Nya studier om Covid vaccinets farlighet för kroppen, tystas av statsmedia – skandalen är för stor

Vad finns det för risker med nanopartiklar och nanomaterial?

Vilket används inom vaccin industrin, framställt med mRNA teknik.

Nanopartiklar är strukturer i ytterst liten storlek, mindre än 100 nanometer i diameter. En nanometer är en miljondels millimeter. Nanopartiklar uppstår naturligt, genom exempelvis förbränning, men tillverkas också avsiktligt för att utnyttja de speciella egenskaper som nanomaterialen besitter.

Det finns kunskapsluckor kring nanoteknikens risker vad gäller exempelvis olika nanomaterials celltoxicitet samt deras upptag, fördelning och utsöndring i kroppen. Vissa nanopartiklar kan passera blod- och hjärnbarriären och andra verkar kunna gå genom huden. Man vet ännu inte vad detta innebär för människan.” Fakta från Gentekniknämnden.

——————————————————————————————–

Detta är gammal kunskap som helt nonchaleras av vaccintillverkarna, ivrigt påhejade och delvist finansierade av Bill Gates som med sin enorma förmögenhet styr WHO i samråd med Davosbröderna. Under deras möten i Davos blir politiker och vissa redaktörer inbjudna, socialministrar blev överlyckliga när de fick inbjudningskort under Coronan.
Vården och Folkhälsomyndigheten bara jamsade med om vaccinets säkerhet och ofarlighet och vissa har inte tystnat än. Trots att rapporter, studier och vetenskapliga artiklar publiceras på löpande band om hur vaccinet fungerar inne i kroppen, där det rubbar vårt naturliga immunförsvar, vilket kan bidra till biverkningar med sjukdom och död.

Att förvandla kroppen med mRNA framställt vaccin till dess egen vaccinfabrik har stora risker.

En preprint-studie den 27 juli ger nya insikter om misslyckandet med Modernas SPIKEVAX COVID-19-vaccin, vars farliga pyttesmå nano partiklar ligger kvar både i hud och blod, till skillnad vad corona expertisen tidigare lovat.

”En preprint-studie den 27 juli ger nya insikter om misslyckandet med Modernas SPIKEVAX COVID-19-vaccin. Studien visar att vaccinets mRNA och lipid nano partikel komponenter kan ligga kvar i blodomloppet i upp till 28 dagar efter vaccination och generera IgG- och IgM-antikroppar mot lipidnanopartiklar, vilket förvränger vaccinets effektivitet och orsakar potentiella biverkningar. Detta avslöjande har väckt uppmaningar till myndigheter och vaccinutvecklare att förklara bristen på heltäckande farmakokinetiska studier .
Farmakokinetik är studiet av hur kroppen bearbetar ett ämne över tid, inklusive dess absorption, distribution, metabolism och utsöndring. Vaccinindustrin och statliga tillsynsmyndigheter hade tidigare meddelat att vaccinets mRNA-komponenter snabbt skulle brytas ned i deltamuskeln efter injektion. Denna process kan inte garanteras och har konsekvenser för långvariga negativa händelser och skador på immunsystemet hos tiotals miljoner människor….” https://www.naturalnews.com/2024-08-07-mrna-vaccines-dont-degrade-create-igg-antibodies.html

Vidare så uppmärksammas i studien hur själva injektionen utförs, om sprutan kommer direkt in i ett litet blodkärl, istället för bara i muskeln, så kan en högre koncentration av olöst mRNA med dess inpackning i lipid- nano partiklar cirkulera i blodet i dagar eller veckor efter injektionen och orsaka svår rubbning av kroppens naturliga immunförsvar.

———————————————————————————————-

Repetition om vad ett mRNA och en lipid är mest för mig själv så jag förstår eländet som corona/covid-19 vaccin framställt med mRNA-teknik har orsakat.

  • mRNA är en molekyl som innehåller en kod som berättar för kroppens celler hur proteiner ska byggas, vilket kan få kroppens immunsystem att tillverka antikroppar mot ett främmande ämne som bakterier och virus. 

    Problemet med mRNA molekylen är att den är för stor för att kunna passera kroppens skyddande barriärer, som finns främst i huden och i hjärnan. Då tog forskare fettmolekylen, en lipid i nano partikel form. som var betydligt mindre till hjälp eftersom den kan passera kroppens barriärer.
  • Lipiden/fettmolekylen i nano partikel form förvandlades till en trojansk häst, som mRNA vaccinet packades in i för att kunna passera kroppens skyddande barriärer och ge cellerna koden till proteinbyggande.

Tanken med detta vaccin elände var, att när mRNA koden smugglats in den trojanska hästen i form av en fett/lipid molekyl i nano partikel form, så förvandlades kroppens celler via koden till en egen vaccinfabrik med produktion av antikroppar, när ett nytt sars virus kom in.

Den stora risken att därigenom rubba balansen i kroppens immunförsvar brydde sig forskarna inte om, inte heller någon lagstadgad långtidsuppföljning utfördes i denna raketartade vaccinframställning. När Moderna med Pfizer knackade på politikers dörrar, så stod undantagen från etik bestämmelser och lagrum som spön i backen.

Nu protesterar en rad läkare med hjärtläkaren Dr MC Cullough (som tidigt varnade för dödlig myocardit/inflammation i hjärtmuskeln hos unga efter vaccinering) i spetsen. De kräver vaccin borttagande från marknaden innan tillräckliga studier och långtidsuppföljning gjorts och varnar för att allmänhetens förtroende för vaccin, politiker och myndigheter rubbats.

Men Big Pharma med Gates WHO är redan igång med nästa pandemi med samma förödande teknik. Fågelinfluensan skall bli nästa masspsykos, för lättlurade medborgare, som åter frivilligt lär kavla upp ärmen och för oss andra som inte gör det stundar tvång. Befolkningskontrollen måste fortsätta liksom denna gyllne kassako.

Bild från artikeln i Natural News.

Och nu står manipulering av känslor på tur , skriver vaken.se

”Globalist-”sponsrade” forskare är så besatta av att kontrollera sinnet att de genomförde en studie där en fjärrmagnet skulle kunna manipulera hjärnan – till och med aptiten – utan att någon invasiv procedur utfördes.
Forskare vid Sydkoreas Institute for Basic Science (IBS) är i de mycket tidiga stadierna av utvecklingen av hårdvara som använder nanopartiklar för att kontrollera mössens sinnen. Det är en hjärnfjärrkontroll som de påstod är ”långdistans” och ”storvolym” och som växlar med hjälp av magnetfält….” https://www.vaken.se/sydkoreanska-forskare-upptacker-hur-man-kan-anvanda-nanopartiklar-for-att-kontrollera-kanslor-och-aptit-via-ett-yttre-magnetfalt/

Krig, massinvandring och skrämsel pandemier med farligt vaccin är endast överföring av folkets pengar till superrika globalister, som möjliggörs tack vare att våra politiker har vänt folket ryggen med deras medias lyckosamma indoktrinering.

3 tankar kring ”Nya studier om Covid vaccinets farlighet för kroppen, tystas av statsmedia – skandalen är för stor

  1. Den svenska lögnaktiga regeringen och riksdagen i övrigt som själva förmodligen inte tagit något i sprutväg, begår istället landsförräderi/högförräderi mot sin egen befolkning!
    Utan att få konsekvenser!
    Folk får livstid när de mördar någon, men begår man massmord på sin egen befolkning då verkar det som man får ”bonusar” för det!
    Får NI det?
    Hur länge ska detta få fortgå, medborgare?
    Ska vi också få enorma jordbävningar om vi inte ställer in oss i ledet, till de kommande sprutorna?

    Japan Declares State of Emergency After ’Nanobots’ Found in 96 Million Citizens!
    Japan has issued an apology to its citizens for the disastrous consequences of the COVID-19 mRNA vaccines and has launched far-reaching scientific inquiries and criminal investigations to establish the truth and punish the perpetrators.
    The globalist elite and Big Pharma are panicking, terrified of what the Japanese are finding, and they are doing everything they can to discredit these investigations, including ordering the mainstream media to initiate a total media blackout of any news coming out of Japan.
    But we are not going to allow the elite to succeed in gaslighting the public any longer. Japan are uncovering crimes against humanity and the whole world needs to hear this information.

    https://beforeitsnews.com/alternative/2024/08/japan-declares-state-of-emergency-after-nanobots-found-in-96-million-citizens-video-3818836.html

    1. När det ropas konspiration, konspiration, då vet jag att dissidenter är något på spåren.

      Tack för länken:
      ”Japan utropar nödläge efter att ”nanobotar” hittats i 96 miljoner medborgare!
      Japan har utfärdat en ursäkt till sina medborgare för de katastrofala konsekvenserna av COVID-19 mRNA-vaccinerna och har inlett långtgående vetenskapliga utredningar och brottsutredningar för att fastställa sanningen och straffa förövarna.
      Den globalistiska eliten och Big Pharma får panik, är livrädda för vad japanerna hittar, och de gör allt de kan för att misskreditera dessa utredningar, inklusive att beordra mainstream-media att initiera en total mediablackout av alla nyheter som kommer ut från Japan.
      Men vi kommer inte att tillåta eliten att lyckas med att tända gas till allmänheten längre. Japan avslöjar brott mot mänskligheten och hela världen behöver höra denna information.”

      Midnatt råder i statsmedia som ser till att det är tyst i husen…

  2. Genom läckta meddelandena från forskare framkommer att de anser det troligt att covid-19-viruset har sitt ursprung i Wuhan-laboratoriet, efter lång tid av förnekelse. Smitta från djur, fladdermöss var länge en populär orsak.

    Var läckan ut till folk olycksfall eller väl planerad är det ännu ingen som vet. Ruvar makthavare med oligarker på en historisk hemlighet?
    https://www.vg.no/nyheter/i/OooK9w/kan-bli-tidenes-stoerste-skandale

Kommentarer är stängda.