Ytterkantsröster kan vara räddningen för Tyskland som Sveriges väljare borde ta efter

Nu kommer det bli enklare att utvisa kriminella invandrare i Tyskland, rapporterar Politico. Asylmigranter som åker på besök i hemlandet kan få uppehållstillståndet klippt och bidrag kan dras in för vissa migranter. Beskedet från den vänsterliberala regeringen kommer dagar före östtyska delstatsval där invandringskritiska AfD visar styrka i opinionen.https://bulletin.nu/tyskland-migrationspolitik-skarps-efter-valdsvag

Nu får Johan Forssell vår nye migrationsminister pallra sig ut till Arlanda och beslagta uppehållstillstånd på löpande band. Detta tips har funnits på många bloggar under de senaste åren, som resulterade i att adressaterna fick rasiststämpel i pannan. Medborgarskap skall aldrig bli permanent förrän efter minst 10 år, då man kan visa upp ett oförvitligt leverne med hög grad av assimilering till värdlandet.

Om Magdalena Andersson (S) kniper valet om två år då kan hela vänstern stå där med Refuges Welcome plakat för att deras blivande valboskap skall förstå hur efterlängtade de är. Bidragssamhället sviker inte sina väljare bara sina hårt arbetande medborgare.

Bild från Dreamstime

Bildresultat för refuges welcome

Nyligen konstaterade socialförsäkringen i en studie att ökade bidrag gör att fler lågutbildade skaffar fler barn i stället för att söka jobb, vilket är på väg att bli landets framtid.

Tänk om den arbetande medelklassen kunde bryta sig loss ur sin värdegrundsbubbla med det lika värdet, där främst statsmedia med SVT, DN och Aftonbladet ständigt ser till att bubblans hållfasthet med självgodheten hos de rödgröna stärks.

Ännu tycks det finnas demokratiskt makt från väljare att skrämma sina politiker till omläggning av politiken. Delstatsvalen i östra Tyskland är ett färskt exempel, där AfD sopade banan med Sahra Wagenknechts nya vänsterparti BSW i hälarna. Det gamla Die Linke med deras livsstilsvänster är helt förskräckt. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/afd-gar-framat-i-delstatsvalen

För att inte tala om politikerna i Berlin, där förbundskansler Olaf Scholz nu tvingas ändra främst flyktingpolitiken, som nu precis som i Sverige nått vägs ände. Nu stängs gränsen till Tyskland för asylanter. Här har Tidö regeringen mycket att lära, inte minst SD som ständigt mumlar om internationella konventioner och utredningar som aldrig tycks bli klara.

”Vi ska tillsätta en utredning som blir klar 2027” eller ”det går inte, det strider mot internationella konventioner” brukar svaret från SD bli när deras väljare kräver att Tidö-regeringen stoppar invandringen. Men efter AFD:s framgångar i de tyska regionvalen har Tysklands regering blivit så uppskrämd att man helt stänger samtliga landsgränser för asylinvandring – på måndag…” https://www.friatider.se/tyskland-stoppar-invandringen

Man behöver inte tillhör Mensa gänget för att förstå vilket land som då kommer i första hand.

Bild från informationskriget.se

Efter de tyska delstatsvalen har Viktor Orbán åter ilsknat till på högdjuren i EU, som aldrig behöver möta några konsekvenser av sin politik. Han har hotat att sätta asylsökande i Ungern på bussar till Bryssel. ”Om ni vill ha dem kan ni få dem”, lyder premiärministerns budskap, som givetvis väcker stor vrede hos nationsförrädiska politiker. https://www.svd.se/a/73Veow/ungern-vill-bussa-migranter-till-von-leyens-kontor?

2 tankar kring ”Ytterkantsröster kan vara räddningen för Tyskland som Sveriges väljare borde ta efter

  1. Tack för positiva nyheter, kan tyskarna så kan vi. Frågan är väl bara om vi har några som vill i regering och riksdag. Den kvinnliga polischefen har inte fattat att det är hennes problem att lösa polisfrågorna med tillhörande våldsmonipol att minska sprängningar, skjutningar, våldtäkter, våld mot svenska etniska medborgare som betalar hennes lön. Vem skall annars lösa dessa problem och ha mandat att göra det. Klarar hon inte jobbet avgå, smekmånaden har tagit slut.

    1. Rikspolischefen Petra Lundh är anhängare av Ruter Dam, vars mentorprogram har skolat mängder av kvinnliga chefer, men resultatet kommer sällan medborgare till gagn. Känslan vinner ofta över förnuftet och Margot Wallströms feministiska politik har haft stora skadeverkningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *