Transhumanism är ett av WHO:S globala mål

Visselblåsaren och folkhälsoforskare dr Astrid Stuckelberger beskriver nyckelmålen i WHO:s globalistiska agenda och uppmanar Sverige att lämna organisationen.

”Sedan 30 år tillbaks har dr Astrid Stuckelberger varit inblandad i forskning och kliniskt arbete och har gett råd till organisationer som WHO, EU och FN. Hon har talat på TED-talks, publicerat 12 böcker och mer än 180 vetenskapliga artiklar, policydokument och rapporter till EU och FN. Stuckelberger har undervisat på universitetet i Genéve och Lausanne, men kort efter att hon talade ut om sina tankar vad gäller den så kallade pandemin så efterfrågades inte längre hennes tjänster.
Hon berättar i intervjun om hur hon arbetade nära World Economic Forums ledare Klaus Schwab och varnar svenska folket för att konferensen i Genéve den 22-28 maj kan leda till att Sverige ger upp sin nationella suveränitet när det kommer till nedstängnings- och hälsopolitik. Hon ger sin syn på vad hon anser vara bluff med pandemin och kritiserar bland annat isoleringen av viruset SARS-CoV-2.” Från Swebbtv 2022. Intervju av Jesper Johansson

Nyhetsbloggen Exposing the Darkness publicerar hennes mål från WHO den 24 september.

1. Put people into a ”sick mode” using fear (Sätt människor i ett ”sjukt läge” genom att använda rädsla)

2. Compel people to get ”an injection” into their bodies (Tvinga människor att få ”en injektion” i sina kroppar)

3. Gain ”total control of the population by the agenda of technology, QR codes, and genome editing digitization.” (Få ”total kontroll över befolkningen genom agendan för teknik, QR-koder och digitalisering av genomredigering.”)

4. Achieve transhumanism (Uppnå transhumanism)

”Transhumanism är en filosofi och en internationell intellektuell rörelse som framhåller en tro på att människans förmågor kan och bör förbättras med hjälp av teknik och medicin. Sjukdomar och funktionsvariationer ska kunna förebyggas eller rättas till, och döden övervinnas”. Wikipedia.

Jag tror snarare att döden skall drabba de funktionsodugliga. Det var främst de gamla som under Covid pandemin isolerades till en smärtsam död.

Att leka GUD är mycket lockande för Bill Gates med hans globala bröder. Att förvandla kroppen själv till en egen vaccinfabrik var bara början.

Så här säger Astrid Stuckelberger; ”…Agendan är nu för mig mycket tydligare än tidigare. Den privata sektorn med Bill och Melinda Gates och GAVI hade en agenda sedan länge, den fanns redan i UNISEF (FN:s barnrättsorganisation) det är att ge en injektion i människors kroppar..”

Transhumanisternas tankegångar utmanar oss att fråga oss vad det egentligen innebär att vara människa0ch vad som inte får kränkas och exploateras.

– Finns det en oföränderlig mänsklig essens, någonting ursprungligt ”naturligt” mänskligt som vi inte borde modifiera – eller är det mänskliga i själva verket att ständigt förändras och förbättras med hjälp av teknik och vetenskap?, undrar Ingrid Dunér som forskar om transhumanism vid Lunds Universitet. https://www.vetenskaphalsa.se/transhumanism-manniska-2-0/

Bildkälla: ExtremeTech

3 tankar kring ”Transhumanism är ett av WHO:S globala mål

  1. Det är en variant av fotboja anser jag . Dagens människa är dum , lat , lättlurad , ej ifrågasättande , naiv , godtrogen mm mm . Hur blev det så här med människorna kan man undra ? Manipulerade via media som började sin hjärntvätt på 50/60 – talen . Jakob Nordangård har några läsvärda böcker om detta , han håller föredrag ävenså . En kämpe bland många men hålls nere av de stora drakarna ?
    Mvh Sjöström

  2. Är människan blott en apa, eller en augmenterad cyborg (IoB)? Hvad säga DN, WEF, SVT och resten av konsensusklubben ’De goda krafterna’? I väntan på direktiv kan vi kavla upp ärmen och ta emot femtielfte monkeypox-vaxxet. Uggabugga, bongo bongo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *