Motrevolution behövs mot vänsterliberalas tolkningsföreträde

”Ordet demokrati betyder folkstyre, vilket innebär att all makt utgår från folket. I en demokrati har medborgarna ett gemensamt ansvar för samhället de lever i. Det är därför viktigt att alla människor engagerar sig i samhällsutvecklingen. Genom att delta och påverka skapar vi vår gemensamma framtid….” https://www.regeringen.se/sa-styrs-sverige/grundlagar-och-demokratiskt-deltagande/delta-och-paverka/

Trots dessa vackra ord så arbetar dagens politiker hårt för att minska påverkan från vanligt folks erfarenheter, eftersom de ofta går tvärtemot politikers som ständigt vill vara den globala eliten till lags.

Vänsterliberala korrekta åsikter präglar hela samhällsklimatet och har monopol på medias kultur- och ledarsidor.

Då är det välgörande att läsa K-O Arnstbergs sammanfattning om ett gott samhälle från en Swebbkrönika den 22 september ”Kulturrevolutionen behöver en motrevolution.”

 ”….Medan kulturrevolutionen strävar efter att rasera Västvärldens grundläggande principer, måste kontrarevolutionen sträva efter att återställa dem.

  • Det är ett samhälle med en politisk elit som inte föraktar utan är solidariska med det folk som valt dem.
  • Det är ett samhälle som sätter nationalismen före globalismen.
  • Det är ett samhälle som ser de två könen som kompletterande, inte konkurrerande.
  • Det är ett samhälle som vårdar sina traditioner och minns sin historia.
  • Det är ett samhälle som ser familjen som den viktigaste beståndsdelen.
  • Det är i grunden ett libertarianskt samhälle, som gör skillnad mellan vad som är statens, marknadens och civilsamhällets uppgifter. Och, kontroversiellt för dagens feministiska vänster: Oavsett om kvinnor eller män leder det, så är ett patriarkat.”

Idag är det inte folket som skapar vår gemensamma framtid utan den globala finanseliten med dess svans av lydiga politiker.

Bild från urplay.se

”Sverige säger nu ja till EU:s kontroversiella lagförslag som rör massövervakning av digital kommunikation.
Moderaterna gick till val på att säga nej till chat control men det visade sig vara en lögn. Efter valet ändrade sig partiet och sade istället ja till övervakningspaketet….”
https://www.friatider.se/regeringen-bluffade-om-svenskt-nej-till-chat-control-nu-sager-sverige-ja

3 tankar kring ”Motrevolution behövs mot vänsterliberalas tolkningsföreträde

  1. Det är vår egen bekvämlighet och konflikträdsla som ger makthavarna makt. It takes two to tango, som det heter. Eller världen vill låta sig bedras, ergo decipiatur. Om vi skulle gå off-grid eller bli till Amish-folk eller något liknande, skulle Big Tech, bankmaffian och politikerväldet lösas upp som en liten rökpuff i vinden.

  2. Dagens politiker behöver mer än en motrevolution . De behöver lära sig vilka som röstar på dem och framförallt varför de röstas på . Vi röstar inte på dem för deras egen skull utan för landets och medborgarnas bästa och inget annat ! Framförallt inte för att andra länders befolkning ska få tillgång till Sverige i den utsträckning som politikerna beviljar dem . Ska det vara så svårt att förstå det . De röstar ju själva och på sig själva antar jag ?
    Mvh Sjöström

  3. Tråkigt nog så vänder Alla partierna åt samma håll efter valet. 8 klövern jobbar på för att vi som står för fiolerna skall få det allt sämre och riskera att bli indragna i krig. MOD är de enda som talar om fred. Skicka allt vi har till Ukraina, låt USA stå för kostnaderna, de är Liberalerna i usa som vill ha krig o elände runt om i världen. Krigen i Mellanöstern som usa initierade innebar folkförflyttningar i Europa. Men nu dras vi med problemen och kostnaderna och moderaten får stoltsera som tupp så små han är i tankar och storlek. Vad i allsindar skall vi använda 1 milj analfabeter till, kanonmat när 8 partier skall leka krig med Ryssland. Är de så de räknat ut det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *