månadsarkiv: augusti 2024

Speciallag i Danmark för palestinier gick inte så bra – en majoritet dömdes för brottslig verksamhet

I Sverige behövs ingen speciallag för här får de stanna ändå, men någon uppföljning om leverne lär vi inte få.

——————————————————————————-

Borde inte tacksamhet visas mot värdlandet för mat, husrum, vård, skola, omsorg samt tillgång till hela välfärdspaketet, när man flytt för sitt liv eller fått PUT ändå?

I Sverige har bortförklaringarna haglat under årtionden för att dölja krocken mellan vår kultur och främst migranter från Mellanöstern och Sudan med Koranen som ledstjärna. Islam är inte kompatibel med vår religion att vända andra kinden till trots hur många imamer som kyrkans män och kvinnor knuffar upp i predikstolen. Moder Sveas kinder har bara dammats till av förfördelade och kränkta invandrare, som ständigt får flytta fram sina positioner med oändliga rättigheter.

Att peka ut en särskild grupp i Sverige är som att spotta innanför altarringen, numera byggd av det lika värdet, är helt otänkbart.
Ni minns hur det gick för polisen i Skåne som kartlade romer, enorma skadestånd delades ut till polisen. Nu har fem romer fått löjligt låga straff för deras restaurang turné i Malmö med springnotor. Tjuvgods var därutöver deras affärsidé i låtsas välgörenhet.

I Danmark har det alltid varit högt i tak, färre har tvingats ut från åsiktskorridoren. Nu är deras makthavare fly förbannade över Sveriges kriminella export av barnsoldater, men det verkar inte statsminister Kristersson (M) inte bry sig så mycket om. Han har haft fullt upp med gay party i Sagerska palatset och sedan står Wallenbergs hans hjärta närmast, så fredsförhandlingar om Ukraina skjuts i sank med vapen från vår humanitära stormakt. Slakten i skyttegravarna av unga män måste fortsätta, så länge som möjligt anser Wallenberg koncernen, vars springpojkar är våra politiker.

Migrationsminister Maria Malmer Stenergard (M) ljuger lika glatt med statistik som oppositionen om in- och utvandring. Om någon vandrar ut så är det med hela bidragsarsenalen, för dubbla medborgarskap är modellen för livstids försörjning.

Att mångkultur inte fungerar vet folket i hela Europa, det är främst vänstern som inte vill förstå att deras ideologi med global socialism bara fungerar för superrika globalister. Kristerssons regering kör vänsterns race ändå med över 100 000 nya medborgarskap varje år. Både höger och vänster går snällt i globalisters fotspår.

Läs gärna https://detgodasamhallet.com/2024/08/30/patrik-engellau-partiskhet-i-pressen/ där olika åsikter om Hamas och Israels krigföring presenteras.

Där folkmord eller Nobels fredspris för Israels varnande krigsföring är provocerande frågor.

Efter skandalen i Örebro, så passar Birgitta Sparfs Facebookinlägg förträffligt in

Skickat från min gamla och upprörda väninna:

Birgitta Sparf skriver på Facebook:

TOPPEN AV ETT KRIMINELLT ISBERG 

Samtidens Sverige har blivit så absurt att jag måste uppbåda all min intellektuella förmåga för att ens kunna försöka ta in vad som sker. 

Så här säger Simon Andrén, kriminalreporter på Ekot, om 17-åringen som nu dömts till 12 års fängelse för flera mord:

–  Ja, det är en sorglig utveckling, hans liv, får man nog säga. Han är från Somalia och hans storebror hittade till Sverige och han, tillsammans med sin mamma och sina syskon, kom efter storebrodern till Sverige från Somalia. I Somalia hade han det tufft, har han berättat i förhör, och när han kommer till Sverige så fortsätter problemen för honom. 

Men eller hur. Hans storebror begav sig alltså som ett kavat och företagsamt litet barn ensam ut på vägarna, bort från Mogadishu. Och tursamt nog så råkade han hitta till just Sverige. Efter en liten promenad på si sådär 1 062 mil. 

Ännu mera tursamt var att hans mor och syskon också fick flytta hit för att här återförenas med storebror. Däribland också lillbrorsan, som nu alltså dömts till 12 års fängelse för tre mord. 

Jag vågar mig inte ens på en gissning vad hela denna somaliska familj har kostat oss skattebetalare. Jag vet bara att beloppen är enorma, rent groteska. Och eftersom ”problemen” fortsatte för den då 16-årige mördaren fortsatte problemen även för oss. 

Tre helt oskyldiga har mördats, en mor har blivit allvarligt skottskadad och får nu försöka lappa ihop sitt liv, utan sin make och barnens far.

Jag vet att det är helt lönlöst att vilja ställa våra politiker till svars, ändå vill jag också se dem sitta på de anklagades bänk. De ville i all  sin godhet och oändliga människokärlek frälsa hela värden. Det enda de åstadkom var att förvandla vårt tidigare trygga och rika Sverige till ett nytt litet Colombia eller El Salvador. 

De skyldiga har nu dömts för morden, med sedvanlig åldersrabatt. Fattas bara annat. Och jag förväntas vara tacksam över de straff de tilldömts. Och visst, de fick mer än något år på ett HVB-hem som drivs av kriminella. Varifrån mördaren för övrigt valde att avvika från.

Men jag är ändå inte nöjd, eftersom detta rättsfall bara är toppen av ett isberg, fullt av en rå kriminalitet som vi aldrig ens kunnat föreställa oss. Resten får vi ta itu med i morgon, och under all vår återstående framtid.

https://sverigesradio.se/artikel/rekordlangt-fangelsestraff-for-16-arig-trippelmordare-i-vastberga

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/93BrGl/i-dag-faller-domen-for-morden-i-vastberga-och-tullinge

——————————————————————————————————-

Enda möjligheten för att rädda Sverige är att utvisa hela familjen när Muhammed, Amid, Amir etc under 18 år gör sig skyldiga till upprepade grova brott oavsett vilken status familjen har, uppehållstillstånd eller medborgarskap kvittar lika. Skammen inför släkten som ofta finansierat ”promenaderna” är det enda som biter enligt många luttrade poliser.

Jag skulle önska att alla brotts förstående och bortförklarande politiker med deras media följde med.

IVO; svårt att stänga brottsdrivna HVB hem !!! Vi skall alltså handfallna stå och se på när pyromanen tänder på, om och om igen.

Citat: Att stänga ner ett HVB-hem som drivs av kriminella är lättare sagt än gjort. Det menar Anna Carin Nyqvist, enhetschef på Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), skriver TT.
https://omni.se/ivo-svart-att-stanga-ner-oseriosa-hvb-hem/a/xmJw9p

Inte nog med att kriminella har nästlat sig in i hela samhället, nu utbildar de också unga till blivande mördare, på skattefinansierade HVB hem, dvs rekryteringscentraler till gängen med klanen. Kanske kan de få lönebidrag också?

Här håller jag med socialdemokraterna, som tycks ha vaknat till efter vad deras politik ställt till med. Stäng alla privata HVB hem, det är så oerhört svårt att skilja agnarna från vetet.

”……..Det finns idag 654 HVB-hem i Sverige. Av dem drivs 82 procent i privat regi. Socialdemokraterna anser att även de privata hem som fungerar bra bör tas över av kommunerna.
– Myndigheter varnar för att en ökande andel oseriösa aktörer driver HVB-hem. Vi kan inte stillasittande titta på, säger Magdalena Andersson.” https://tt.omni.se/kristersson-kriminella-hvb-hem-maste-stoppas/a/nyLMJx

Därefter har vi oseriösa friskolor och assistent bolag som dränerar välfärden med mångmiljarder. Men statsminister Kristersson vill givetvis inte lägga snubbeltråd för privatisten, nu skall lagändring komma som skall riva sekretesshinder mellan myndigheter och ökad kontroll av HVB hem skall ske. Ytterligare en utredning som lär ta tid. Allt medan 100 000 tusen nya medborgarskap fortsätter att beviljas varje år…

När får svensken nog??

Varning! Demokraternas mål en anti vit woke agenda och om EU:s nazistiska böjelser

En bloggföljare skickade denna artikel från en mycket vred Paul Craig Roberts som den 14 augusti 2024 skrev om det ”Det NAZIFIERADE EU och Demokratiska partiet i USA.”

Han är född 1939 och är en amerikansk nationalekonom, författare och kolumnist med erfarenhet från USA:s federala regeringen och är motståndare till USA:s senaste utrikespolitik  och betraktas som konspiratör av främst demokraterna. Wikipedia.

En av hans många böcker. Bokus.com

Här inleder sin artikel med en viktig fråga:
En fråga i vår tid är varför européerna står ut med det tyranniska EU-avskummet?

