Tucker Carlsson varnar för covid vaccinering och Robert Kennedy JR för demokraterna


Tucker Carlson har förklarat att Covid mRNA-vacciner är ”gift” och ”giftiga
samma gift har drabbat demokraterna i USA och vänstern i västvärlden, smittade av WEF:s agendor där lycka är att inte äga någonting.

Med Tucker Carlson samt Robert Kennedy JR i Trumps regering så kanske vänsterns Kamala Harris eufori dalar. Hennes tal är byggt av plattityder utan besked om hur alla löften skall bli till.

Att höra på Magdalena Andersson (S) beundrande hyllningar efter hemkomsten från demokraternas konvent var magstarkt, men hon är väl hög av glädje efter att ha blivit invald i Trilaterala kommissionen. Hon fortsätter sin globala karriär efter engagemang i IMF och WEF.

En arbetare vad är det?
De har vänstern övergivit för länge sedan. Kärnväljare är bidragstagare med väljarimporten. https://klimatsans.com/2024/08/15/magdalena-andersson-ar-i-the-trilateral-commission/

Kennedy: Robert Kennedy Jr: ’We’ve destroyed the middle class’ [Video]

Bild från AOL>Adriana Belmonte

”Som ni vet lämnade jag partiet [Demokraterna] i oktober eftersom det hade avvikit så dramatiskt från de kärnvärden som jag växte upp med. Det hade blivit ett parti för krig, censur, korruption, big pharma, big tech, big agriculture och big money. När partiet övergav demokratin genom att ställa in primärvalet för att dölja den sittande presidentens kognitiva nedgång, lämnade jag partiet för att kandidera som oberoende.” https://newsvoice.se/2024/08/historiskt-kennedy-tal/

Demokraterna och hela vänstern i Europa har vänt arbetare och medelklass ryggen. Globaliseringens herrar är egentligen samma som låg bakom kommunismen med Lenin och Stalin. Multimiljardärer som styr politiker, som bara svassar med.

Follow the money är historiens och dagens GPS, så hittar man alltid rätt.

”Under ett nytt avsnitt av hans show varnar Carlson för att injektionerna ”uppenbarligen inte fungerar.” Han avslöjade också att han ”personligen” känner människor vars liv ”förstördes” av vaccinet.

Carlson beskrev sitt beslut att inte vaccinera sig som en av hans ”största prestationer”. ”Jag tror att vaccinet är gift,” sa Carlson innan han tillade att han personligen känner ett par som har fått sina liv förstörda av Covid -vaccin. ”Vad du än tycker om hur giftigt det är, så fungerar det helt klart inte, och vad vi kan säga med 100% säkerhet är att saken såldes på lögner.”

Nästan fyra år efter debuten av de så kallade ”vaccinerna” är det uppenbart att människor som driver vaccineringskampanjen inte är på rätt sida av historien.

Om folk tog sex vaccinsprutor för polio och fick polio tre gånger, skulle de ställa några allvarliga frågor.

Källa: newsaddicts.com

Kanske Tucker Carlssons genomslagskraft kan få vaccinköerna att bli mindre?

Ett vaccin som kräver booster sprutor flera gånger om året är inget tillförlitligt vaccin, utan härrör från Big Pharma och globalist styrda forskare vars syfte är att få leka Gud över mänskligheten.

Nu försöker Värdhälsoorganisationen WHO tona ner sitt snabba uttalande om nödläge efter apkoppor/MPOX i Kongo. Kanske insåg organisationen att det var för magstarkt att för ofta ropa vargen kommer och riskera urvattning av kommande nödlägen.

2 tankar kring ”Tucker Carlsson varnar för covid vaccinering och Robert Kennedy JR för demokraterna

  1. Magdalena är en stor fara för Sverige och helt fixerad på sin egen karriär , absolut inget annat . En viljelös marionett i de verkligt styrandes händer anser jag .
    Mvh Sjöström

    1. Ja, kaka söker maka, Magdalena och Kamala är lika som bär i deras strävan efter topp karriär.

Kommentarer är stängda.