Globalisterna hävdar att Europa är ”för vitt”, ”för västerländskt”

En bloggföljare skickade denna artikel från den 20 september till mig av Paul Craig Roberts som frågar sig:

Varför vill vita intellektuella och vita politiska ledare förstöra vita länder? https://www.zerohedge.com/geopolitical/globalists-claim-europe-too-white-too-western

Han är nationalekonom, en inflytelserik debattör och författare. Han tjänstgjorde som biträdande finansminister under Ronald Reagans presidentperiod. Wikipedia.

———————————————————————————————-

”Demokraterna gör allt som står i deras makt för att förstöra det vita Amerika. Ändå kommer tiotals miljoner vita amerikaner att rösta på det parti som är fast beslutet att förgöra dem.

Varför ger konservativa affärsmän pengar till universitet som korrumperar deras söner och döttrar?

Detta uttalande tillskrivs Putin: ”Jag vill bli hörd av vanliga västerländska medborgare: ni övertygas nu ihärdigt om att alla de svårigheter ni står inför är resultatet av några fientliga handlingar från Ryssland, att ni borde betala för kampen mot det mytomspunna ryska hotet ur er egen plånbok. Det är en lögn. Sanningen är att de nuvarande problemen för västerländska medborgare är resultatet av åratal av misstag och ambitioner hos den styrande eliten. Dessa eliter tänker inte på dig, hur du kan förbättra ditt liv, de är besatta av sina själviska intressen och superprofiter.”

Om Putin sa detta har han rätt.

Frågan är varför han tror att en indoktrinerad russofobisk befolkning är kapabel att stoppa Harmageddon?

Bara Putin kunde ha stoppat det annalkande kriget genom att vara fast och snabbt segra över Ukraina. I stället lät Putin ett krig pågå i onödan och gjorde det möjligt för väst att engagera sig i konflikten. Detta kan gå till historien som det största strategiska militära misstaget i historien, misstaget som förstörde världen i ett kärnvapenkrig.

Även om amerikaner var kapabla att befria sig från de kontrollerade berättelserna, vad kan de göra?

Ingenting. De är maktlösa. Valen stjäls och folkets sällsynta representanter som Trump, Tulsi Gabbard och Cynthia McKinney demoniseras. Rasmussens opinionsundersökning visade faktiskt att 28 procent av de demokratiska väljarna ber för att Trump ska mördas.

Varför?

Trump är den ende nationelle ledaren sedan Reagan som representerar det amerikanska folket. Vad har hänt med amerikanerna att de vill rösta emot den person som står för dem?

I USA har all intelligens sugits ut ur befolkningen. Skolorna lär ut att vita är rasister och att man kan ha fötts in i fel kropp, vilket gör att barnen blir förvirrade när det gäller deras kön.

I det ”fria Amerika” är det möjligt för ett barn utan föräldrarnas godkännande och ens vetskap att genomgå könsbytesoperationer. I demokratiska delstater kan föräldrar som motsätter sig stympning av sina söner och döttrar arresteras som barnmisshandlare.

I ”Amerika det fria” bevittnar vi idag den värsta formen av tyranni som någonsin har existerat på jorden.

Stalins, Maos och Hitlers tyranni är milt jämfört med det tyranni som dumma och oblyga amerikaner drar ner på sig själva.

Vad den naive Putin har att göra med är Fjärde riket, eller rättare sagt något mycket värre och farligare. Putin stirrar Ondskan i ansiktet, och han är oförmögen att känna igen den.

Putin och Lavrov tror faktiskt att de kan förhandla med. Den extrema ryska godtrogenheten kastar dödens skugga över världen.”

Paul Craig Roberts reveals the secret sides of US politics (Paul Craig Roberts avslöjar de hemliga sidorna av amerikansk politik)

Bildkälla; en.topwar.ru

Samma förstörelselusta av samhället visar vår egen rödgröna vänster där verklighetsfrånvända akademiker trängs i åsiktkorridoren och stoltserar med sin godhetsrasism.

6 tankar kring ”Globalisterna hävdar att Europa är ”för vitt”, ”för västerländskt”

  1. P C Roberts är en skarp iakttagare som är värd att läsa , och som vanligt är hans läsare här i Sverige bara ett fåtal . De som bör läsa det han skriver sitter i soffan och tittar rakt in i fördumningen som Svensson här åvan skriver . Europa är alldeles för brunt . Under min resa i mellaneuropa nyss så såg jag inte EN neger eller arab , inte ens i reklamen ! Så skönt att slippa berikningen . Det degenererade Europa är den västliga delen . De forna
    ”öststaterna ” har hittills klarat sig bra .
    Mvh Sjöström

  2. Man undrar ju hur folken i väst kunnat bli så grundligt indoktrinerade med sådant som förstör dem själva och deras länder.
    Mitt svar är enkelt: TV:n.
    Dess smygande kraft att påverka kan inte överskattas och familjemedlemmar ställer sig hellre på nyhetsuppläsarens sida än sin nära släktings.

    1. Därav benämningen dumburken. Tjock-TV och relativt slank allmänhet, bidde platt-TV och fet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *