Big Pharma och WHO samarbetar för att skapa en permanent marknad för experimentella injektioner

WHO och läkemedelsindustrin har samarbetat för att skapa en permanent marknad för vaccin och andra experimentella behandlingar, vilket säkerställer ett oavbrutet intäktsflöde”, är slutsatsen i en rapport från Max Jones . https://www.vaken.se/lakemedelsindustrin-och-who-samarbetar-for-att-skapa-en-permanent-marknad-for-experimentella-injektioner/

Max Jones är från USA, journalist och producent för Chris Hedges rapport som är en nyhetsförmedling som täcker USA:s utrikespolitik, ekonomiska realiteter och medborgerliga friheter i det amerikanska samhället.

Det spelar ingen roll för de sammansvurna, politiker och Big Pharma med NWO och WEF entusiasterna bakom sig, att vetenskapliga artiklar om dessa exprimentella vacciners farliga påverkan på kroppen ständigt publiceras.

En nyligen publicerad studie i Pediatric Infectious Disease Journal, fann forskare en ökning av organskador hos barn 1 år efter att ha injicerats med ett Covid-vaccin som också har jämförbara fynd hos vuxna.

Forskarna varnar nu för att dessa mRNA framställda vacciner får permanenta licenser till försäljning. De kräver att ytterligare undersökningar måste göras för att analysera riskerna på befolkningsnivå, men för girighetens döva öron.

När inte uppköp av mindre läkemedelsbolag räcker för att säkerställa vinsten, då måste nya strategier till.

En orsak som driver läkemedelsjättarna är när patentskyddet går ut efter ett antal år och konkurrensen från generiska läkemedel ökar.

Generiska läkemedel eller generika är läkemedel som innehåller samma verksamma ämne som ett originalläkemedel vilket förlorat sitt patentskydd och dokumentationsskydd. Wikipedia

Äldre billiga och väl beprövade läkemedel blir då snabbt ”farliga” det såg vi under Covid pandemin, dvs en mycket svår influenza, vars ursprung var Wuhan laboratoriet, varifrån ett virus smet ut, avsiktligt eller av slarv är den stora frågan.

Intäktsförlusterna efter att ett patent gått ut brukar sammanfattas i benämningen patentklippan.

Vad som också ingår i vinst strategin är att kringgå statens regleringar och bestämmelser för godkännande och distribution av nya, extremt dyra läkemedel. Regleringar utgör ett hot mot snabb profit. Därför är WHO nyckeln till en lönsam partner för Big Pharma. Idag har vi ett WHO som Bill Gates med donationer från sin enorma förmögenhet styr bakom kulisserna.

Jag anser att filantropi endast är gynnsamma affärsmöjligheter för den globala finanseliten, skyddade av givandets glädje från våra politiska makthavare.

Citat från artikeln i vaken.se
”….Men nu står de stora läkemedelsjättarna inför en ännu större patentklippa i form av biologiska produkter som tillverkas från levande celler. Dessa produkter kan förlora sin marknadsexklusivitet, med mer än 200 miljarder dollar i årliga intäkter på spel fram till 2030.
Mot denna bakgrund har läkemedelsindustrin nu strävat efter att förvärva bioteknik- och biologiföretag vars produkter är ”mer komplexa, oförutsägbara och svåra och dyra att tillverka” än kemibaserade läkemedel. Enligt The Defender erbjuder biologiska läkemedel en lockande lösning på patentklippproblemet, eftersom de inte enkelt kan kopieras som generiska versioner av konventionella läkemedel….”

Eftersom media villigt eller tvingande drev på masspsykosen under Covid-19 ”Coronan” så blev det lätt för Moderna och Pfizer att få kryphål från statens gängse regleringskrav, vilket gav smak på fler pandemier. Nu ligger media i statblocken för nästa skrämselkampanj, fågelinfluensan och apkoppor(Mpox).

Det är inte bara WHO som blivit lönsam partner till Big Pharma, även statens myndigheter som kommit till för att skydda befolkningen från ohälsa och sjukdomar. Nu går deras utövning i motsatt riktning.

Enligt Max Jones så har den den amerikanska myndigheten Biomedical Advanced Research and Development Authority – en byrå under USA:s departement för hälsa och mänskliga tjänster, givit Moderna 176 miljoner dollar för att utveckla ett mRNA-vaccin mot fågelinfluensa!

Symbiosen är fullbordad!

WHO, som helt är i händerna på läkemedelsbolagen, (där Gates har stora aktieinnehav) driver nu på för att få alla länder att acceptera deras internationella pandemifördrag, där WHO skall vara basen för nya lock downs bestämmelser och tvångsvaccinering.

Under det senaste mötet rapporterar Jones från Världshälsoförsamlingen i juni urvattnades ändringarna av IHR (internationella hälsoreglementen) och pandemifördraget stoppades delvis. Men WHO och dess välgörare hoppas fortfarande kunna driva dessa önskemål framåt nästa år och då passar både fågelinfluensan och apkoppor/MPOX förträffligt in.

Det är främst privat intressen med stöd av statens regleringsmyndigheter , som har bytt sida från att skydda folket till Big Pharmas tjänare som nu styr WHO.

Artikeln avslutas med; ”…deras inflytande har i praktiken förvandlat WHO till en förlängning av Big Pharma, så kraftfull att den redan har visat sin förmåga att förändra hela den internationella regleringsprocessen till förmån för läkemedelsindustrin under covid-pandemin.”

Och med en okunnig medlallande socialminister som vår Jakob Forssmed lär det inte bli så svårt, för riksdagen sover när kloka Elsa Widding ensam kämpar på. Skammen är stor hos SD som slängde henne under bussen, bara för att bana väg för att få sitta med i en regering 2026.

Rapports inslag den 15 augusti handlade om hur regeringen med Forssmed i spetsen, lugnade folket med att vaccinlagren var stora efter ett fall av apkoppor, som nu kallas för Mpox, kanske för att inte såra homosexuella män och Hbtq rörelsen med RFSU.

En professor svamlade runt om spridningsvägar, så jag blev yr i huvudet av hans motsägelsefulla besked. Tänk så fint att apkoppor nu kom så lägligt för fokusförflyttning, när Norge och Danmark är förbannade för Sveriges kriminella export.

Info från 1177

”Kan man bli av med apkoppor?

Det finns läkemedel som kan lindra vid svår sjukdom, men de flesta klarar sig utan behandling. Besvären går över efter mellan två och fyra veckor.” Trots detta så anses vaccin behovet stort i västländer som kan betala för det.

I centrum för smittan är Kongo-Kinshasa, där undernärda barn är mest utsatta med ökad dödlighet av Mpox jämfört med vuxna, eftersom de inte kan undvika hudkontakt av smittade föräldrar.

Bild från cbc.ca

WHO utropar nu global MPOX-nödsituation, för att hålla skrämseln vid liv. Rädda medborgare är det bästa som Big Pharma vet.
Nu är Bill Gates ännu gladare, inte bara över fågelinfluensan utan också för apkoppor, (MPOX) som främst sprids genom hudkontakt mellan homosexuella män i Kongo och andra delar av Afrika. Trots få döda så slängde sig WHO på hanen och utlyste hälsonödläge, för vaccinleveranser får ej gå till spillo.