Under liberalismens framfart – blir det onormala normalt

Det händer allt oftare att jag tänker, det här kan bara inte vara sant – men det är det. Nyliberalismen är utan hämningar.

Paris fortsätter att utmärka sig under olympiaden. Den smaklösa och kränkande trans installationen under invigningsceremonin, som gjorde parodi på lärjungarnas sista måltid med Jesus, visar vägen ända in i boxningsringen.

Transvestit vann på 45 sekunder – kvinnliga motståndaren i tårar!

”Italienska Angela Carini lämnade boxningsringen i tårar efter att ha tvingats möta en arabisk man under OS i Paris. Matchen varade bara i cirka 45 sekunder. Imane Khelif från Algeriet är en av två män som tillåts att tävla i boxning i OS på damsidan – trots att de underkänts på könstester och hade både X- och Y-kromosomer….” https://www.friatider.se/transvestit-vann-pa-45-sekunder-kvinnliga-motstandaren-i-tarar

Samma overklighets känsla fick jag när regeringen i Storbritannien vill förbjuda ett högerparti som de anser startat kravaller efter de dödliga knivdåden mot tre skolflickor i Southport. Borde inte detta i stället bli en väckarklocka för förändring av politiken, där små barn mister livet?

Att förbjuda massinvandringen finns inte en tanke på oavsett färg på regeringen. Alla oavsett om premiärministern heter Starmer eller Sunak följer globalisters manus, när det handlar om klimatet, covid vaccinering och invandring.

Och varför måste svenskar i Libanon ha information på arabiska från UD om att lämna landet? Kör det ihop sig riktigt i denna krutdurk, så kommer väl hjärtskärande reportage om att de inte blir hämtade i regeringsplanet. https://samnytt.se/ud-uppmanar-svenskar-att-lamna-libanon-pa-arabiska

Här hemma är det glada dagar hos HBTQ rörelsen, nyligen fick Jonas Gardell regeringens guldmedalj för hans förtjänstfulla insatser för homosexuella.

En kommun förmodligen i Hbtq rörelsens framkant bussar ungdomar till pride festivalen i huvudstaden för att de skall få lära sig om mångfald och acceptans. Olikheter är en styrka, är dagens mantra, bara det inte handlar om oliktänkande. Från Samnytt i en plusartikel. https://samnytt.se/kommun-bussar-ungdomar-till-pridefestival

Att Jonas Gardell belönas för sitt engagemang förstår jag, men varför kan inte homosexuella numera låta sitt privat liv vara i fred uppe på kammaren, som vi andra?

Förmodligen är det gårdagens gömställen som i tid och otid måste exponeras för oss andra. Detta ständigt framflyttande av gränser har medfört att små barn och ungdomar lever farligt, när det onormala går mot det normala, vilket till stor del är HBTQ rörelsens förtjänst, där inkluderingen även omfattar pedofiler.

”Regeringen har beslutat att tilldela HBTQ-profilen Jonas Gardell belöningsmedaljen i guld av 8:e storleken med inskriften Illis quorum meruere labores, som betyder ”Åt dem vars gärningar gör dem förtjänta av det.” https://www.friatider.se/regeringen-ger-guldmedalj-till-jonas-gardell

Jag får söka tröst hos K-O Arnstbergs kunskapsbank. Han konstaterar i en krönika att vi lever utan mentala ledstänger. https://swebbtv.se/w/pRfG8aoRZ7ENQzaHfgQbcA?utm_campaign=cmp_3183577&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email

Där han presenterar en omtvistad rysk filosof, författaren Alexandr Dugin, motståndet till hans alster i väst kanske beror på att Putin läser honom.

Avslutningen på krönikan lyder;

”…Medan kommunism och fascism är döda ideologier lever liberalismen, inte därför att den är god, därför att det är den inte, utan därför att den är så förledande attraktiv.
Den befriar individen från historiskt förankrade traditioner, religionens tvångströja, släkt och familj och – inte minst – vill den att människan ska vara sexuellt fri. Det är oerhört lockande.
Emellertid, ingen ideologi är ett tillstånd. De är alla processer som leder till något och liberalismen leder enligt Dugin till nihilism och materialistisk hyperindividualism.
Vi västerlänningar lever nu i en värld utan mentala ledstänger. Vi har befriats från det som ger våra mänskliga liv riktning och gör dem meningsfulla. Därför, varnar Dugin, håll stånd och skydda era egna traditioner.” (Kursiveringar mina egna).

Inte konstigt att statsministern går i spinn i dessa pride tider och skulle nog vilja svepa in hela Sagerska palatset i pride flaggan. Fortsätter detta kan det bli straffbart att vara heterosexuell och bilda en vanlig familj med pappa, mamma och barn. Barn får alstras i framtida fabriker där surrogatmödrar arbetar.

Alla traditionella gemenskaper med stolthet och egenmakt skall krossas från bönder, lärare och familjen, förutom oliktänkande dissidenter. Ingen mångfald här inte. Resten skall vara offer som storebror ta hand om för då sitter han tryggt i sadeln och kan skatta sönder småföretagare och medelklass.

Vi andra som bär upp samhället, som kan skilja på mitt och ditt, arbetar och sliter, betalar vår skatt och hjälper vår granne blir aldrig förtjänta av någon medalj. Och nämner vi det minsta om orättvisor och massinvandringens baksida med klan-gäng brottslighet, som nästlat sig in i hela samhället, ja då är vi rasister, muslimhatare och mångfaldshotande hela bunten, som helst skulle spärras in.

Tvivlare kan gå till kvartal.se/skjutningar som redovisar statistik över skjutningar i Sverige, eftersom Brå ha stor motvillighet att sköta sitt uppdrag.

Bild från goteborgspantbank.se

2 tankar kring ”Under liberalismens framfart – blir det onormala normalt

  1. Så trångsynt binärt. Varför finns det inte femtielva gender-klasser i varje idrottsgren?

  2. Nu är Ebba Busch hög som ett hus, visserligen bara på Instagram, där hon bifogar bilden från i fjol, när hon glädjestrålande viftar med sin pride flagga i tåget. Nu lovar hon med regeringen att förkorta köerna till transvården.
    Så vi med kroniska sjukdomar, cancer och alla som väntar på operation hamnar ännu längre bak i kön.
    https://www.friatider.se/valjarstorm-mot-ebba-busch-pa-instagram

Kommentarer är stängda.