Fritidsgårdar är vardags- rum för kriminella, knark gömmor och rekryterings-centraler

Nu har övergreppet på ett fritidsgård i Örebro, som signaturen TT engagerat sig i, nått fram till Expressen. https://www.expressen.se/ledare/malin-siwe/-fritidsgarden-fran-helvetet-ligger-i-orebro/

Tidigare blogginlägg om konsekvenser av politikers inkluderingshysteri.
https://word.harrietsblogg.se/2024/08/09/politikers-inkludering-skordar-nya-offer/

I vanlig ordning så beskrivs endast symptomen på den huvudlösa invandringen med inkluderingshysteri i statsmedia. Läsare delges aldrig grundorsaken med analys hur globalister styr för att försvaga nationalstaten, där migrationen bara är ett medel, där ekonomiska migranter är i majoritet. Tvivlare kan resa ut till Arlanda och se köerna av semesterfirarande nysvenskar till hemlandet som de flytt ifrån.

Så här skriver Expressens krönikör Malin Siwe angående det grova övergreppet på en fritidsgårds toalett i Örebro, vars bevis snabbt städades bort av förövarens bäste bröder.

Bild från pinterest.com

Citat: ”……..Hela sju av de 31 anställda, ordinarie och tillfälliga, var dömda för brott. Den misstänkte förövaren åtalades så sent som i januari för flera fall av misshandel av minderårig och barnfridsbrott. Dessutom jobbade han under sommaren i en nära anhörigs namn, rapporterade SVT.
Nu är han efterlyst (tack vare åklagares och ansvariga politikers senfärdighet, eget tillägg).
Två andra medarbetare på fritidsgården dömdes till fängelse för blåljussabotage under korankravallerna i Sveaparken. En fick två år och tio månader för att ha varit anförare i stenkastningen. En annan fick sex månader.
Det är knappast personer som är lämpade att leda fritidsverksamhet för ungdomar i utsatta områden. Det framstår snarare som en fritidsgård från helvetet…..”

Hon tar vidare upp ABF som drev fritidsgårdar i Botkyrka, som fick akut stängas för att det var för mycket knark och bråk med härdade brottslingar som personal, som fungerade som rekryterare till terrororganisationerna Al-Shabab och Isis.

Problemet med dagens registerutdrag innan anställning (som mångfladspolitiker inte ens vill ha) är att bara uppgifter om de riktigt grova dåden redovisas, samt alla sexualbrott. Olaga vapeninnehav, misshandel och rån av normalgrad, stölder, bedrägerier och narkotikabrott kommer inte upp.

När det handlar om invandrarkriminalitet då är integriteten stor. Vars förklaring är rätt att få sin personliga egenart och inre sfär respekterad och att inte utsättas för personligen störande ingrepp och det har sannerligen feminiseringen av rättsväsendet sett till för utomeuropiska invandrare, som genom vänsterliberal inkluderingshysteri förvandlat fritidsgårdar till brottslingars vardagsrum. Promenaden från fängelset till fritidsgården och som elevassistent kan vara mycket kort.

Krönikan avslutas med Lagen måste skydda barn och ungdomar från gängen. Inte skydda de kriminella från upptäckt när de raggar nya medlemmar.
Tyvärr är det mycket svårt, näst intill omöjligt att skydda barn och gamla, eftersom mångfald och värdegrund är styrmedel både i stat, kommun och region. Där feminiseringens känslofokus och snällism trängt ut fakta och logik.

Nu gäller det som 77-årig tant att hålla igång så jag slipper hemtjänst och riskerar att bli ett inkluderingsoffer.

7 tankar kring ”Fritidsgårdar är vardags- rum för kriminella, knark gömmor och rekryterings-centraler

  1. Tidigare anställd på fritidsgård gripen i Belgien
    Uppdaterad idag 15:00Publicerad idag 13:13

    Den man som på sannolika skäl misstänks för grovt sexuellt övergrepp mot barn på en fritidsgård i Örebro greps igår kväll i Belgien.

    – Han greps på gatan av belgisk polis och var internationellt efterlyst, säger åklagare Anna Berg till SVT Nyheter Örebro.

    Mannen var timanställd på en fritidsgård i Örebro, men efter ett misstänkt sexuellt övergrepp mot en liten flicka den 24 juli sa kommunen upp honom. Mannen efterlystes internationellt den 7 augusti och han häktades i sin utevaro.

    Enligt åklagaren Anna Berg hade man en uppfattning var mannen befann sig och på onsdagskvällen kunde han alltså gripas av belgisk polis. Nu har en process påbörjats för att få mannen utlämnad, det är oklart hur lång tid den kommer att ta.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/tidigare-anstalld-pa-fritidsgard-gripen-i-belgien

    1. Jag undrar om kommun politiker kan acceptera registerutdrag på all brottslighet innan förturs anställning inom barn, fritis och äldreomsorg sker.
      Vivalla i Örebro är ökänt, precis som Berga, Skäggetorp och Ryd hos oss i Linköping.

      Nyligen var det festival i Skäggetorp med invandrar kultur, mat, mode, aktiviteter, så viktigt för boende att få behålla sin egen kultur.
      Klanvälde med skjutningar, sprängningar, rån och mord får vi på köpet och våra riksdagsmän har långt sommarlov innan de masar sig ner i riksdagsbänken.

