”Örebro kommun är en del av Sveriges pedofila nätverk!”

Detta konstaterar Yrsa Häggström på sin blogg bakom kulisserna.

Efter att Marcus Allard, ledare för Örebropartiet frågar varför anställer Örebro kommun islamister och pedofiler?

En fråga som alla föräldrar med landets medborgare borde ställa sig. Tro inte att övergreppet på en fritidsgårds toalett i Vivalla var en engångsföreteelse. Vingåker går i samma fotspår.

”Örebros kommun är alltså en del av Sveriges mycket hemliga pedofila nätverk!
Precis, som t ex  Vingåkers kommun, där en tvåårig flicka blivit våldtagen av en manlig lärare på en central förskola. Efter fruktlös polisanmälan från modern kidnappar Socialtjänsten i Vingåker, efter hämnd-anmälan från förskolan, tvååringen enligt LVU utan några som helst skäl för att mörklägga det pedofila övergreppet och får rätt i alla ruttna domstols-instanser. Och äckel-media mörklägger skandalen också! https://bakomkulisserna.info/2024/09/03/orebros-kommun-ar-del-av-sveriges-pedofila-natverk-precis-som-vingakers-kommun-tack-markus-allard-for-modiga-larm

I vanlig ordning sluts de korrekta chefsleden, ingen av de ansvariga cheferna behöver lämna sina ämbeten.

Nu har inkluderinshysterin hos främst vänsterliberala politiker gått så långt att barn och gamla inom skattefinansierad vård, omsorg och skola riskerar att bli offer som integrationsobjekt.

Politiker från vår regering och riksdag tjänar nu inte bara globalister med deras nationssöndrande massinvandring utan också invandrarna själva, där islamister, kriminella med pedofiler sitter i högsätet. Det är resultatet av värdegrunds epidemin som tagit landet i besittning. Där allt onormalt blivit normalt!

Ingen skall inbilla mig att dessa två händelser i Vivalla och Vingåker är en engångsföreteelse.

Citat från K-O Arnstberg SwebbTV krönika den 30 augusti.

”….Globalister med politiker har gemensamt drivit fram en stark konsensus över medborgarnas huvuden med falsk värdegrund som styrmedel…”

Bild från SR

5 tankar kring ””Örebro kommun är en del av Sveriges pedofila nätverk!”

  1. Beträffande om Örebro kommun är en del av Sveriges mycket hemliga pedofila nätverk framkommer väl rätt så tydligt i Kommunfullmäktiges beslut från 2023-08-30, där man INTE stödjer att registerutdrag skall göras för alla kommunanställda! Gå till 7:15:00 i länk nedan, där bara SD och Örebro Partiet röstade för registerutdrag!
    Medan S, M, C, L, V, Kd och Mp röstar MOT registerutdrag!
    I efterdyningarna var det endast Örebropartiet som genomgående krävde att de skyldiga till anställningar av kriminella skulle få avgå, ett krav som Kommunfullmäktige röstade ner!

    Det mångfaldiga samhällets förfall! Kommunen vill tydligen det, men vi som bor i Örebro vill vi det?

    Man önskar att alla Örebroare och utomstående skickar frågor till de 3 styrande i Örebro om:
    Varför man INTE stödjer Örebro Partiets motion om registerutdrag på alla anställda?
    Varför man hellre prioriterar anställningar av pedofiler, islamister och kriminella i övrigt?
    Varför NI som styr Örebro kommun och ansvariga chefer jobbar för att tysta ner skandalen? Efter det begångna sexuella brottet mot en liten flicka på Vivalla fritidsgård, genom att ”lägga locket på”!

    https://play.quickchannel.com/play/jkhph5p

  2. På fredagskvällen höll Uppsala kommun en pressträff med anledning av de övergrepp som skett inom äldreomsorgen under 2024 – detta efter Uppsala nya tidnings granskning! Just nu pågår polisutredningar av två våldtäktsfall inom äldreomsorgen. Hade detta precis som i Örebro runnit ut i sanden om inte media framfört dessa missförhållanden? Sedan kommer ursäkten som man tvingats till! ”Framöver ska kommunen vidta försiktigheter i rekryteringen och vara fortsatt noga med bakgrundskontroller vid nyanställningar”! Efter att det hänt! Blir det Bakgrundskontroller i barnomsorgen, fritidsgårdar m.m. eller omfattas inte bakgrundskontrollerna där? I Örebro kommun beslutade man att det inte ska ske några! Måste det till massvåldtäkter på barn som äldre innan Örebro kommun kommer genomföra några som helst ”bakgrundskontroller”?
    Tydligen är det inte bara i Örebro som det råder fritt fall! När kommer nästa kommunledning till ”skampålen”?

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/valdtakter-i-aldreomsorgen-utreds-efter-unts-granskning-minst-en-till-person-utsatt

  3. Var är föräldrarna till dessa små. Är ni inte rädda om det bästa ni har att vårda. Hämta hem, begär socialbidrag för att skydda och vårda era barn från detta klägg som befolkat platserna inom politiken och socialbyråerna. Gå ihop, hävda er rätt till statens pengar. De kommer från er inte från klägget och de som det är så synd om. Den nyanlända Somalfamiljen, fick 40’ så det finns att ta av. De klarar sig säkert med hälften. De behöver inte köpa bilen första månaden de har kommit in i Sverige. De som överhuvud inte skall vara här,de illegala, fixar till gaddarna innan de drar vidare.

    1. Javisst! Åldern för gratis tandvård har nu sänkts från 23 till 19 år, men alla invandrare har i princip gratis tandvård.
      För många år sedan träffade jag en förtvivlad kurator från Skåne, som hade det tufft med invandrare, som var fly förbannade för att de inte längre fick guldplomber eftersom det var en del av deras kultur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *