglen.
Kapitalismens påhittighet är stor, när arbetare i låglöneländer börjar kräva förbättrade arbetsvillkor.

Röster, sänkta löner och nya själar
Under det humanitära förklädet med asyl-och mänskliga rättigheter, som omhuldas av EU och FN, finns en mindre smickrande agenda, inte minst här hemma. Våra politiker har öppnat dörrarna till landet på vid gavel, för att få vara bäst i klassen.
Att Sverige, som utgör endast 1,2 % av EU:s befolkning, hitintills tagit emot 22 % av alla asylsökande till Europa, anser de förmodligen vara helt rimligt. Det är 13 ggr fler/invånare jämfört med medelvärdet inom EU!
De rödgröna partierna vill ha röster, alliansen vill ha sänkta löner och kyrkan önskar nya själar.
Alla predikar och skräms de med främlingsfientlighet och rasism, så fort någon lämnar åsiktskorridoren och den välsignade, mångkulturella läran.
Det kan tyckas att en mer restriktiv flyktingpolitik, från yrvakna politiker, nu utgör ett ljus i mörkret, men notera att åtstramningen endast består av fler trasor för att torka upp vattnet från den läckande kranen, inte att stänga den helt, med ett flyktingstopp.

Kultur- och arbetarförakt
Våra politiker har inte vilat på hanen när det gäller förakt för vår egen kultur, allt för att få att få oss att förstå vikten av att arbeta tillsammans och öppna våra hjärtan för alla asylsökande. Allt enligt bilderbergarnas önskemål.
Medierna har varit och är deras lojala budbärare.
Är det deras ägare som styr eller är alla” tycka synd om reportage” kanske en rest från 68-års studentrörelse? Varför har den rödgröna journalistkåren aldrig nyktrat till?

Det finns många horribla uttalanden från våra mångkulturella ambassadörer.
Fredrik Reinfeldt 2006. ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.”
Han såg att sin vision om sänkt välfärd i sin bok ”Det sovande folket” från 1993 kunde förverkligas genom invandring. Vilket har varit mycket framgångsrikt.

Året efter Reinfelds uttalande om barbariet ville Maud Olofsson inte vara sämre utan klämde i med att ”Det var faktiskt inte vi som byggde Sverige, det var människor utifrån.”

Anders Borg förkunnade i riksdagen (2011-04-13) att ”Utan invandring skulle vi stå och stampa på ett jordgolv.”

Hur vet han det? Kanske var bakgrunden bara hans egna erfarenheter innan han blev finansminister?

Sveket mot våra gamla
Kommunerna knäar nu inför nyanländas och ensamkommande så kallade barns etableringskostnader. Helst vill de undvika skattehöjningar som kan reta upp väljare och drabbar den egna plånboken.
Knepet är i stället, att i smyg försämra verksamheter för de sämst ställda, oftast våra gamla som saknar starka resurspersoner. Att våra gamla genom hårt arbete och dagligt slit byggt upp landet är dagens makthavare totalt likgiltiga inför.

Ibland är det nyttigt med en tillbakablick.
I Östgöta Correspondenten från 2009-11-20, kunde vi läsa om hur en ensam vikarie under natten fick ta hand om 38 gamla, svårt sjuka och dementa på ett sjukhem i Östergötland.
Dagen efter 2009-11-22 fanns i Dagens Nyheter ett reportage från ett hem för ensamkommande så kallade flyktingbarn i Övertårneå. Där fattades inga resurser, tjugo personer arbetade i skift för att ta hand om till synes 26 friska pojkar!

Redan under 2002 var Mona Sahlin i farten med nedvärdering av oss och våra förfäder.
När hon för medlemmar i en turkisk förening, förklarade att vårt midsommarfirande bara var töntigt.

Jag har förstått att min farfars slit som fattig statare och min fars hårda arbete i skogen och på bruket inte har haft något värde.
Jag har också förstått att några av mina vackraste sommarminnen som barn, med brukets unga och gamla i gemensamt och gemytligt midsommarfirande enbart varit töntigt.
Att använda sitt riksdagskort till personliga utgifter för över 50.000 kr, att strunta i att betala hyra för lekladan till födelsedagsfirande dotter, att strunta i parkeringsböter och att skriva falska intyg till attraktiv säkerhetsvakt är förmodligen inte töntigt. Häftigt är det däremot att betala skatt!
Kanske är de inte medvetna om sina Pinocchiotrådar från den globala, finansiella eliten?
Eller beror politikers agerande på att de i högsta grad är det?
Avslutningsvis kommer jag att tänka på grundkursen i marxismens lära, när jag under min studenttid lärde mig att rabbla ur Marx och Lenins kommunistiska manifest.
”Proletärer i alla länder förena Er”
I dag 50 år senare säjer jag i stället; nationalister i alla länder förena Er, medan tid är!
Värna er kultur och era traditioner, en stadig grund med rötter behövs om vi skall förstå och kunna stå emot alla krafter som vill söndra och splittra samhället.

Övrigt
En kortare version av denna artikel har nyligen publicerats i ”Fria Tider” under ”Kolumn”, vilket jag är glad över, så att mina erfarenheter kan få fler läsare.
Jag vill tacka Er som läser min blogg och för alla kommentarer som ger mig stöd och inspiration till att fortsätta skriva inlägg ”Utanför åsiktskorridoren.”
Jag försöker, efter min förmåga att belägga mina erfarenheter med källor och fakta.
Det är Era kommentarer som inspirerat till fortsättning om vilka som ligger bakom ”Makten bakom makten”.

8 tankar kring ”En ny världsordning,NWO, genom röster, sänkta löner och nya själar

 1. När soros spekulerade i vår valuta, var det nog bara för att visa multikapitalets muskler.
  Och han var säkert inte ensam heller. Vad gör våra ledare? Svansar efter som ”lydiga”
  hundar. Hoppas människorna vaknar, innan det är för sent.

 2. Lysande skrivit Harriet !
  Har nyligen läst boken ” Den sanna historien om Bilderberggruppen” av Daniel Estulin som ägnat 14 år till denna bok. (svensk upplaga)
  Jag hade känt till B-gruppen sedan mer än 30 år och var beredd på innehållet – omskakande – skickligt
  jobbat att lyckas få fram ”läckor” för denna dokumentation ,inte helt riskfritt.
  Svenskar har alltid deltagit/inbjudits o först var Herbert Tingsten 1954.
  Jacob Wallenberg sitter i styrgruppen sedan flera år – Carl Bildt flitig gäst .
  Senaste svensk deltagare för första gången förra året var Mikael Damberg och nu är frågan vem som ska med till Dresden 9-11 juni? blir det AKB ?
  Boken slutar tyvärr år 2009-10 varför jag sökt senare info på nätet.
  Gruppens uttalade mål är NWO via FN -en världsregering.
  Anm. Lånade den på biblioteket.
  ”The True Story of the BilderbergGroup”.

 3. Huvudet på spiken vilken klockren sammanfattning av ”maktfästingarna/bankmaffian”

Kommentarer är stängda.