Äntligen kom förslag om förbud för kusingiften – trots Strandhälls ”en skitfråga”

Att socialdemokraterna protesterar är givet, inget får störa deras viktiga väljarbas. Då är all feminism som bortblåst.

Hyckleriet från vänstern är avgrundsdjup när det handlar om att blunda för islams förtryck av kvinnor, ungdomar, homosexuella och oliktänkande. Förortens kvinnor som kontrolleras av ”skäggiga skuggor” fick ingen plats i #metoo upproret och protesterna var stora när en liten pride demonstration nådde till förorten, då var det endast en provokation av de känsliga invånarna.

”Regeringens utredare konstaterar att kusinäktenskap förekommer i samband med utövande av hedersnormer, samt att det vid kusinäktenskap finns en särskild risk för att flickor och kvinnor utsätts för hedersförtryck. Ett förslag mot förbud lades fram under gårdagen men som kommer mötas med kompakt motstånd från flera tidigare socialdemokratiska ministrar som haft ansvar för utvecklingen…” https://ledarsidorna.se/socialdemokratiskt-motstand-mot-regeringsforslag-mot-kusingifte/

Förslaget tar även upp förbud för brorsbarn att bli bortgifta med en farbror som kan ger samma genetiska fel som vid kusin giften, vilket kan bidra till svåra sjukdomar. Dessutom leder dessa giftiga ingiften till förstärkt klankriminalitet, men det är inget som bekommer vänstern det minsta. Väljarbasen måste ständigt försvaras och smörjas så de röstar rätt och rött. Tidigare socialminister och ordförande för S-kvinnor Annika Strandhäll (S) förkunnade att det var en ”genuin skitfråga” till glädje för förortens hedersförsvarare. Men i frågan om könsbyten för unga, så nyktrade hon plötsligt till, men då var det Lena Hallengren (S) som försvarade vilsna ungas rätt att hamna i livslångt fördärv och Tidöregeringen som tog beslutet under våren att 16-åringar får bestämma vilket kön de vill ha. https://samnytt.se/riksdagen-rostar-ja-till-konsbyteslagen

Idag gör Gabriel från Norrköping succé på Tiktook med sin kamp för två kön, där Svenska kyrkan sviker. Hundratusentals människor har på bara ett par dagar sett Gabriel Külens videoklipp på Tiktok och Instagram där han konfronterar Svenska kyrkans representanter i samband med Pridefirandena i Jönköping och Örebro.
Texten på hans tröja säger allt ”God created Adam and Eve, not Adam and Steve” källan finns i i första Moseboken då Gud skapade Adam och Eva, som kyrkan tycks ha glömt bort. https://samnytt.se/gabriels-konsbytes-kritik-mot-svenska-kyrkan-gor-succe

Hur vänsterns hycklande partier kan ligga så bra till i opinionsundersökningar är för mig en gåta?

Vänsterns självpåtagna roll som det godas försvarare har indoktrinerat väljare sedan Per Albins tid och allt för många vägrar inse att godheten inte längre tillfaller landets medborgare, som betalar sin skatt och tar sig till jobbet trots uppförsbacke och motvind.

Bild från corren.se till min sista insändare som publicerades i Corren 2021-05-26. Se nedan.

Ständiga försök därefter har hamnat i papperskorgen. Nej till Nato, DCA avtalet, kritik mot världspolisen, islamism, EU och politiker är endast höger extremism. Samverkan med alla goda krafter är dock mycket populärt.

”Det finns många rapporter om ingiftens ökade risk för både kognitiva och motoriska missbildningar. Därför blev undertecknad mycket glad över Liberalernas förslag till partiets landsmöte i höst att utreda förbud mot kusingifte. Det är inte en dag för tidigt.
Om vår feministiska regering hade menat allvar med tomma högtidsord om att motverka hedersförtryck, då hade kusingiften varit förbjudna för länge sedan. Inga röster har krävt förbud varken från höger eller vänster. 
För oss inom vården som sett konsekvenserna av dessa kusingiften, ”giftiga ingiften”, behövs ingen utredning, utan omgående ett förbud. Det är dags att Sverige följer Norges exempel som förbjöd kusingiften i fjol. 
Min dotter med 25 års lärarerfarenhet kan berätta om tomma bänkar vid höstterminens början och om oro från invandrarflickor inför semester i hemlandet, där de misstänker att familjen har förhandlat med släkten om en lämplig kusingemål. 
Hedersförtryck får nu diskuteras mycket tack vare Östergötlands föredömliga arbete från länsstyrelsen, men grundorsaken till att det vidmakthålls, nämligen ingiften måste nu förbjudas.”
Harriet Larsson

——————————————————————————-

Men kvarnarna mal mycket långsamt och osäkerheten är stor om förslaget kan bli lagfört och om liberalerna håller fast vid sin ståndpunkt, som godhetstörstande medlemmar kan lägga krokben för.

Räddhågsna tjänstemän på socialstyrelsen gjorde tidigare en tam broschyr, som var så intetsägande platt om kusingiften, så tom dåvarande socialminister Lena Hallengren (S) protesterade, så den drogs tillbaka. Broschyren påminde om teflonstjärnan Dan Eliassons sluta tafsa och sluta skjut armband. Vad Petra Lundh, sysslar med verkar ingen riktigt veta, kanske finns polischefens engagemang mest hos Ruter Dam?

Flera inlägg om hedersförtryck, kusingiften finns under kategori Kusingiften

2 tankar kring ”Äntligen kom förslag om förbud för kusingiften – trots Strandhälls ”en skitfråga”

  1. Your writing has a way of resonating with me on a deep level. I appreciate the honesty and authenticity you bring to every post. Thank you for sharing your journey with us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *