Olle Ljungbecks skrivelse till Stefan Löfven

 ” Till statsminister Stefan Löfven.
Denna skrivelse är direkt riktad till landets statsminister Stefan Löfven med anledning av hans uttalanden i söndagens Agenda.
Ingenting av det Du framförde och sa, Stefan Löfven var verklighetsanknutet. Därför finns det endast två sätt att förklara dina lögner.
1. Du är så mentalt sjuk att Du inte längre förmår ta in och förklara verkligheten.
2. Det andra är att Du medvetet ljuger och försöker föra svenska folket bakom ljuset i tron att de skall tro och hålla med dig och Du därmed skall undkomma deras vrede och straff.
Men ingen kan hålla med dig i din verklighetsförfalskning.
Jag är nästan 88 år och har såväl sett som läst om de svåra tider som rådde på 20- och 30-talet med en enorm arbetslöshet och fattigdom.
När Du nu påstår att det som nu händer i städernas förorter med grov kriminalitet av alla slag kunde också varit ett verk av svenskar om man flyttat dessa till de här områdena.
Då vill jag påstå att trots att fattigdomen och nöden var betydligt värre än den dagens invandrare i förorterna lever under, så bar sig de svenska arbetslösa till-närmelsvis inte så åt  jämfört med vad som nu sker.
Trots att dagens invandrare har såväl mat, kläder husrum som flertalet av de svenska arbetslösa på 20- och 30- talet saknade så var kriminaliteten låg och går inte på något vis att jämföra med de barbarer Du släppt in i vårt land och som Du tar till de värsta lögner för att skydda och därmed förneka verkligheten. 
Oavsett om Du är mentalt sjuk eller Du medvetet ljuger för att rädda ditt eget skinn finns det inget försvar eller förmildrande omständighet för att Du skall vara kvar som statsminister eller undgå straff.

Du har alltsedan Du blev statsminister bit för bit förstört vårt land. Du har tagit ifrån folket den trygghet vi tidigare levt under. Men Du är också på väg att köra landet ekonomiskt i botten. Genom att påstå att segregationen är skulden till det fruktansvärda våldet från invandrarna tror sig Du Stefan Löfven svära dig fri från skuld.Men även om det vore segregationen som är grunden är det lika fullt Du som skapat den genom att Du tagit in barbarer. Individer från en kultur/religion/värdegrund som genom hela historien visat att de inte kan leva i fred. Aldrig har vi i Sverige som nu fått använda tungt beväpnade poliser för att skydda de poliser som arbetar mot våldet!
Till slut. Hur kan övriga politiker som nu stöder dig Stefan Löfven svära sig fria från skuld till det som nu sker – raseringen av Sverige.
Kan dessa politiker anses lämpliga att ingå i kommande regeringar!
De som stöttar Löfven efter att han visat en total brist på verklighetsuppfattning och ånger efter sina uttalande i Agenda är självklart också starkt komprometterade för framtiden. Ifall de inte endast tar avstånd från honom utan också fäller hans regering bör de bojkottas i nästa val. Men också ställas till ansvar. Dit hör alla partiledare utom Jimmie Åkesson.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Ledare i Smålandsposten.

3 tankar kring ”Olle Ljungbecks skrivelse till Stefan Löfven

  1. Men då vore det väl läge att väcka misstroendeförklaring.
    C och L kommer då att stötta regimen, vilket innebär att de gör bort sig.

  2. Kan man säga att S-ledaren, med tanke på intervjun i Agenda, bedriver en mycket samhällsfarlig verksamhet?

Kommentarer är stängda.