Slumpen eller planerad flygkrasch i Brasilien??

Hej, mejlar signaturen TT.

Blir det repris på COV-19 orsakande av ”turbo cancerfallen”, efter det att fågelinfluensavirusets injektioner har saluförts till befolkningen?

Jag såg artikeln nedan för ett tag sedan, om den oförklarliga flygkraschen i Brasilien, när planet bara föll rakt ner från himlen.
Vad inte statsmedia förmedlade var att ombord fanns åtta världsledande cancerläkare på väg till en konferens i Sao Paolo där deras rön om sambandet mellan turbocancer och mRNA framställt vaccin skulle presenteras.
Bara en slump eller??
Hur kan detta få fortgå utan några konsekvenser för ”våra” politiker och experter ?
Märkligt hur de anhöriga till alla turbocanceroffren verkar vara handlingsförlamade.
Sitter de bara på ”kammaren” och sörjer och kan inte eller vill inte förstå hur detta har gått till?
Om jag minns rätt hade väl Börje Salming som fick ALS, tror jag, sagt ”Varför tog jag den där sprutan”. COV sprutan alltså. Han fick som en del andra den s.k. ”oturssprutan”.

—————————————————————————–

Stories Contributed by N. Morgan

"Åtta cancerläkare som ägnat sina liv åt att rädda andra och blåsa i visselpipan om den förödande turbocancerepidemin som sveper över världen har hittats döda.
Kroppen av sex världsledande onkologer och två inhemska läkare hittades i fredags i vraket av ett flygplan som störtade från himlen i Brasilien och exploderade i ett eldklot och dödade alla 62 personer ombord.
Läkarna var på väg till en internationell konferens i Sao Paolo där de skulle presentera sina resultat att mRNA och covid-19-vaccinerna är ansvariga för explosionen av turbocancer och autoimmuna sjukdomar som orsakar förödelse runt om i världen idag.
Mainstream media arbetar övertid för att sopa den här historien under mattan på uppdrag av Big Pharma, men fakta är fördömande och vi kommer inte att låta dem dölja sanningen." https://beforeitsnews.com/alternative/2024/08/doctors-killed-in-plane-crash-vowed-to-release-evidence-linking-mrna-to-turbo-cancer-video-3819009.html

Svårighet att erkänna att man handlat fel orsakas av motstridiga känslor, kognitiv dissonans vilket är jobbigt. Därför är förnekelse ett sätt att minska dissonansen. Medborgare vill inte erkänna att man handlat fel och absolut inte politiker. Att få orkade stå emot masspsykosen kring Covid-19 från hela samhället med krav på att vaccinera sig, är inte så konstigt.
Vi som stod emot bespottades och skulle skämmas för bristande solidaritet. Undersökningar visar att personer med god självkänsla är svårare att manipulera.

Storebrors makt över oss är mycket omfattande när det handlar om sjukdom och död. Svenskar har av tradition haft högt förtroende för staten, som nu dalar betänkligt, när Danmark och Norge är förbannade över export av barnsoldater. Men ännu vill medborgare inte inse vaccin bedrägeriet. Det är för stort för att ta in.

Nu är de igång igen Big Pharma trogna läkare och media skräms med ökade fall av sjuka i nya sars- virusmutationer. Rådet är vaccinera dig mera helst flera ggr varje år.

När media förmedlade vad hela kändiseliten, politiker, civil samhället, sjukvården och myndigheter basunerade ut; Kavla upp ärmen! Då är det svårt att stå emot.

Gör det inte igen, är mitt råd.

8 tankar kring ”Slumpen eller planerad flygkrasch i Brasilien??

  1. Tack för länken.

    Läste med stort intresse igenom Kristoffer Hells utmärkta artikel om mordförsöket på Donald Trump.

    Arbetssättet med ”syndabock, tekniker och mullvad” kan misstänkas ha appliceras på fler än ett av de mord och mordförsök som i historien utförts på politiker och andra människor i ledande ställning.

    Tyvärr är det, precis som du skriver, sällan att vi som allmänhet får ta del av ”sanningen” eftersom det ofta är förövaren som tillsätts att utreda sig själv.

    Vad gäller flyghaveriet i Brasilien så är det deras nationella haverikommission som håller i utredningen, och jag ser ingen anledning till att på något sätt ifrågasätta varken deras kompetens eller integritet.

    Internationellt flygsäkerhetsarbete har (med några ytterst få undantag) fram till dagens datum stått över politisk inblandning och klåfingerhet. Vi får hoppas att så kommer förbli även i framtiden.

    1. Hoppas att oberoendet kvarstår och att inte storebror nästlar in sig i som i universitetens styrelser med stor makt över forskningsanslagen.
      Under 80-talet var det arbetsgivarens farliga arbetsplatser som stod i fokus, medan jag i mitt arbete som sjukgymnast såg andra farligheter vid undersökning av onda ryggar. Sedan kom jämställdhet med feminismen, avlöst av mångkultur och främlingsfientlighet.
      Skolan är värdegrundutsatt med lärare som förstående kompis och läkare är skolade av Big Pharma och har receptblocket som bästa vän.
      Kanske det oberoende arbetet med flygsäkerhet beror på att storebror med näringslivets toppar flyger så mycket själva och att folket, om planen till utlandssemester aldrig kom fram, skulle bli fly förbannade?

    2. Angående ”mordförsöket på Donald Trump”.
      Då är det nog Ole Dammegårds presentation som är den mest trovärdiga över vad som hände kring mordförsöket.

      Ole Dammegard – False Flag Operations, Was Trump’s Assassination Attempt Fake? Must Watch (The Michael Decon Program)

      https://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2024/07/ole-dammegard-false-flag-operations-was-trumps-assassination-attempt-fake-must-watch-the-michael-decon-program-2521321.html

    3. Vad gäller flyghaveriet i Brasilien så är det deras nationella haverikommission som håller i utredningen, Det låter bra idag men sedan då?
      Planet som kraschade i det franska berget, där har väl ingen trovärdig ”oberoende” utredning presenteras än, liksom mängder av flygplanskrascher där folk ombord varit ”oönskade”. Man hemlighåller ”vissa” namn i passagerarlistorna oftast beroende på var ”olyckan” sker. Utredningar får väl inte presenteras om man kommer fram till att ”flyga” kan vara riskfyllt, beroende på vem eller vilka andra som sitter i samma flygplan.

  2. Efter 9/11 utnyttjade man det hela genom att låta det vara skälet till att installera ”Fjärstyrningsenheter” i flygplan. Ursäkten var att terrorister inte skulle kunna kapa flygplan. Avvek flygplanen från sin rutt då tog man över genom att fjärrstyra planet till landning! Man kan även krascha de flygplan man vill eller styra dem till militära baser. Om det är VÄLDIGT ”obekväma personer eller en person ombord”, då blir det nog en krasch mot ett berg, i havet, rakt ned på marken etc. Liv betyder ingenting när det gäller STORA pengar.

    1. Den mänskliga faktorn brukar alltid vara inblandad vid stora olyckor, även i mord och mordförsök. Problemet är att den inte alltid vill oss väl.

  3. Flygbranschen är i sin natur rätt komplex och utomstående har i allmänhet en rätt vag förståelse för hur den fungerar.

    Därför känns det lite beklämmande när folk med i stort sett noll kunskaper i ämnet föregår haveriutredningar (som för övrigt brukar ta månader av arbete för specialutbildade haveriutredare att genomföra) med diverse teorier/antydningar som i de allra flesta fall inte ens kommer i närheten av vad som egentligen orsakade haveriet.

    För den utomstående intresserade som ändå vill försöka förstå, så presenteras senaste uppdaterade FAKTA med (i de flesta fall initierade) läsarkommentarer här:

    https://avherald.com/h?article=51c316ef&opt=0

    P.S. Vi får verkligen hoppas att de tragiskt omkommna cancerläkarnas forskningsdokumentation fortfarande finns tillgängligt för andra att bygga vidare på D.S.

    1. Tack för din kommentar om eftertänksamhet beträffande kunskapsbegränsningar.

      Varför flygplanet en Voepass AT72 i Sao Paulo den 9 augusti 2024, snurrade utom kontroll, tappade höjd och störtade i marken finns det många tekniska teorier till i länkens kommentatorfält. Isbildning? Motor krångel? Planet hade tidigare varit olycksdrabbat.

      Tyvärr har samhällsutvecklingen gått så långt utför att förtroendet även sjunker till granskande myndigheter, med till exempel Estonia kommissionens utredningen i färskt minne och WHO som numera styrs av privata intressen. Därutöver alla mord, mordförsök både i väst och öst på både politiker och dissidenter som aldrig blir uppklarade. Russia Today eller New York Times, kanske sanningen ligger mitt emellan?

      En intressant artikel Newsvoice https://newsvoice.se/2024/08/mordforsoket-pa-trump/

      Tre ofta sedda element vid falskflagg händelser med utgångspunkt från mordförsöket på Trump.

      – Syndabocken: den som tar skulden, vid amerikanska politiska mord ofta en ”ensam galning”
      – Teknikern: yrkesmannen som genomför attacken
      – Mullvaden: den som möjliggör attacken

      Ibland kan mullvaden styra utredningar, främst om den djupa staten är inblandad och då brukar sanningen lägligt försvinna.

Kommentarer är stängda.