Politikers inkludering skördar nya offer

Signaturen TT har visat stort engagemang efter att den unga flickan på fritidsgård i Örebro hade blivit utsatt för övergrepp på en toalett av en person ur personalen.

Hej igen”

Ingen gripen för bevisen ”städade” personalen bort!
Bra att det exponerades nationellt.
Det borde leda till något utöver det vanliga om att man uttalar sig inte om ”individuella fall”.
Det klassiska ”tricket” som man tar till för att komma undan, på alla nivåer. Det är bekvämast så.
Hoppas att denna ”gryta” hålls kokande tills gärningspersonen och ALLA ansvariga ställs JURIDISKT till svars.
Ingen är gripen! Kan det bli mer groteskt?
Är det en invandrarflicka då är nog det redan ett pris satt på hans huvud om denne har förgripit sig på en invandraflicka. Oavsett etnicitet verkar den polisiära viljan vara mycket låg. Kanske förövaren har känslig hemvist?

Det finns namn och bild på all personal på Vivallas fritidsgård på kommunens hemsida. Trycker man i rutan nedan på ”Vivalla fritidsgård – Örebro.se  eller följer länken under bilden då kan man se namn och bild på personalen som ”jobbar” där.  
Jag fick i varje fall NA att agera istället för att dölja det hela! Kan det bero på att NA:s ansvarige har semester?”
https://www.na.se/story/82434c5a-0423-4911-b5b2-1c3bd886f96d?pageSlug=grovt-brott-pa-fritidsgard

https://www.orebro.se/kultur–fritid/fritid–aktiviteter/motesplatser/motesplatser-for-unga/vivalla-fritidsgard.html#Text3

——————————————————————————————————

Jag följde uppmaningen och fann förklaring till att personalen hade städat bort alla bevis på övergreppet, i personalpresentationen från länken ovan.

Under vi som jobbar på fritidsgården finns sju namn angivna, varav sex st är av utländsk härkomst. Bara ett namn klingar svenskt. Jag får återigen upprepa att bröder ilar till bröders hjälp.

Med den personal sammansättningen skulle jag ha varit tveksam att lämna in mina flickor när de var små.

Förturer och inkluderingshysterin kräver sina offer. Men då vill ansvariga politiker snabbt lägga locket på om inte deras initiala det är inte min bild av händelsen fungerar.

Samma förhållande råder när gamla kvinnor på servicehus blir utsatta för våldtäkt av personal med utomeuropisk hemvist. Då flödar bortförklaringar för förövaren och offret lämnas ensam kvar. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/anstalld-i-luleas-hemtjanst-valdtog-aldre-kvinna-trots-ar-av-varningssignaler

I den slokande humanitära stormakten har försvarslösa gamla och unga förvandlats till integrationsobjekt för icke integreringsbara invandrare.

Några läsare kanske minns sjaluppropet under november 2013, när våra vänster feminister iklädda sjal fick röda mattan utrullad upp till dåvarande justitieminister Beatrice Ask. Efter att en muslimsk kvinna med hijab fått sin sjal avryckt på en parkeringsplats, dock utan vittnen. Då gick statsmedia i spinn med rubriker som om det handlade om ett världskrig. Vilket var lönsamt, för året efter 2014 fick FI in en representant i Europaparlamentet.

https://www.gp.se/debatt/debatt-hijabuppropet-ar-ett-han-mot-kvinnoaktivister.c3e108e8-6e29-4984-8dcf-fe5cdd536cc1

Men när brunögda gossar är i farten med hög testosteron halt då håller samma feminister helt tyst. Kanske en del av dem inte vill störa sin närhetsterapi med de ensamkommande barnen , som kan vara upp till 40 år.

I går mejlade signaturen TT följande;

”Det var för två veckor sedan som ett litet barn ska ha blivit utsatt för ett grovt våldsbrott på en toalett på en fritidsgård i kommunen.
Samma kväll som brottet ska ha skett gick han till sitt nattpass på ett boende – och där lämnade han sedan brukarna utan tillsyn.
– Det var tomt när morgonpersonalen kom, säger områdeschef Stefan Nilsson.
Kultur- och fritidsnämndens ordförande Anton Johansson (S) får löpande information om det som hände på fritidsgården.
Han säger att han har förtroende för verksamheten.
– Ja, det har jag. Jag har ingen anledning att inte ha det.
”han har förtroende för verksamheten”!
Inkompetensen kan inte bli tydligare.

