Svensson kräv tillbaka Ditt land!

Svensson kvinna/man, när skall Du kräva att ditt land Sverige, tar tillbaka sin plats som ett av världens mest kultiverade och civiliserade samhällen?
Frågar sig Olle Ljungbeck, i detta gästinlägg. Men först lite från Almedalen.

Efter att ha lyssnat på Sjöstedt och Kristofersson i Almedalen, så förstår jag att landet fortsätter att skänkas bort till migranter från kulturer som går på tvärs mot det gamla Sverige, där vi fick ”arbeta och göra rätt för sig” med modersmjölken. Moderaterna hade tänt till och serverade den sentionella nyheten att svenska var viktigt för integrationen!
Jonas Sjöstedt nästan grät i regnet, när han eldade upp sig över barnen i utanförskap som var vita som små lamm och behövde mer bidrag för att komma i rätt hamn och sluta att tutta på bilar. Han började med att hetsa upp sig mot nazister, men glömde självklart sina vänner; fundamentalistiska islamister vars antisemitism får nutidens gossar i vita skjortor att framstå som söndagsskolebarn.

Nyamko Sabuni har det inte lätt. Att hålla båda falangerna nöjda inom partiet, vara solidarisk med Löfven, Lööf och samtidigt visa upp en egen profil, innebär att gå på slak lina. Trots gripande livshistoria och applåder så fanns nästan inga konkreta åtgärder. Jo, elektrifiering av motorvägar som innebär med dagens batterier att min brors tunga lastbil måste laddas om minst 20 ggr mellan Södertäljes och Malmös hamn. I talets början fick jag veta, att det var jag och andra som klassas som främlingsfientliga, som sprider hat och olust. Inte mördare, rånare, bomb- och våldtäktsmän som nu har hela landet som jaktmark. Alla migranter är fortfarande bara snälla, bortsett från hedersförtryckarna. Knepet, hur hon skall få dessa svarta får att bli vita talade hon inte om. Inte heller hur hon skall få Ullenhags supporter att tänka om.
Steget Efter har bevakat reaktionerna hos supporter vid valet av henne, som vill ha mer snällhet. Mot vilka får Ni gissa själva.

Tyvärr är det ännu allt för få medborgare som ställer frågan om att ta tillbaka vårt land. Partiledarna i 7- klövern gör det inte, man tar inte tillbka något som man redan givit bort.

Olle Ljungbeck avslöjar här med skärpa Stefan Löfvens och Annie Lööfs makthunger och efterlyser en bred organisation, vars medlemmar på olika sätt utsatts för den invandringsrelaterade brottsligheten och Sjuklöverns tyranni.
Tacksam för läsares synpunkter på Ljungbecks förslag. Skicka kommentareen direkt till mig, alla som har min mejladress.
…………………………………………………………

”När skall Du vräka dagens politiska bottenskikt, pack och slödder bort från makten att förstöra ditt land till dagens ruttna, otrygga och ociviliserade samhälle, genom att ohämmat släppa in bidragsmigranter med en medeltida religion och ociviliserade, kriminella individer, där ett människoliv är inget värt.
För detta är ju vad Sjuklövern med Stefan Löfven och Fredrick Reinfeldt i spetsen, har genomfört under sin tid vid makten.
För att få bort dem måste Du bli en självständig individ som tänker fritt utan rädsla för vad PK- massan tycker.
För hur Du än resonerar kan Du inte motsäga mig, när jag påstår att Sverige inte längre genom sina politiker står för ett demokratiskt, tryggt, jämlikt samhälle för kvinnor och män. Men inte heller det välfärdssamhälle som bl a jag själv som nu 87-åring varit med att skapa.
De som styr vårt land i dag har genom en sjuklig, maktfullkomlig och infantil personlighet släppt in hundratusentals individer som i motsats till vad vi och generationen tidigare stått för – humanism, välfärd, trygghet, vetenskaplig och kulturell utveckling etc – många av dessa står nu istället för barbari, innebärande mord, våldtäkter, förtryck av kvinnor och därmed gjort vårt land till ett barbariskt och ociviliserat samhälle där terrorn och otryggheten är vardag. Varningar utgår till turister, som tänker besöka vårt land.
För att kunna straffa de skyldiga måste vi klart kunna peka ut dessa. Bevisen mot de ansvariga är emellertid så tydliga att inte minsta tvivel föreligger om vilka de är.

Den främst ansvarige och därmed genom historien den värste landsförrädaren och landsförstöraren är statsminister Stefan Löfven.
Med stöd av ledarna från övriga Sjuklövern släppte han in flera hundratusen individer från en annan kontinent varav tiotusentals efter hitkomsten mer uppträtt som barbarer än kultiverade individer.

De som drabbats är hela svenska folket varav otaliga  våldtagits, rånats, terroriserats och mördats.
Kännbart för dem alla medborgare är den otrygghet som ersatt tryggheten, som fanns tidigare. Därtill har deras egendom bränts till kostnader som uppgår till tiotals miljarder. Eftersom brottslingarna inte utvisas fortsätter mardrömmen.
Att sålunda Stefan Löfven är den främste brottslingen är ställt utom allt tvivel. 
Hans förmåga att manipulera medborgarna är i klass med de värsta propagandisterna i Tredje riket och kommunistländerna på sin tid.
Trots att han är den mest utpräglade antifeminist Sverige haft försöker han dölja detta med påstående om motsatsen. Ingen gång i historien har kvinnor/flickor utsatts för sådant våld och förtryck som under hans regeringsperiod. Aldrig tidigare har otryggheten varit så omfattande för landets kvinnor/flickor som under hans regeringsperiod. Detta gäller såväl de svenska kvinnorna som de invandrade. Trots att han är orsaken till denna fruktansvärda utveckling för de svenska kvinnorna låsas han inte om den. Kanske är det därför?
Trots denna mardrömslika utveckling för Sveriges kvinnor och män, flickor och pojkar strävar han efter att vinna barbarerna som medlemmar i sitt parti. Därför går det inte att betrakta hans agerande som annat än patologiskt eftersom en person med normal moral och sund personlighet aldrig skulle kunna agera på detta sätt. 
Endast en person som sätter makten framför allt annat som moral, etik etc kan agera som Stefan Löfven gör.
Den politiker i politikerhierarkin som personlighetsmässigt står honom närmast är Annie Lööf. Båda drivs i första hand av maktsträvanden. Makten är för dessa viktigare än moral, etik, humanism etc. Båda röjer ju denna defekt så gott som varje gång de skall debattera. Just av denna anledning är de farligare än övriga Sjuklövern som visserligen är medbrottslingar, men några av dem skulle sannolikt inte ensamma gått till sådana ytterligheter som dessa båda.
När Annie Lööf envist hävdade att de 10000 afghanska pojkarna/männen skulle få stanna var det en maktdemonstration och inget annat. Hon visste liksom Du och jag Svensson att bland dessa finns tusentals individer som inte är pojkar, men än värre kommer att utsätta många svenska kvinnor/flickor för såväl våldtäkt som annat våld. Detta väger lätt i Löfvens och Lööfs samvete eftersom de än en gång kunnat visa sin makt.
Även om det i dag ser omöjligt ut att ställa dem till svars för deras fruktansvärda stöd åt barbarerna att terrorisera och våldföra sig på svenska folket skall den dag en gång komma då vi ställer dem till svars. Då finns endast ett straff – livstid. Men vi måste kraftsamla alla goda krafter för denna uppgörelse.

Tänk om vi kunde samla alla dem i en organisation som på olika sätt utsatts för barbarernas och Sjuklöverns tyranni!

Hjälp mig att finna den person som kan organisera alla de människor som drabbats av Sjuklöverns och barbarernas mord, våldtäkter, rån, terror och förstörelse av egendom etc.
Säkert finns det någon som vill åta sig detta mot att vi stöder denna person ekonomiskt.
Skulle Lamotte kanske vara en sådan person?
En sådan rörelse skulle bli en obetvinglig kraft som slutligt skulle framtvinga att de nämnda ställs inför domstol och genom denna får det livstidsstraff som är det enda tänkbara.
Tag dessa sista meningar på mycket stort allvar genom att verka för en sådan rörelse med förslag på person och hur vi kan stödja en sådan organisation ekonomiskt.
Denna rörelse skulle ha en sådan kraft att vi skulle nå det mål vi alla eftersträvar nämligen att krossa och slutligt ställa de individer inför domstol som brutit mot allt vad hederlighet och moral heter. Men som inte minst brutit mot vår främsta lag, Grundlagen.”

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle 

2 tankar kring ”Svensson kräv tillbaka Ditt land!

  1. Från signaturen ”TT” kommer denna kommentar:

    ”Att finna den person som kan organisera alla de människor som drabbats av Sjuklöverns och barbarernas mord, våldtäkter, rån, terror och förstörelse av egendom etc.” är nog svårt.
    Men om flera av alla de andra partierna som står utanför de 7 går samman med avsikt att arbeta för att slutligt ställa de individer inför domstol som brutit mot allt vad hederlighet och moral heter.
    Men som inte minst brutit mot vår främsta lag, Grundlagen”.
    Det kanske kan gå om AfS, Populisterna, Örebropariet m.fl. som arbetar tillsammans, sett ur Olle Ljungbecks perspektiv, vilket överensstämmer med den ”normale” svensken.
    DÅ kanske det kan bli ”full fart utför” bland vissa politiker/lobbyister i Riksdagshuset, som utanför. Slagkraften ligger i att de mindre partierna, lokala som nationella, gör gemensam sak utifrån det svenska folkets skriande behov om att som Nr 1. STOPPA ALL MIGRATION, omgående.
    De partier som inte har det på sin agenda bör likställas som Landsförrädare!
    Man ”sänker” sina egna medborgare på bekostnad av den ständigt pågående migrationen, där man tappat kontrollen för länge sedan, trots det får den fortgå i oförminskad takt!
    Undrar vad EU, Europadomstolen etc. (och vad deras lagar) säger om Landsförräderi? Vad krävs för att åtala en nuvarande som tidigare Riksdagsman/kvinna för Landsförräderi?
    Högsta domstolen (HD): Berätta för det svenska folket VAD SOM KRÄVS för att det svenska folket skall kunna åtala en Riksdagsman/kvinna som har begått Landsförräderi?
    Om det inte är möjligt! Förklara då för det svenska folket varför det inte är möjligt samtidigt kan ni i HD berätta på vilket sätt ni var delaktiga i borttagandet av Tjänstemannaansvaret?
    Ni är betalda av det svenska folket men vem eller vilka arbetar NI för egentligen?
    Vi har ett ”politiskt virus” som måste elimineras fullständigt om inte nationen Sverige skall bli ett minne blott genom att vi till slut tvingas gå in i Euron p.g.a. Politikernas ekonomiska haveri av Sverige, där kronans framtida status blir likvärdig med dåtidens Zloty.

    1. Det är så sorgligt att inte alla fosterlandsvänner kan samarbeta mot landets förfall.
      Tänker på SD som behandlat AFS med samma förakt som de själva blivit utsatta för initialt. Nu har den gamla idiologin slipats av för att komma in i finrummet, men då är mycket kvar till förändring. Tänker på uttrycket ”revolutionen äter sina egna barn”. Det är precis vad Löfven gör med sina Jökar.
      Jag kan ofta bli trött på mig själv med upprepningar, länkar i samma spår. Trösten är att kanske nya läsare, stannar upp ett ögonblick och funderar, när de tar del av denna grammofon ute i åsiktskorridoren.

Kommentarer är stängda.