      Magdalena Andersson (S) är i USA och hejar fram Kamala Harris och får tips till 2026 och Kristersson (M) med sina krigsbröder flyttar försvarets materielverk (FMV) till Ukraina, för ammunitionen är visst slut i försvarets lager. 43,5 miljarder räckte inte utan nu har ett ett långsiktigt stöd på 75 miljarder fram till 2026 beviljats. Wallenberg gapskrattar hela vägen till banken.
      https://www.regeringen.se/regeringens-politik/sveriges-stod-till-ukraina/militart-stod-till-ukraina/

      Våra politiker bryr sig inte ett dugg om en barnvåldtäkt från en importerad väljare, det är bara en petitess som snabbt skall sopas under mattan. Dårskapen fortsätter med 100 000 medborgarskap varje år, så klanväldet får ännu fastare grepp om Moder Svea.

  2. Mannen som misstänks för sexövergreppet på en fritidsgård i Örebro har gripits i Belgien. Det skedde snabbt och smidigt tack vare EU:s lagstiftning om en europeisk arresteringsorder.
    Na är ju Liberal, klart att de tackar EU! Han hade gripits oavsett EU:s lagstiftning över medlemsländernas huvuden! Han är gripen, räcker inte det NA?
    EU är ju annars på ”fallrepet”, ska vi tacka EU för det också? Blä!

    https://www.na.se/2024-08-22/tacka-eu-for-att-misstankt-for-overgrepp-i-orebro-har-gripits/

  3. Från: Webbsändningen från Örebro kommunfullmäktige 2023-08-30.
    Vid punkt 20 under chapter list. ”Svar på motion från Markus Allard (ÖrP) och Peter Springare (ÖrP) om registerutdrag för alla anställningar”. Länk nedan.

    En tid efter ha tittat och lyssnat på denna webbsändning, cyklade jag på stan och såg Anders Åhrlin (M) med bihang komma svassande, en av de styrande förutom S och C.
    Jag var bara tvungen att fråga honom om ni har gjort Örebro till pedofilernas hemstad?
    Nej, det har vi inte gjort svarade Anders Åhrlin.
    Jaså sa jag, och cyklade vidare.

    OBS! Den 28 augusti har man satt in ett ”extra” sammanträde i Sessionssalen, Rådhuset. Länk nedan. Hoppas många Örebroare följer denna sändning samtidigt som man får veta vad det är för politiker som styr i Örebro egentligen. Man kan nog säga att de inte är för Örebroarnas bästa i varje fall. Det är nog likadant i de flesta kommunerna. De har ingen skam och frågan är väl om de ens har någon själ?

    https://play.quickchannel.com/play/jkhph5p
    https://www.orebro.se/download/18.6d27b614190a6cbff6555a8/1724165136933/Aktuell%20%C3%A4rendelista%20Kommunfullm%C3%A4ktige.pdf

    1. Vänd på steken och ponera att det varit en svensk så kallad nazist som varit förövaren. Då hade det varit krigsrubriker i statsmedia och Nordiska Motståndsrörelsens alla medlemmar hade suttit i häkte. men så fort det handlar om invandrare då åker silkesvantarna på och politikers bortförklaringar överträffar varandra. Allt medan migrationsministern försöker lura medborgare att bidragstärande utvandrar. Om det är några som utvandrar så är det etniska svenskar som fått nog.

      Varför inte hämta inspiration från El Salvador, där hårdhandskar fått gatorna trygga igen, när militär och polis gjort rent hus hos knarkmaffian.

      ”Straffen har skärpts. Bara att tillhöra ett kriminellt gäng kan ge 45 års fängelse. Antalet mord i El Salvador har minskat med två tredjedelar och låg förra året på åtta per 100 000 invånare, bara något mer än USA. Stora områden som tidigare i praktiken kontrollerades av gängen har återtagits av det allmänna….Människorättsorganisationerna rasar medan vanliga medborgare jublar.” men Aftonbladet varnar för hårdare tag.
      https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/0QlaqE/manniskorattsorganisationer-rasar-vanligt-folk-jublar

      I Sverige beklagar rikspolischefen att 93 ungar vill begå mord och sen är det klart. Större gossar får förtur till arbete, lägenhet efter förstående samtal från en snäll socialtant och dess offer blir främst försvarslösa barn och gamla som våra politiker förvandlat till integrationsobjekt.

  4. Från Örebropartiet:

    ÖREBRO KOMMUN VÄGRAR UPPGE PERSONNUMMER PÅ DE ANSTÄLLDA PÅ VIVALLA FRITIDSGÅRD!
    Det ska ha skett ett grovt sexualbrott på Vivalla fritidsgård. Personen som misstänks ha begått detta brott har flytt utomlands. Han ska ha varit anställd under falsk identitet när han begick brottet (trots att han tidigare jobbat på fritidsgården). Chefen på fritidsgården är aktiv V-politiker. På fritidsgården jobbar även två personer som dömts för att ha deltagit i korankravallerna. Där jobbar även en aktiv C-politiker som också sitter i kommunledningen. Samma kommunledning som nu spelar dum.
    Det framkommer mer och mer skit kring den här verksamheten.
    Vår ledamot i kultur- och fritidsnämnden, Glenn Roswall, vill gräva i detta. Som ett led i det vill han få ut fullständiga personuppgifter på de anställda inom verksamheten (eftersom det uppenbarligen fuskats med detta). Det i sig är knappast något konstigt. Det är helt i sin ordning. I en normal kommun. Och det gäller alla verksamheter.
    I Örebro däremot så börjar tjänstemännen obstruera. Varför tror ni de gör så?

    https://www.facebook.com/100044386579844/posts/1060565842099625/?mibextid=WC7FNe&rdid=TlSk8ZcajfzxEAyJ

Kommentarer är stängda.