Avskeda alla dessa värdelösa chefer omgående. Det begär nog varenda Örebroare.
https://www.na.se/2024-08-07/na-avslojar-misstankt-hade-tva-jobb-lamnade-brukare-ensamma

————————————————————————————-

Majoriteten av offentliga chefer har fått sitt jobb för att de har rätt värdegrund och aktivt arbetar för mångfald och ökad inkludering. Försvarslösa barn, gamla och funktionsnedsatta blir dess offer, skandaler som skall tystas ner och när de säger att förtroendet kvarstår och att det är inte min bild av händelsen då förstår man att det är åt helvete fel!

6 tankar kring ”Politikers inkludering skördar nya offer

  1. Man blir så förbannad! Oavsett vad alla andra säger så finns det två olika system i lagen, ett för invandrare och ett för etniska svenskar. Hade det varit en svensk man så hade media skrivet om honom och hängt ut han! Nu verkar det som att det är en invandrare som har lämnat landet, vilket tyder på att varken polisen eller domstolarna inte VILL agera.

    Man kan fråga sig om staten har en agenda för alla invandrare och en för svenskarna, det döms högts godtyckligt om gärningsmannen inte kommer från Sverige. Eller är det så enkelt att det bara sitter ”batikhäxor” med förkärlek för invandrare? Klart det sitter alldeles för många ”aktivister” på poster som helt enkelt skiter i vad lagen säger, utan kör sitt race oavsett vad lagen säger. De verkar komma undan oavsett vad de gör.

    Hela Sverige är korrupt inom denna delen, man måste få bort dessa och in med människor som följer lagen. Men detta är väl ett drömscenario från min sida, eftersom ingen verkar vilja detta. Utan allt får fortsätta precis som innan.

    Ingen verkar tänka eller värdesätta allt slit och arbete våra förfäder gav oss, allt de ville var att deras barn skulle få det bättre än vad de hade. Våra politiker har totalt förstört den tanken, allt handlar om att vi ska ge bort de vi har. Allt för att politikerna ska få framstå som goda! Att det förstör allt vad folkhemmet heter det skiter de i, politikerna bryr sig inte något om svensken alls, allt handlar om att de ska få det bättre, tjäna mer, få det bättre för sin familj, få ett bättre jobb de skiter fullständigt i oss svenskar ingen bryr sig.

    Hade det satt Sverige och svenskarna först så hade vi inte haft dessa problem vi har idag, allt är skapat av politikerna pga deras egoistiska tankar om att få det bättre.

    1. ”….allt handlar om att vi ska ge bort de vi har. Allt för att politikerna ska få framstå som goda!…”
      Exat så är det, varenda medborgare borde inse att detta ligger bakom den humanitära stormakten, där humaniteten försvann för folket som tvingades bära upp den. Dagens politiker är bara förankrade i sig själva utan kontakt med vanligt folks verklighet och inte heller i våras förfäders slit.

  2. Till alla er som ständigt har ”sina skygglappar” påslagna rekommenderar jag att låna på biblioteket eller köp Boken: Peter Springare, polis: Om ett stressat våldsmonopol. Denna bok borde tillhöra ”allmänbildningen”, där man själv kan bilda sig en uppfattning om politikernas sanningshalt kontra bilden av den faktiska ”verkligheten”.

    Peter Springare, som har arbetat 43 år som polis, avslöjar också tystnadskulturen som cementerats inom polismyndigheten, och hur den som kritiserar eller ifrågasätter organisationen och inkompetenta chefer utsätts för mobbning och repressalier. Detta är Peter Springares egna berättelse om polismyndigheten – och det är en skakande sådan.
    Under hans 43 år som polis har Peter fått bevittna hur verksamheten kollapsat under New Public Managements administrativa och ekonomiska styrsystem, vilket resulterat till att polisen tappat sin kärnverksamhet – att skydda laglydiga medborgare och sätta brottslingar på de åtalades bänk. Istället hamnar fokus på att skydda polisens varumärke till varje pris.
    Ledningen prioriterar organisations- och managementkonsulter som i bästa Percy Nilegårdsanda föreläser om värdegrunder, jämställdhet och mångfald, samtidigt som skjutningar, avrättningar och grova våldtäkter lämnas ouppklarade. Detta är den skakande sanningen om den svenska polisen och om tystnadskulturen, korruptionen och kriminaliteten som frodas inom den.

    1. Att kärnverksamheter ryker är varumärket för snart hela offentlig sektor.
      Vårda de sjuka, lär ungar läsa, räkna och skriva, sköt om de gamla och sen skit i resten.
      Exempel på politikers ansvarslösa slöseri från Skattebetalarnas förening får blodtrycket att stiga. Att ligga i framkant är viktigast av allt. Att vara rädd om skattebetalarnas pengar klämde Maud Olofsson ur sig under sin ministertid, och slösade bort 89 miljarder på den vansinniga Nuon affären. Nu är det batterifabriker och grönt stål, som är vårt svarta hål.

      https://www.expressen.se/nyheter/maud-olofsson-oppnar-upp-om-miljardfiaskot-nuon/ läs och kräks när hon klämmer ur sig att hon inte fick någon rättvis behandling ….

      För er som orkar tag del av region Skånes slöseri med en liten 8 miljoners gran som skulle ge reflektioner om tid.
      https://samnytt.nu/regionen-lade-8-miljoner-skattekronor-pa-gran-istallet-for-vard-nu-dor-tradetom

      Hög tid att sparka ut dessa politiker.

  3. Vilken funktion har den inkompetenta tingsrätten i Örebro? Polisen då, gjordes det ingen omedelbar brottsplatsundersökning? Är den lika inkompetent eller stoppade någon den?

    Nu kan vi efterlysa honom, säger åklagare Anna Berg!!! Det fanns ju massor av vittnen!
    Väntade man tills gärningspersonen kunde lämna Sverige? Utvecklingscentrum i Göteborg och den särskilda Åklagarkammaren i Malmö borde granska FLERA av Örebro tingsrätts Åklagare p.g.a. de håller inte måttet vilket säkert många fler ”utsatta” kan bekräfta.

    Den man som misstänks ha utsatt en liten flicka för ett sexualbrott på en fritidsgård i Örebro häktas nu i sin utevaro, skriver NA. Enligt åklagaren finns det omständigheter som tyder på att mannen lämnat landet och en internationell efterlysning kommer göras.
    Mannen häktas på sannolika skäl misstänkt för grovt sexuellt övergrepp mot barn, polisen har dock inte lyckats gripa mannen på de två veckor som gått sedan händelsen ägde rum. Men på grund av att han nu häktats får utredningen fler verktyg.
    – Nu kan vi efterlysa honom, säger åklagare Anna Berg.
    Något utreseförbud har inte utfärdats mot mannen och enligt åklagaren finns det misstankar om att han lämnat landet.
    – Det finns sådant som tyder på att han gjort det. En sådan sak är att vi inte får tag på honom, men det finns fler omständigheter som jag inte kan gå in på, säger hon.
    På grund av att detta kommer mannen att efterlysas internationellt.

    Det hela har hanterats så ”korkat” så många undrar om det är de högst ansvariga politikerna som velat ”tysta ned” det sexuella övergreppet på en 6 årig flicka? Det är ju ändå de som vägrat registerutdrag på personal som anställs! Förutom Örebropartiet, som inte fick gehör när de vill att registerutdrag skall införas! Vad säger M, S och C, Nu då? Det borde göras en psykisk utredning på de 3 ansvariga för dessa partier.

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/man-haktas-i-sin-utevaro-efter-misstankta-sexualbrottet-pa-fritidsgard-i-orebro

    1. Tyvärr misstänker jag att detta inte är något engångsfall. Så fort det handlar om utländsk etnicitet då tar rättsväsendet på sig silkesvantar och senfärdighet tycks råda hos den alltmer korrekta polisen. Samma inkludering råder där som i övriga samhället, men med livsfarliga inkvoterade kärlekskranka feminister, som kan läcka hemliga uppgifter till sina brunögda skägg gossar.
      Vad hade åklagare Anna Berg för skäl för att inte få ändan ur vagnen, medan tid var att gripa förövaren? Ville hon att hans bröder skulle hinna städa färdigt på toaletten först?

      Omfattande korruption inom polisen, kvinnor gör karriär som sängkamrater..
      https://samnytt.se/polisforskare-omfattande-korruption-inom-svensk-polis

Kommentarer är stängda.