Som jag tidigare rapporterat har EU sagt till Elon Musk att de, inte han, kontrollerar innehållet i hans intervju på X med Donald Trump. EU är ett icke-valt styrande organ. Ändå gör den anspråk på att vara demokratisk. De hävdar att de försvarar demokratin i Ukraina som för närvarande styrs, om man kan kalla det så, av en icke-vald president. EU hävdar att man skyddar den europeiska demokratin från Ryssland, men det finns inga demokratiska regeringar i Europa. Inte en enda europeisk regering, inklusive Storbritannien, företräder den befolkning som utgör den etniska basen i landet. I varje europeiskt land ställer sig regeringen på de invandrade inkräktarnas sida mot den infödda befolkningen.

De vita europeiska befolkningarna kan inte protestera mot förlusten av sitt land, än mindre organisera sig, till sitt eget försvar. Deras svaga protester betraktas officiellt som hets mot folkgrupp och hatbrott. Ledarna eller organisatörerna av protester arresteras och demonstranter misshandlas. Ibland ansluter sig invandrarna till polisen för att misshandla de vita demonstranterna vars land håller på att bli stulet. Det är anmärkningsvärt att vita poliser ställer sig på de invandrade inkräktarnas sida mot deras egen sort. Detta säger er att den etniska nationaliteten i Europa är död och borta. Raslojalitet existerar endast bland invandrare-inkräktare.

Vi har nyligen bevittnat detta, eller åtminstone de av oss som vet att man använder alternativa medier, i Storbritannien, som nu kallas Storbritannien, eftersom det inte längre är bra. När jag föddes var Storbritannien fortfarande en stormakt, men i dag kan landet inte ens stå emot inkräktande invandrare och har prostituerat sig framför dem och till och med underkastat sig en indisk premiärminister.

(Eget tillägg: Han nu avlösts av en ännu värre, en vit mångfaldsvurmare Keir Starmer i juli efter Labours storseger. Han låter nu protesterande medborgare efter knivdådet på tre små flickor löpa gatlopp och kan fängslats för obekväma ord på nätet. Från askan rätt in i elden).

Den nye brittiske premiärministern, som själv var en vit etnisk britt, gick till hårt angrepp mot sitt ursprungsfolk och mot de invandrade inkräktarna, och hotade med alla möjliga straff för dem som motsatte sig fientliga kulturers ockupation av deras land.

Om britterna var kapabla att kämpa för sitt land och hängde ”skithögen” som poserade som premiärminister från den närmaste lyktstolpen till Downing Street 10, körde över varje polisstation och beväpnade sig, skulle de kunna återställa britternas kontroll över britten, men britternas förtroende är så utarmade att de inte kan det. Inte heller tyskarna, italienarna, holländarna, belgarna, svenskar, norrmän. Ändå säger EU till alla dessa länder att förbereda sig för krig med Ryssland! Det är extraordinärt, eller hur? Europa är oförmöget att försvara sina egna gränser från obeväpnade horder, men det förbereder sig för krig med Ryssland!

Till och med irländarna underkastar sig sitt avsiktliga övertramp av invandrade inkräktare som ”deras egen regering” skyller på dem. https://www.zerohedge.com/political/tiny-village-ireland-overrun-government-relocated-migrants

Jag hörde just från en vit kvinna i Irland att hennes by eller lilla stad nyligen vaknade en morgon och upptäckte att den irländska regeringen hade dumpat 200 unga manliga invandrare i militär ålder i deras by. Hon läste rapporterna för att säga att eftersom de nyanlända inte hade några kvinnor med sig, förväntades irländska kvinnor ge sexuell tröst, så snälla lägg inte till klagomål om våldtäkter.

Vilket skämt EU är. Med 2 000 sydamerikanska rednecks skulle jag kunna erövra hela Europa. Vilken europeisk etnisk grupp kommer att kämpa för en anti-vit europeisk regering?

Vad tror dårarna i dessa regeringar kommer att hända med dem om de går i krig med Ryssland? Vem tror att hela Europa plus Amerika har en armé som motsvarar den tyska Wehrmacht som invaderade Ryssland? De idioter som talar om att attackera Kina måste alla vara utsträckta på crack-kokain.

Attackera Ryssland och dö. Attackera Kina och dö. USA och Nato är oförmögna att ens attackera Iran om de inte skyndar sig eftersom det ryska luftvärnssystemet S-400 håller på att sättas upp i Iran. Inga amerikanska eller israeliska missiler och flygplan är kapabla att tränga igenom den.

Tanklöshet härskar i västvärlden. Detta gäller även för MAGA: Trump-anhängare där man skulle hoppas att medvetenheten råder. Det gör det inte.

Jag har tidigare rapporterat att vi har allt som tyder på att valet 2024 kommer att bli stulet för Demokraterna precis som valen 2020 och 2022 gjorde. De amerikanska hormedierna har förvandlat Kamala från en icke-kandidat med noll stöd till en kandidat som leder över Trump, särskilt i swing states där alla bedrägliga valprocedurer har legaliserats och, åtminstone i några av dem, har det kriminaliserats att utmana rösträtten.

Vad säger republikanerna om att demokraterna i blå delstater upphäver förbudet mot valurnor som står i gathörnen? Vad säger de om Demokraternas avsikt att straffa dem, inklusive valobservatörer, som rapporterar om valfusk? De säger ingenting. De ber bara om mer pengar. Valet, säger republikanska insamlare, beror på pengar. Med andra ord medger republikanerna själva att om Kamala samlar in mer pengar kommer hon att vinna. Så de republikanska insamlingarna bidrar till demokraternas stöld av valet.

Så, än en gång, går Republikanerna, mesar som inte är kapabla att slåss, in i ett stulet val.

Demokraterna är organiserade. De har en fanatisk woke, anti-vit, anti-kristen aganda för att förvandla USA till ett Soddom & Gomorra-torn i Babel.

Det republikanska partiets agenda är att hålla kontrollen över partiet från en utomstående, som Trumps. Du kan se vem som kommer att vinna det här valet.”

Källa: https://www.theepochtimes.com/world/eu-warns-it-may-take-measures-against-x-over-musks-interview-with-trump-5704871?autoemail=pcr3%40mac.com&utm_source=deployer&utm_medium=email&utm_content=&utm_campaign=new&utm_term=

————————————————————————————————-

Det känns ofta hopplöst, trots så många artiklar, vetenskapliga studier, böcker mm av respekterade och mycket ämneskunniga författare, så ökar bara demokraternas ”nazistiska böjelser” med vänsterns woke -tok-agenda. Då borde varenda medborgare förstå hur lurade de är när vår krigstrojka mässar att mera vapen är vägen till fred i Ukraina och att flera booster sprutor är ett effektivt vaccin. Folket skall stupa precis som i krig.

Desperata tider kräver desperata åtgärder – om fängslandet av Pavel Durov grundare av appen Telegram

Är internets kommunikationsprogram Telegram en bastion för yttrandefrihet eller en möjlighet för brottslig verksamhet är frågan?
Efter att dess grundare, miljardären Pavel Durov greps på en fransk flygplats utanför Paris den 24 augusti.

Olika ingångsvinklar, här argument för yttrandefrihetens bevarande och om CIA censur:

By Edward Dowd författare, marknadsanalytiker, August 26, 2024 från nyhetsbloggen Exposing The Darkness Newsletter.

"Min personliga åsikt om Pavel Durov-situationen är att detta är en CIA-operation (och deras underrättelsenätverk). Frankrike är en del av nätverket Nine Eyes (en förlängning av underrättelsealliansen Five Eyes).

Telegram har funnits på deras radar länge.

För fyra månader sedan ger Pavel Durov sin första intervju på nästan ett decennium till Tucker Carlson där han avslöjar att amerikanska underrättelsetjänster har försökt rekrytera dem, få kontroll över och kompromissa med Telegram.

När något sådant här avslöjas offentligt och för en så stor världsomspännande publik, faller detta vanligtvis inte bra med underrättelsetjänsterna.

Han har varit säker när han var i Dubai och i andra länder som ligger utanför Five Eyes/Nine Eyes/14 Eyes inflytandesfär.

Sedan bestämde sig Pavel för att lämna och den perfekta chansen dök upp att rycka honom.

Nu kommer de att försöka tvinga Pavel i Frankrike att ge bakdörrsåtkomst till Telegram eller få 20+ år i fängelse för påhittade brott som inte har något med honom att göra.

Desperata tider kräver desperata åtgärder; och när sådana saker görs inför människor är detta tecknet på så föränderliga tider som vi lever i."

Här olika argument för brottslig verksamhet som från SvD med många ???

”……Exakt vad Pavel Durov är gripen för är inte helt fastställt. Det man däremot vet är att Telegram gått från att ha varit avstängd av Ryssland till att bli en populär kanal för rysk kommunikation – i synnerhet i relation till kriget i Ukraina. Vad som fick Kreml att byta inställning på det viset är oklart. Men att enbart betrakta Telegram som en bastion för yttrandefrihet vore att underskatta hur vissa länder nyttjar plattformar som Telegram för sina egna syften. Om Telegram är ett användbart verktyg eller en medveten aktör i detta återstår att se. https://www.svd.se/a/Rz15o8/pavel-durovs-relation-till-ryssland-lamnar-manga-fragetecken

Och Macron ljuger som vanligt
Gripandet av Telegram-grundaren Pavel Durov har inte beordrats av den franska regeringen, och har inget politiskt motiv. Det hävdar Frankrikes president Emmanuel Macron...” https://samnytt.se/macron-inte-jag-som-beordrat-gripa-telegram-grundare

Mer OM EDWARD DOWD, Macron globalist lakejen behöver ingen närmare presentation.

Edward Dowd är marknadsanalytiker och grundare av investeringsföretaget Phinance Technologies. Bakom sig har han en framgångsrik karriär på Wall Street, bland annat på BlackRock, världens största fondförvaltare. Under åren 2002-2012 växte den aktiefond han förvaltade från 2 till 14 miljarder dollar.

Edward Dowds analyser om den oväntade överdödligheten bland den vanligtvis mest friska populationen har också rönt stor uppmärksamhet i USA. Den 7 december 2022 vittnade han i ett senatsförhör i Washington om möjliga skadliga biverkningar av covid-19-vaccinerna.” Från bokus.com.

Boken fick lovord från Robert Kennedy JR som nyligen blivit en parhäst till Donald Trump.

”EU, WHO och Big Pharma bryr sig om folkhälsan lika mycket som vapen – industrin bryr sig om världsfreden”

Uttalande från Christine Margarete Anderson i EU-parlamentet. https://rumble.com/v2lib4w-what-do-the-eu-the-who-big-pharma-and-the-arms-industry-have-in-common.html

Bild från länkadressen.

Vilket bättre ställe än EU-parlamentet att säga detta faktum direkt inför alla dessa hycklare, hantlangare och marionetter?

Hon är född 1968 och är tysk politiker för AFD i Tyskland och ledamot av Europaparlamentet sedan 2019. Hon konstaterar också att den så kallade Covid pandemin endast var en testballong och uppmanar folket till motstånd.

Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 18 augusti.

"Hela denna covid-galenskap, denna så kallade "pandemi" var bara en testballong, en gigantisk testballong... för att se hur långt de kunde gå, för att se exakt vad de kommer att behöva göra för att få fria individer i ett fritt och demokratiskt samhälle att samtycka till att verkställas till efterlevnad.”

"Målet är ytterst att omvandla våra fria och demokratiska samhällen till totalitära samhällen. Deras mål är att beröva var och en av oss våra grundläggande rättigheter, från frihet, demokrati, rättsstatsprincipen. De vill bli av med allt detta."

"I hela mänsklighetens historia har det aldrig funnits en politisk elit som är oroad över vanliga människors välbefinnande, och det är inte annorlunda nu."

Tyvärr är det få bland vårt sovande 7-klöver röstande folk som lyder hennes uppmaning. ”For God’s sake, stop complying. Start rebelling. They are out to get you if you do not resist.”

”Redan i mars 2021 genomförde Washington-baserade organisationen Nuclear Threat Initiative (NTI) en simulerad övning där ett modifierat apkoppsvirus får global spridning med hundratals miljoner döda som följd.
En av huvudprofilerna i NTI är CNN-grundaren och multimiljardären Ted Turner, bland annat aktiv i en liten sluten krets som kallas ”The Good Club” tillsammans med de ökända ultraglobalisterna Bill Gates, David Rockefeller och George Soros.
Många drar nu paralleller till den beryktade övningen Event 201 – då World Economic Forum och Bill & Melinda Gates Foundation höll en coronapandemi-övning i New York i oktober 2019, månader före det rapporterade utbrottet av covid-19 i Wuhan i Kina….” Från https://nyadagbladet.se/utrikes/apkoppsutbrott-simulerades-redan-2021-av-globalist-kopplad-organisation/

Konstigt att simulerade pandemier av WHO, WEF, Gates med superrika bröder alltid blir verklighet strax därefter.

