Det det islamistiska våldet fortsätter och Trump lever farligt med hatet från demokrater

Statsmedia, med DN och Aftonbladet älskar offer och betraktar islams terrorister som permanenta offer.

Däremot saknar Donald Trump offerstatus, som under söndagen utsattes för ett nytt mordförsök på en golfbana i Florida. Frågan är nu om han klarar livhanken fram till den 5 november.

”Den man som gripits för det andra mordförsöket på Donald Trump beskrivs som en 58-årig rabiat anhängare av Ukraina och Demokraterna. Mannen grips på flykt efter att ha skjutit mot ex-presidenten under en golfrunda…” https://www.friatider.se/58-arig-ukraina-galning-forsokte-morda-trump

Även statsmedia tvingas nämna mordförsöket, som skall nedtonas och inställningen är att Trump får skylla sig själv. ”…På tv-kanalen CNN har det redan konstaterats att de ”kommande dagarna kommer att präglas av en debatt om till vilken grad den förre presidenten har eldat på landets splittring”.
https://www.svd.se/a/vg3r94/skottlossning-nara-trump-han-ar-i-sakerhet

Detta borde få Trump att avsluta detta proxy kriget på stört, men krigsindustrin har långa tentakler in i demokraternas högsta led.

Nu åter till terroristers offerstatus.

Där återvändande IS-krigare har belönats med bostad, skyddad identitet och jobb. Kanske de kan bidra med sina erfarenheter på HVB hem, som nu ligger ute till försäljning på Blocket till högstbjudande, utan minsta kontroll av myndigheter. ”Välrenommerat HVB-hem till salu” är den nya affärsidén.  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ekobrottsmyndigheten-hvb-hem-saljs-pa-blocket-med-fardiga-tillstand

Från Henrik Höjers nyhetsbrev i Kvartal kommer dessa citat om bortglömda offer. https://mailchi.mp/kvartal/torsdag5sep2024?e=2b23110366

Inledningen handlade om bortglömda offer för islamskt terror i Burkina Faso, ett land som jag var tvungen att googla på.

Ett fattigt land i Västafrika där politisk instabilitet ständigt råder, som styrs av en militärjunta efter en kupp under 2022.
Befolkningar i centrala Sahel – Burkina Faso, Mali och Niger – utsätts för väpnade konflikter och interkommunalt våld mitt i ett decennierlångt uppror som drivs av väpnade islamistiska grupper anslutna till al-Qaida och den så kallade Islamiska staten Sahel-provinsen.

Sedan 2013 står muslimska terrorister för merparten av alla som dör i terrordåd, som de glatt visar upp för en likgiltig omvärld.

Citat: Visst var den senaste massakern fasansfull? Värre än Utöya 2011, värre än Paris 2015. Uppåt 200 dödade och minst 140 skadade. Enligt vissa uppgifter kanske rentav 500 dödade. I centrala Burkina Faso förra lördagen (den 31/8). En al Qaida-kopplad grupp har tagit på sig dådet. Och tusentals har dödats i liknande dåd bara det senaste året i Burkina Faso.
Nej, de flesta har förstås ingen aning om detta, eftersom svenska medier inte verkar så intresserade av att rapportera om ännu ett jihadistiskt massmord – även om till och med FN-chefen har fördömt massakern…..”

Terrordåden tycks snabbt falla i glömska när islams terrorister visar framfötterna. Kanske det beror på att det lika värdet står högt i kurs på ledarsidor? Där den muslimska terrorismen inte passar in på ledare- och kultursidor. Där platsar bara Putin, Orbán och Trump.

Ett ljus i det mediala mörkret är att Kvartal kommer fortsätta att försöka begripa, belysa och berätta om denna makabra och seglivade dödskult som fortsätter att locka anhängare bland muslimer.

Bild från The Maravi Post

En tanke kring ”Det det islamistiska våldet fortsätter och Trump lever farligt med hatet från demokrater

  1. Heja Harriet och heja Kvartal ! Ni tillhör ljuset i mörkret.
    Vill också instämma i Heja Trump, Orban och Putin som jobbar febrilt för ORDNIG I VÄRLDEN till skillnad från en massa ”slashasar” som vänder kapporna efter den ”tillfälliga vinden”…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *