The elites feel they don´t need 90 % of us on the planet any longer

Medel för avfolkning är pandemier, krig och hungersnöd, konstaterar Andrew Britton fd brittisk parlamentsledamot. Han är 59 år har suttit i underhuset sedan 2010 där han har representerat det konservativa Reclaim Party.

Efter att han polisanmält UK’s Covid-ansvariga, blev han utesluten ur det konservativa partiet. Att kritisera lock down och det snabbframställda vaccinet med den nya mRNA tekniken görs inte ostraffat. Samma öde drabbade kunniga Elsa Widding av ett fegt SD.

Bild från https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Bridgen

Han bjöd in, precis som vår Elsa Widding, sina parlamentskollegor till en belysning av Covid pandemin med dess vacciner från olika källor i parlamentet, men inför ett nästan tomt underhus. Samma erfarenhet har Elsa Widding i sina försök med allsidig belysning i riksdagen. Newsvoice.se har återgivit hans tal. https://newsvoice.se/2023/10/uk-overdodlighet-efter-covidvaccinationer/

Den tidigare brittiska parlamentsledamoten Andrew Bridgen: "Det är uppenbart att vi har en avfolkningsagenda kring vaccinerna... och det kommer att ske genom upprepade pandemier, krig och hungersnöd, och allt som de ordnar i världen är att se till att vi har gott om av krig."

"Och utöver det... fattar regeringar bisarra beslut och lagstiftning, vilket gör det väldigt, väldigt svårt för våra bönder att producera mat."

"Om inte folket ställer upp och vi behöver stå upp tillsammans runt om i världen... ser framtiden för mänskligheten väldigt mörk ut." Exposing The Darkness Newsletter den 14 september

Mångfald gäller bara hemvist, inte åsikter, oavsett vetenskapliga källor. Covid pandemin(en svår influensa) visade återigen på våra politikers medlöperi till globalisters agenda, som alltid är väl förpackat i falsk humanism med omsorg om medborgarna. Hetsjakt på oliktänkande inom akademin konstaterar Elsa Widding.

Bild från Youtube.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *