Massiva protester mot nytt Covid vaccin, alarmerande statistik om genvaccinets biverkningar och död, men i statsmedia är det tyst

Först en artikel, som är ett förtryck/preprint från National Library of Medicine, som presenteras av nyhetsbloggen
Exposing The Darkness Newsletter den 31 augusti
.

(Ett preprint är en vetenskaplig text som ännu inte har genomgått referentgranskning, peer review, för publicering i en vetenskaplig tidskrift. Forskare vill därmed få snabbare spridning av viktiga resultat)

	
Thousands of Japanese Doctors Rise Up against Bill Gates’ New Covid ‘Replicon Vaccine’

Tusentals japanska läkare och universitetsprofessorer har rest sig i protest mot regeringens utrullning av Bill Gates dödliga nya "vaccin" mot Covid.

Gruppen, känd som "The United Citizens for Stopping mRNA Vaccines", har uttryckt oro över "Replicon-vaccinet."

Injektionen är ett nytt vaccin mot coronavirus som utvecklats av Arcturus Therapeutics.

Experter hävdar att vaccinet, planerat att administreras till japanska medborgare i oktober, utgör identifierade risker.

De varnar för att det inte ska användas på allmänheten och vägrar att administrera de farliga vaccinsprutorna till sina patienter.

Läkarna lyfter fram att Replicon-vaccinet är ett "självförstärkande mRNA"-vaccin som inte har testats på människor tidigare.

Dessa experimentella vacciner drivs av Microsofts grundare Bill Gates.

Forskare runt om i världen har slagit larm om de farliga "självförstärkande mRNA"-injektionerna.

De uttrycker oro över vaccinets självreplikerande funktion, vilket kan leda till produktion av stora mängder spikprotein hos mottagare utan bromsmekanism.

Dessutom finns det oro för överföringen av vaccinkomponenter från mottagare till andra.

Dr. SANO Shigetoshi, professor vid Kochi University och hudläkare, uttrycker oro över effekten av covid-19-vacciner för människors hälsa.

Han rapporterar en ökning av patienter som upplever symtom som vitiligo efter vaccination och föreslår att spikproteinet i vaccinet kan störa immunsystemet.

Dr. Sano påstår sig ha upptäckt spikproteiner på hudsjukdomar hos vaccinerade patienter.

Läkargruppen lyfter fram vaccinrelaterade dödsfall och hälsoriskcertifikat i Japan, med fall som sträcker sig från neuropati och autoimmuna sjukdomar till hjärtsjukdomar som myokardit/perikardit.

De hävdar att det finns en oroande trend av dödsfall som är direkt kopplade till vaccinet, där mottagare upplever en gradvis försämring av hälsan eller till och med dör direkt efter vaccinationen.

Läkarna ifrågasätter varför regeringen fortsätter med användningen av Replicon-vaccinet utan att bekräfta dess säkerhet. Deras oro väcker viktiga frågor om de potentiella riskerna med mRNA-vacciner.

Läkare vädjar till regeringen om ytterligare utredning och insyn i vaccinutveckling och administration.

Jag undrar om Läkaruppropet har fortsatt sitt engagemang mot denna förrädiska vaccinering eller har de tvingats tystna för att karriären gått i stå?

Ingen skall inbilla mig att Bill Gates med Big Pharma överger denna kassako, som föst ihop rädda medborgare till en fårskock som springer åt samma håll.

Bild från pixabay.com

Artiklar publiceras nästan dagligen i vetenskapliga tidskrifter, men stadsmedias medicinska reportrar är knäpptysta.

”Våra observationer tyder på närvaron av någon form av nanoteknologi i covid-19-injicerbara substanser. ” skriver forskare i en känd tidskrift med fokus på vacciner. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
Artikelns rubrik lyder: ”Real-Time Self-Assembly of Stereomicroscopically Visible Artificial Constructionsin Incubated Specimens of mRNA Products Mainly from Pfizer and Moderna: A Comprehensive Longitudinal Study.” Intresserade kan ta del av artikeln här; https://www.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/102

Citat från en nöjd Bill Gates:
”Att göra mRNA är verkligen enkelt och riktigt billigt och det är magin med den här saken” – Bill Gates nutidens magiker.
Vilket riskerar att tekniken med nano partiklar kommer att finns i allt i och omkring människan, vars skadeverkningar på kroppen och inne i kroppens olika organsystem inte syns förrän i backspegeln.

Att nano partiklar (pyttesmå partiklar) som finns inom industrins många tillverkningsområden har gjort nytta för produkters ökade hållbarhet är fakta, men vad som händer inne i människan är inte klarlagt. Alla intentioner är inte goda.

Vad gör nanopartiklar?

FAKTA OM nanopartiklar – Vetenskap och Hälsa

Exempel på användningsområden för tillverkade nanopartiklar är elektronik, livsmedelsförpackningar och medicinska ändamål. Nanopartiklarna ger skydd mot bakterier, UV-strålning, eller ger en beläggning som avvisar smuts och blir lättare att göra rent. Kolnanorör används för att ge lätta och ytterligt starka material.” Från Vetenskap och Hälsa. Där människors hälsa verkar få en mer undanskymd plats.

Nu har i alla fall en av kyrkans män vaknat till. Den schweiziska biskopen Marian Eleganti intervjuades av LifeSiteNews-journalisten Maike Hickson.
Biskopens budskap löd; ”Människor exponerades för ett stort mänskligt experiment” när Covid mRNA-injektioner rullades ut från den globala massvaccinationskampanjen för allmänt bruk, som gav skador för miljoner människor” Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 1 september.

Den 2 september från samma nyhets blogg:

"Den australiska regeringens egen databas har avslöjat en enorm dödssiffra och häpnadsväckande antal skador från Covid-vacciner.*
Uppgifterna kommer från Australiens motsvarighet till FDA – Therapeutic Goods Administration (TGA).
Uppgifterna visar chockerande 139 000 rapporterade skador från Covid-vaccinet.
Siffran står för 20 % av alla registrerade biverkningar från alla läkemedel under de senaste 50 åren.
Om man tar hänsyn till ett konservativt underrapporteringsmått på tio skulle detta totalt uppgå till över en miljon skadade.
Förbluffande!"

NWO entusiasterna jublar över vacciner till befolkningskontroll. Spaka och rädda medborgare är perfekt till förverkligande till Agenda 2030. Våra medlöpande politiker bara lallar med. Det räcker att nämna Jakob Forssmed så behöver jag inte säga något mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *