Löfvens ministrar firar och fördömer

När Löfvens ministrar firar och fördömer, frågar sig min gamla väninna åter ” Vart är landet på väg?” Steget Efter har tittat in hos ministrarna.

När ”Jökarna” silar mygg, men sväljer kameler. Detta är numera vardagsmat.
Utrikeshandelsminister Ann Linde firade den islamiska revolutionens årsdag på Irans ambassad, samtidigt markerar socialförsäkringsminister Annika Strandhäll stenhårt mot Ungern och jämför landet orättfärdigt med nazisterna.

Statsmedia hjälper nu till med ordförvandling i spåren av de ensamkommande barnen, när det gäller folkmördare, nu heter dessa monster endast återvändare, lika käckt som när 08-ottorna besöker sina hemtrakter på sommaren.

 Ni minns väl hur godhetsapostlarna till slut tvingades vika sig för åldersfakta, då försvann barnen och vuxna män kallades endast för ensamkommande. De kan nu glädja sig, tillsammans med migrantvärstingarna Lööf och Lövin, åt att deras ”anhörigas” investering i smuggelpengar har gett god utdelning med respass till bidragsparadiset, där förturer råder till allt som värdlandets landsmän slitit ihop och som belöning för putsad Sverigebild, så blir vi placerade sist i kön.

IS-sympatisören och terrormisstänkte Moyed al Zoebi, kunde inte utvisas från det omtänksamma Sverige, som friade honom från mordbrand, talar klarspråk, ”Vi ska döda hela världen tills Gud blir dyrkad till 100 % och om 99 % dyrkade honom så ska vi fortsätta att döda de tills 100 % dyrkar”.


Nu är han åter anklagad för terrorism, denna gång i Köpenhamn. Men hans ord verkar bara stimulera Jökarna till ännu mer godhet, samtidigt som sanna ord om islam på sociala medier renderar böter i detta tokland.

Så självklart kommer skatten att behöva höjas, för att klara vården, skolan och omsorgen, rabblar Magdalena Andersson.

”…. Min ingång är att vi behöver skatteintäkter för att säkra välfärden i den demografiska situation som vi befinner oss i….”  klämmer hon ogenerat ur sig. Vilka har knuffat ner oss i den situationen?
Är ingen fråga som ställs, för den politiska eliten med sin megafon är endast utförare av den globala elitens mål, väl förpackat i humanism och godhet.
Felet beror endast på att vi pensionärer inte har vett att dö i tid, inte av massinvandringen, där majoriteten inte har förutsättningar till egen försörjning i ett land där enkla jobb är bortrationaliserade för länge sedan.
Varför inte säga som det är med skattehöjningarna; för att klara den humanitära stormaktens åtaganden, så att vi politiker kan göra karriär och garanteras framtida ekonomiskt oberoende, det borde väl varenda medborgare förstå.
Då måste folket kuvas med nya skatter och besparingar för att lögnares anhöriga skall känna sig Välkomna.
Detta är bara en försmak av FN:s migrantavtal, som kommer att få genomslag i en väntande lågkonjunktur. Högsta prioritet är att lockropen måste få innehåll och då är rån, mord, våldtäkter, terror och försvunnen trygghet smällar landsmännen får ta. Men lugn, bara lugn Löfvens Jökregering skall återställa tryggheten och ta ansvar för Sverige.

Källor https://doku.nu/2019/01/29/vi-ska-doda-hela-varlden-tills-gud-blir-dyrkad

/https://www.expressen.se/dinapengar/magdalena-andersson-skatten-kommer-att-hojas/