En kommentar som lindrar min tankekonflikt och lite om Bric mötet och EU-valet i Moldavien

Min tankekonflikt består i min avsky för muslimska terrorrörelser, där islamister förtrycker det egna folket i deras nit att följa Koranens destruktiva suror och å andra sidan där palestinier i Gaza ständigt får fly och där hitintills över 40.000 har förlorat sina liv, när Israel jagar Hamas terrorister.

Från signaturen Gringo den 20 september.

”Vi kan börja med att muslimerna flyr inte kriget de är kriget, i detta fall var de den anfallande parten.

-Nämn en eller ett par personer som är världsberömda författare/humanister eller intellektuella personer som lever i en muslimskt land!
– Nämn en uppfinning eller en innovation i nutid som har lett till någon form av en världsförbättring gjord av en person från ett muslimskt land!
– Nämn ett muslimsk land som arbetar med framåt skridande hållbarhet, bistånd, mänskliga rättigheter eller tolerans!
– Nämn ett muslimsk land som lever/styrs efter Sharia lagar och har Islam som religion som du vill/kan tänka dig leva ditt liv i, bo där, flytta dit och bo där resten av ditt liv!
– Nämn ett land som styrs av Islam som är ett föredöme eller har åstadkommit något av värde eller har påverkat världen i positiv riktning!

Idag har muslimerna flytta fram sina positioner med hjälp av politiker, vänstern och med personer som inte vill se problem som skapas i deras fotsteg.
Idag vägrar Islam kritik, för dom är detta ”islamofobi” pratar någon negativt om Islam då är det ”islamofobi” får det inte halalslaktat mat då är det ”islamofobi” får man inte kusinäktenskap då är det ”islamofobi” osv. Detta resonemang ser jag mer som politiskt än religiöst .

För mig får folk gärna leva efter koranen, problemet är bara det att denna religion inte är kompatibelt med den västliga synen på moral, etik, värderingar och normer. Utan här är det VI som ska anpassa oss efter deras syn!

Skulle vi säga att de måste anpassa sig till oss och vår syn på moral, etik, värderingar och normer så skriker de att man är rasist, hatisk, nazist, islamofobi och efter detta kräver man skadestånd, efter som de upplever sig utpekade och upplever att de är synd om dom. Ifrågasätter vi något om dom så blir vi dömda, det är vi som betala men får inte en krona tillbaka.

Det kan räcka med att skriva ex på denna blogg för att bli ”straffad” för ”förtal eller förolämpning” Vi har en yttrandefrihet där man inte får säga allt hur som som helst, utan allt ”tolkas” av den andra sidan och de är väldigt lättkränkta.

Nedan kommer en artikel från ledarsidorna som alla borde läsa!

Ett råd till Sverige förmedlat av Johan Westerholm från en högt uppsatt minister i Libanon.

”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.
Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.
Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

Tyvärr lever vi nu i detta gigantiska problem, trots att EU mycket sakta tvingas att vakna efter högerpartiers framgångar i nationella val. Men Klaus Schwabs dam Ursula von der Leyen gör nu allt för att behålla kommissionens makt, med snubbeltråd för länder som vill förlägga migrationscenter i länder utanför Europa, där deras flyktingskäl bedöms. Eftersom majoriteten av utomeuropeiska migranter saknar asylstatus så får EU eliten kalla kårar för att inte tala om förespråkarna för en ny världsordnings agendor.

Starka önskemål finns numera också från flera länder att kunna återsända flyktingar till deras hemländer som har blivit mindre instabila. Men EU ordförandens överbetalda ministrar utgör hennes doa kör, inte minst Sveriges där rättssäkerhet och mänskliga rättigheter prioriteras framför medborgarnas utsatthet av massinvandringens konsekvenser, som de själva aldrig drabbas av. https://www.svd.se/a/Vzjp2d/eu-landerna-i-nya-brak-om-migrationspolitiken?

Bild från informationskriget.se

Tidöpartiernas definition av en stram invandring är att behålla samma stora volymer som tidigare med beviljade uppehållstillstånd och medborgarskap. Ökad skatt ger mer politikermakt och den rödgröna väljarbasen får ej sina.

Ett mejl från en bloggföljare.

Hej Harriet!

Än en gång tack för din utmärkta blogg. Här kommer ett inlägg som kanske passar efter dina senaste inlägg.

”Inför FN:s generalförsamling 1974 uttalade den algeriske presidenten Houari Boumdienne följande och utan några omskrivningar. 
”En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. 
Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn.
Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar”.

Tänk att bli så sannspådd. Svenska kvinnors barnafödande sjunker, medan icke arbetsförmögna invandrarkvinnors ökar. Varför skulle de arbeta i ett lågavlönat jobb, när bidragen och tom garantipensionen är mer fördelaktigt? De bevarar ju bara sin egen kultur som politiker alltid prioriterat efter prop 1975:26.

Till sist får vi ändå vara glada över att Rapport i går, hade ett reportage om Brickmötet i det ryska Kazan. En framgång för Ryssland och Kina med många länder som står i kö för medlemskap. Petrodollarn är nu illa ute.

Många positiva reportage har förekommit om Moldaviens knappa ja till EU-medlemskap. Att storsegern uteblev var givetvis Rysslands fel. Att röstande Moldavier utomlands omhuldades rikligt med vallokaler bidrog till ja sidans knappa övertag.

Jag tycker att presidenten Maia Sandus påminner om Finlands fd statsminister Sanna Marin, om hon är lika festglad vet jag inte, men kanske Marins karriär lockar. Att bo i Monaco och vara strategisk rådgivare vid Tony Blair-institutet, är nog lockande. På söndag är det presidentval i Moldavien som avgör om vägen går till Europa eller Ryssland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *