Hur länge till orkar politiker, Big Pharma med folkhälsomyndigheter ljuga bort mRNA framställda vacciners farlighet?

Rapporter samt vetenskapliga artiklar publiceras nu nästan dagligen om sjukdom och död efter vacciner med mRNA teknik.

En av de senaste är denna: ”Covid-19-modifierade mRNA-”vacciner”: lärdomar från kliniska prövningar, massvaccination och det bio-farmaceutiska komplexet, del 2″

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/104

Medan politiker, Big Pharma lojala läkare med folkhälsomyndigheter försöker skylla på att biverkningar och död beror på sars viruset själv, inte på vaccinationerna. Denna medicinska skandal följer samma mönster som vid andra skandaler.

Först förföljelse av visselblåsare, sedan förnekelse följt av tystnad, till slut under galgen tillsätts en oberoende utredning.

Hur oberoende den ”oberoende utredningen” är finns många ?? om genom tiderna.
Haveriutredningen efter Estonia katastrofen är ett färskt exempel, 30 år efter förlisningen. https://word.harrietsblogg.se/2024/08/22/fran-henrik-witte-svt-misstanks-for-kriminell-verksamhet-skyddande-av-brottsling/

Här är en studie om covidvaccin som publicerades den 16 augusti som vaken.se förmedlade.

https://www.vaken.se/studie-covidvaccin-orsakar-mer-hjartskador-an-covidviruset-samt-hjarn-blod-immun-cancer-och-reproduktionsskador

Citat:

”En omfattande och detaljerad studie som publicerades i fredags (16/8) indikerar att de Covid-modifierade mRNA-genterapi-injektionerna orsakar sex allvarliga typer av skador på kroppen, inklusive en 37 procent högre risk för myokardit (hjärtsvullnad) än covid-virusinfektionen, vilket överensstämmer med en annan nyligen genomförd studie.
Fredagens studie är del två av forskarens arbete om ämnet.
”Detta leder oss till att överväga hur och varför så många publicerade artiklar och myndigheter har hävdat att myokardit har en starkare koppling till SARS-CoV-2-infektion än till COVID-19 modmRNA-injektionerna. Detta påstående är uppenbart falskt, och ändå har det använts för att motivera fortsatta injektioner trots att myokardit har erkänts som en signal av CDC och andra myndigheter,” stod det i studiens avsnitt ”Diskussion”.

Abstrakt, författare och referenser finns för intresserade att ta dela av i länken https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/104

Eftersom den planerade fågelinfluensan skall stoppas med dessa genvacciner så lär makthavares lögnfabrik nu gå för högtryck och jag befarar att lätt manipulerade medborgare åter kommer att ställa sig på led.

Att skrämmas med sjukdom och död är det det bästa medlet för makthavare att få folket dit man vill.

Bild från SR

Om Trump vinner valet den 5 november och om JR Kennedy kan få en betydelsefull post så kanske vaccinets farlighet kan få mer fokus, men då lever han farligt som sin far Robert och farbror John F Kennedy. Men i vår statsmedia råder endast Kamala Harris eufori.

Robert F Kennedy Jr är medlem av den kanske mest välkända ”demokratiska” familjen i USA:s historia – men under fredagen drog han sig inte bara ur presidentvalet – utan valde också att ge sitt fulla stöd till republikanernas kandidat Donald Trump, och framträdde tillsammans med denne på ett kampanjmöte i Arizona.

Han anklagar Demokraterna för att inte längre vara det parti man en gång varit – utan nu mest tjänar läkemedelsindustrin, storfinansen och techjättarna. ”

https://nyadagbladet.se/utrikes/kennedy-hoppar-av-uppmanar-valjarna-att-rosta-pa-trump/

Så sant, vänstern, demokrater, arbetarpartier är inte längre vad en en gång varit, utan nyttiga idioter till globliseringens herrar och vill ha global socialism under WEF och FN.

4 tankar kring ”Hur länge till orkar politiker, Big Pharma med folkhälsomyndigheter ljuga bort mRNA framställda vacciners farlighet?

  1. Dom kan ljuga sig ”blåa” i all oändlighet, så länge det inte finns något ”Tjänstemannaansvar”. De har åtalsimmunitet, som vi vanliga aldrig skulle få!
    Det är väl därför som Sverige är ett ”föregångsland” åt ”läkemedelsindustrin, storfinansen och techjättarna”.
    För här råder det en ”tyst Diktatur” som man genom manipulationer och propaganda lyckats få det svenska folket tro att vi har världens bästa demokrati!
    När ska alla vaccinskadade ges utrymme i media och framförallt i det objektiva SVT?
    Politikerna skyddar läkemedelsindustrin från ansvar över de skador de orsakar genom t.ex. ”skitiga vacciner” som har helt andra syften än vad man proklamerar för. Det är fritt fram för utomstående att t.o.m. plundra den svenska jorden på dess värden för att berika sig själva. Genom låneupplägg slipper man även betala skatt på det man kan komma åt. Det är bra för Sverige, myntades det både hos M som hos S.
    Det ger ju jobb, är det ständiga budskapet!
    För hur många?
    Betalas lönerna av skattebetalarna?
    Man har ju ”bakat in” sysselsättning i systemet sedan länge, enbart för att kunna redovisa en lägre arbetslöshet. Sysselsättningen är inte den främst vikt åt ”de inkommande” årliga 100 000?
    Det spelar ingen roll om de inte kan svenska eller är analfabeter, för de ska bara få stå först i den s.k. lediga jobb kön.
    Svensken, står han sist?

  2. Tillståndet i landet illustreras bra av bilden på den långa kön . Att ljugandet har effekt och folk aldrig ens reflekterar över det . Vart 4de år dras samma valser om igen och resultaten …. om igen ?
    Mvh Sjöström

  3. Finns det någon redovisning om det är någon skillnad med benägenheten att ”självmant” ta COV sprutan samt den årliga influensasprutan, fästingsprutan m.fl. bland etniska svenskar jämfört med de s.k. utifrån inkommande?
    Är det övervägande svenskar som tar årligen alla dessa olika sprutor?
    Blir det inte i slutänden nästan bara de utifrån inkommande kvar!
    Kommer de få svenskar som råkar finnas kvar att immigrera?
    Morgondagens politiker kommer väl också då bestå av övervägande av representanter från de inkommande. De svenska politikerna har de genom sin asylpolitik med att ta emot mer än 100 000 inkommande årligen, skapat ett framtida utrotat släkte av sig själva?
    Har de ens tänkt på det?

    1. FHM har gjort en del uppföljningar av vaccinationsviljan, som är högre hos etniska svenskar än de från Afrika och Mellanöstern.
      Men jag tycker FHM mer redovisar att som man ropar i skogen får man svar.
      Orsak till ovilja att vaccinera sig var främst biverkningar, sjukdom, yngre invandrare var mer benägna att kavla upp ärmen, alltså viktig målgrupp…
      https://www.folkhalsomyndigheten.se/publikationer-och-material/publikationsarkiv/a/acceptans-for-covid-19-vaccination-del2/?pub=102025

      Svenskar är ju av tradition mer storebror indoktrinerade än invandrare från dysfunktionella länder, som sökt skydd hos klanen.

Kommentarer är stängda.