”EU, WHO och Big Pharma bryr sig om folkhälsan lika mycket som vapen – industrin bryr sig om världsfreden”

Uttalande från Christine Margarete Anderson i EU-parlamentet. https://rumble.com/v2lib4w-what-do-the-eu-the-who-big-pharma-and-the-arms-industry-have-in-common.html

Bild från länkadressen.

Vilket bättre ställe än EU-parlamentet att säga detta faktum direkt inför alla dessa hycklare, hantlangare och marionetter?

Hon är född 1968 och är tysk politiker för AFD i Tyskland och ledamot av Europaparlamentet sedan 2019. Hon konstaterar också att den så kallade Covid pandemin endast var en testballong och uppmanar folket till motstånd.

Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 18 augusti.

"Hela denna covid-galenskap, denna så kallade "pandemi" var bara en testballong, en gigantisk testballong... för att se hur långt de kunde gå, för att se exakt vad de kommer att behöva göra för att få fria individer i ett fritt och demokratiskt samhälle att samtycka till att verkställas till efterlevnad.”

"Målet är ytterst att omvandla våra fria och demokratiska samhällen till totalitära samhällen. Deras mål är att beröva var och en av oss våra grundläggande rättigheter, från frihet, demokrati, rättsstatsprincipen. De vill bli av med allt detta."

"I hela mänsklighetens historia har det aldrig funnits en politisk elit som är oroad över vanliga människors välbefinnande, och det är inte annorlunda nu."

Tyvärr är det få bland vårt sovande 7-klöver röstande folk som lyder hennes uppmaning. ”For God’s sake, stop complying. Start rebelling. They are out to get you if you do not resist.”

”Redan i mars 2021 genomförde Washington-baserade organisationen Nuclear Threat Initiative (NTI) en simulerad övning där ett modifierat apkoppsvirus får global spridning med hundratals miljoner döda som följd.
En av huvudprofilerna i NTI är CNN-grundaren och multimiljardären Ted Turner, bland annat aktiv i en liten sluten krets som kallas ”The Good Club” tillsammans med de ökända ultraglobalisterna Bill Gates, David Rockefeller och George Soros.
Många drar nu paralleller till den beryktade övningen Event 201 – då World Economic Forum och Bill & Melinda Gates Foundation höll en coronapandemi-övning i New York i oktober 2019, månader före det rapporterade utbrottet av covid-19 i Wuhan i Kina….” Från https://nyadagbladet.se/utrikes/apkoppsutbrott-simulerades-redan-2021-av-globalist-kopplad-organisation/

Konstigt att simulerade pandemier av WHO, WEF, Gates med superrika bröder alltid blir verklighet strax därefter.

Kanske de har fått låna Lucifers kristallkula?

IVO har vaknat till beträffande den ökade risken för hjärtbesvär hos främst unga män efter Modernas vaccin injektion.

30-årige Pontus Sevius avled efter Modernas covidvaccin i februari 2022. Nu kritiserar Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) Region Värmland för felvaccineringen.. ” https://nyadagbladet.se/inrikes/efter-dodlig-felvaccinering-ivo-kritiserar-region-varmland/

Vidare för att personalen inte fått korrekt information om den ökade risken för hjärtbesvär hos unga efter Modernas injektioner. Sambon och dottern fick 30 000 kronor i ersättning vardera för sorg och saknad. Mer var inte hans liv värt, medan oräkneliga miljarder ständigt fyller på Big Pharmas kassaskåp.

Tusentals britter söker ersättning efter vaccinskador, men flertalet nekas. https://nyadagbladet.se/utrikes/tusentals-britter-soker-ersattning-efter-vaccinskador/

Glöm inte Christine Andersons (AFD) ord: ”…. I’ve said it before and I will say it again. This whole “vaccination” campaign will go down into the medical books as the biggest medical scandal ever. And yeas, it will be known as the biggest crime to ever have been committed on mankind.”

4 tankar kring ””EU, WHO och Big Pharma bryr sig om folkhälsan lika mycket som vapen – industrin bryr sig om världsfreden”

  1. Örebro, visar den staden på en början på att det mångfaldiga lokalsamhället är i förfall?
    Vad skulle andra ”lokala samhällen” komma fram till?
    Ska vi få en ”tröst” broschyr, det verkar vara populärt när det råder stillestånd.
    Alla minns väl ”Om kriget kommer”. Den tillkom väl inte för intet.
    Den svenska exporten av militärmateriella produktionerna, går inte de på ”högvarv”?
    Tänk när Sverige var en fredsbevarande nation, det var tider det.
    Eller hur springschas politiker och medborgare.
    Är inte Riksdagen tillsatt för att de ska beskydda det svenska folket?
    När gjorde de det senast?
    Ändå finns de alltid kvar, år efter år tills inget finns kvar att hämta.

  2. Heja det svenska samhället är skadat genom den uppsåtliga politik som förs!
    Men ingen behöver stå juridiskt till svars.
    Hur långt måste det gå innan det kommer det bildas medborgargarden, politiker?

    Gällande sexualbrottet på Vivalla fritidsgård i Örebro:
    På kultur- och fritidsnämndens möte på måndagen framfördes krav på avgång för flera chefer med anledning av det misstänkta sexualbrottet mot en minderårig i kommunen.
    Men yrkandena avslogs.
    – Vi ska inte från politiken gå in och tillsätta och avsätta chefer. Det är inte vår roll som nämnd, säger Anton Johansson (S), ordförande för kultur- och fritidsförvaltningen.

    Idag: En man som är dömd för grovt barnpornografibrott jobbade med tillgång till barnavdelningen på USÖ.
    Region Örebro erkänner att man har brustit i sina rutiner när man anställde mannen – som fortfarande jobbar kvar.

    Varför omnämner man inte vem eller vilka det är som ska ”avsätta” avarterna som man själv har tillsatt?
    Inte vår roll! Man har brustit och så vidare!
    Varför röstar folk på dessa ”avarter” till politiker?

    https://www.na.se/2024-08-26/krav-pa-chefers-avgang-avslogs-inte-var-roll/
    https://www.na.se/2024-08-27/domd-for-grova-barnporrbrott-jobbade-pa-uso-med-tillgang-till-
    barnavdelningen/

  3. Så rätt hon har och hon säger det med eftertryck ! Och tyvärr så stannar det där och då ? Och varför journalisterna inte tar inte upp vad hon säger i någon större utsträckning vet vi svaret på . Som Harriet ofta skriver ”följ pengarna” så har vi svaret . Vill tacka för intressanta texter här på sidan .
    Mvh Sjöström

    1. Tack själv för dina uppmuntrande kommentarer.
      Kan se hur våra EU – parlamentariker hånler, kanske Jonas Sjöstedt (V) sitter med böjt huvud?

Kommentarer är stängda.