Kanske de har fått låna Lucifers kristallkula?

IVO har vaknat till beträffande den ökade risken för hjärtbesvär hos främst unga män efter Modernas vaccin injektion.

30-årige Pontus Sevius avled efter Modernas covidvaccin i februari 2022. Nu kritiserar Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) Region Värmland för felvaccineringen.. ” https://nyadagbladet.se/inrikes/efter-dodlig-felvaccinering-ivo-kritiserar-region-varmland/

Vidare för att personalen inte fått korrekt information om den ökade risken för hjärtbesvär hos unga efter Modernas injektioner. Sambon och dottern fick 30 000 kronor i ersättning vardera för sorg och saknad. Mer var inte hans liv värt, medan oräkneliga miljarder ständigt fyller på Big Pharmas kassaskåp.

Tusentals britter söker ersättning efter vaccinskador, men flertalet nekas. https://nyadagbladet.se/utrikes/tusentals-britter-soker-ersattning-efter-vaccinskador/

Glöm inte Christine Andersons (AFD) ord: ”…. I’ve said it before and I will say it again. This whole “vaccination” campaign will go down into the medical books as the biggest medical scandal ever. And yeas, it will be known as the biggest crime to ever have been committed on mankind.”

Tucker Carlsson varnar för covid vaccinering och Robert Kennedy JR för demokraterna


Tucker Carlson har förklarat att Covid mRNA-vacciner är ”gift” och ”giftiga
samma gift har drabbat demokraterna i USA och vänstern i västvärlden, smittade av WEF:s agendor där lycka är att inte äga någonting.

Med Tucker Carlson samt Robert Kennedy JR i Trumps regering så kanske vänsterns Kamala Harris eufori dalar. Hennes tal är byggt av plattityder utan besked om hur alla löften skall bli till.

Att höra på Magdalena Andersson (S) beundrande hyllningar efter hemkomsten från demokraternas konvent var magstarkt, men hon är väl hög av glädje efter att ha blivit invald i Trilaterala kommissionen. Hon fortsätter sin globala karriär efter engagemang i IMF och WEF.

En arbetare vad är det?
De har vänstern övergivit för länge sedan. Kärnväljare är bidragstagare med väljarimporten. https://klimatsans.com/2024/08/15/magdalena-andersson-ar-i-the-trilateral-commission/

Kennedy: Robert Kennedy Jr: ’We’ve destroyed the middle class’ [Video]

Bild från AOL>Adriana Belmonte

”Som ni vet lämnade jag partiet [Demokraterna] i oktober eftersom det hade avvikit så dramatiskt från de kärnvärden som jag växte upp med. Det hade blivit ett parti för krig, censur, korruption, big pharma, big tech, big agriculture och big money. När partiet övergav demokratin genom att ställa in primärvalet för att dölja den sittande presidentens kognitiva nedgång, lämnade jag partiet för att kandidera som oberoende.” https://newsvoice.se/2024/08/historiskt-kennedy-tal/

Demokraterna och hela vänstern i Europa har vänt arbetare och medelklass ryggen. Globaliseringens herrar är egentligen samma som låg bakom kommunismen med Lenin och Stalin. Multimiljardärer som styr politiker, som bara svassar med.

Follow the money är historiens och dagens GPS, så hittar man alltid rätt.

”Under ett nytt avsnitt av hans show varnar Carlson för att injektionerna ”uppenbarligen inte fungerar.” Han avslöjade också att han ”personligen” känner människor vars liv ”förstördes” av vaccinet.

Carlson beskrev sitt beslut att inte vaccinera sig som en av hans ”största prestationer”. ”Jag tror att vaccinet är gift,” sa Carlson innan han tillade att han personligen känner ett par som har fått sina liv förstörda av Covid -vaccin. ”Vad du än tycker om hur giftigt det är, så fungerar det helt klart inte, och vad vi kan säga med 100% säkerhet är att saken såldes på lögner.”

Nästan fyra år efter debuten av de så kallade ”vaccinerna” är det uppenbart att människor som driver vaccineringskampanjen inte är på rätt sida av historien.

Om folk tog sex vaccinsprutor för polio och fick polio tre gånger, skulle de ställa några allvarliga frågor.

Källa: newsaddicts.com

Kanske Tucker Carlssons genomslagskraft kan få vaccinköerna att bli mindre?

Ett vaccin som kräver booster sprutor flera gånger om året är inget tillförlitligt vaccin, utan härrör från Big Pharma och globalist styrda forskare vars syfte är att få leka Gud över mänskligheten.

Nu försöker Värdhälsoorganisationen WHO tona ner sitt snabba uttalande om nödläge efter apkoppor/MPOX i Kongo. Kanske insåg organisationen att det var för magstarkt att för ofta ropa vargen kommer och riskera urvattning av kommande nödlägen.

Är Apkoppor /MPOX en skrämselkampanj och bieffekt av Covid vaccinering?

En berömd tysk läkare har uttalat sig för att varna allmänheten för att "utbrottet" av apkoppor är en bluff och att "symtomen" faktiskt är biverkningar av Covid-mRNA-vacciner.

Dr. Wolfgang Wodarg
utfärdade varningen i en ny whistleblowing-intervju med det österrikiska uttaget AUF1.

Han förklarar att rapporter om en "global nödsituation" från appox från Världshälsoorganisationen (WHO) är en del av en rädslakampanj för att skrämma massorna.

Wodarg hävdar att globalister försöker täcka över de negativa hälsoeffekterna av Covid-skott samtidigt som de försöker dra nytta av att testa och behandla apkoppor.

Han frågar varför andra läkare inte ifrågasätter varför människor får diagnosen apkoppor baserat på ett positivt Rostar-test.

Rostar-testet är en dyr produkt som läkemedelsföretagen tjänar på.

Samtidigt stiger aktiekurserna i företag som producerar apkopporvaccin efter WHO:s senaste nöddeklaration.

"De skrämmer oss igen", sa Wodarg om det globalistiska medicinska etablissemanget.

"Det är ett företag som utnyttjar effekterna av coronaskotten de tryckte på oss.

"De använder coronabiverkningar för att skapa nya system och skrämma oss igen."

Alex Jones från Infowars delade ett klipp av intervjun översatt från tyska till engelska.

Jones säger att videon kom från en tysk artikel med titeln:

"Läkare: Monkeypox är faktiskt bältros, en bieffekt av Covid-vaccinerna." Från nyhetsbloggen Exposing the Darkness den 23 augusti 2024

Men Big Pharma ger sig inte. Läkemedelsbolagen har ett fast grepp om WHO:

”WHO:s Europadirektör: Mpox kommer inte att leda till panik och lockdown … om du tar vaccin.”
Hans Kluge, WHO:s regionala direktör för Europa vill att befolkningar ska ta Mpox-sprutan. Han ser lika nöjd ut som Bill Gates.
https://newsvoice.se/2024/08/who-mpox-kommer/

Bild från artikeln (Europeiska CDC (CC BY 2.0) och Mika Baumeister, Unsplash.com)

Hur länge till orkar politiker, Big Pharma med folkhälsomyndigheter ljuga bort mRNA framställda vacciners farlighet?

Rapporter samt vetenskapliga artiklar publiceras nu nästan dagligen om sjukdom och död efter vacciner med mRNA teknik.

En av de senaste är denna: ”Covid-19-modifierade mRNA-”vacciner”: lärdomar från kliniska prövningar, massvaccination och det bio-farmaceutiska komplexet, del 2″

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/104

Medan politiker, Big Pharma lojala läkare med folkhälsomyndigheter försöker skylla på att biverkningar och död beror på sars viruset själv, inte på vaccinationerna. Denna medicinska skandal följer samma mönster som vid andra skandaler.

Först förföljelse av visselblåsare, sedan förnekelse följt av tystnad, till slut under galgen tillsätts en oberoende utredning.

Hur oberoende den ”oberoende utredningen” är finns många ?? om genom tiderna.
Haveriutredningen efter Estonia katastrofen är ett färskt exempel, 30 år efter förlisningen. https://word.harrietsblogg.se/2024/08/22/fran-henrik-witte-svt-misstanks-for-kriminell-verksamhet-skyddande-av-brottsling/

Här är en studie om covidvaccin som publicerades den 16 augusti som vaken.se förmedlade.

https://www.vaken.se/studie-covidvaccin-orsakar-mer-hjartskador-an-covidviruset-samt-hjarn-blod-immun-cancer-och-reproduktionsskador

Citat:

”En omfattande och detaljerad studie som publicerades i fredags (16/8) indikerar att de Covid-modifierade mRNA-genterapi-injektionerna orsakar sex allvarliga typer av skador på kroppen, inklusive en 37 procent högre risk för myokardit (hjärtsvullnad) än covid-virusinfektionen, vilket överensstämmer med en annan nyligen genomförd studie.
Fredagens studie är del två av forskarens arbete om ämnet.
”Detta leder oss till att överväga hur och varför så många publicerade artiklar och myndigheter har hävdat att myokardit har en starkare koppling till SARS-CoV-2-infektion än till COVID-19 modmRNA-injektionerna. Detta påstående är uppenbart falskt, och ändå har det använts för att motivera fortsatta injektioner trots att myokardit har erkänts som en signal av CDC och andra myndigheter,” stod det i studiens avsnitt ”Diskussion”.

Abstrakt, författare och referenser finns för intresserade att ta dela av i länken https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/104

Eftersom den planerade fågelinfluensan skall stoppas med dessa genvacciner så lär makthavares lögnfabrik nu gå för högtryck och jag befarar att lätt manipulerade medborgare åter kommer att ställa sig på led.

Att skrämmas med sjukdom och död är det det bästa medlet för makthavare att få folket dit man vill.

Bild från SR

Om Trump vinner valet den 5 november och om JR Kennedy kan få en betydelsefull post så kanske vaccinets farlighet kan få mer fokus, men då lever han farligt som sin far Robert och farbror John F Kennedy. Men i vår statsmedia råder endast Kamala Harris eufori.

Robert F Kennedy Jr är medlem av den kanske mest välkända ”demokratiska” familjen i USA:s historia – men under fredagen drog han sig inte bara ur presidentvalet – utan valde också att ge sitt fulla stöd till republikanernas kandidat Donald Trump, och framträdde tillsammans med denne på ett kampanjmöte i Arizona.

Han anklagar Demokraterna för att inte längre vara det parti man en gång varit – utan nu mest tjänar läkemedelsindustrin, storfinansen och techjättarna. ”

https://nyadagbladet.se/utrikes/kennedy-hoppar-av-uppmanar-valjarna-att-rosta-pa-trump/

Så sant, vänstern, demokrater, arbetarpartier är inte längre vad en en gång varit, utan nyttiga idioter till globliseringens herrar och vill ha global socialism under WEF och FN.

Fri efter 40 år – elefanten Charlie. Hundar utan hem dagen på lördag

Landets sista elefant i en djurpark har släppts tillbaka ut i det vilda efter 40 år i fångenskap. Elefanten Charlie fångades redan som tvååring från Zimbabwes Hwange nationalpark.https://nyadagbladet.se/miljo/sydafrikas-sista-elefant-i-fangenskap-slapps-fri/

Jag har aldrig tyckt om att se dresserade djur, varken på cirkus eller alla utklädda djur på nätet, där skrattet fastnar i halsen. Inte heller vilda djur på djurparker till allmän beskådan.

Vi får glädja oss åt att Charlie får sina sista år i frihet, efter att han infångades som liten elefantunge och fick/tvingades till underhållning på cirkus. Sedan under 2000-talet flyttades han vidare till landets enda nationella zoo.

Elefanter är mycket sociala djur och lever i flockar, pojkelefanter brukar efter 15-20 års ålder söka sig till en hanflock. Att skydda och ge föda till kalvarna är det viktigaste för hon flocken, som leds av en matriark. Att stå ensam i en djurpark måste vara ett helvete för dem.

Det är EMS Foundation, som arbetar för djurens rättigheter. Föreningen har kämpat för att få elefanten fri, då han uppvisade stressbeteende. Inte så konstigt efter att han hade bevittnat fyra andra elefanters död, samt även sin kalvs bortgång, som då var mindre än en månad gammal.

Fri efter 40 år, citat från Nya Dagbladet;

”….Under tisdagen meddelande föreningen att elefanten efter ”en nagelbitande fyratimmars resa till frihet” hade anlänt till sitt nya hem på Shambala Private Reserve, i Limpopo-provinsen. Elefantens nya hem är ett 10 000 hektar stort reservat med en välmående elefantpopulation, välkänt för att framgångsrikt återintegrera djur i det vilda. Charlie kommer dock att noga övervakas av veterinärer och beteendeexperter för att säkerställa att han mår bra.
Vår dröm är att Charlie i sin egen takt ska lära sig att bli den elefant som han alltid var menad att vara, och att han snart ska möta upp och integreras i det befintliga elefantgemenskapen på Shambala”, skriver EMS Foundation enligt The Namibian.

Bild från artikeln på Charlie innan han släpptes ut i det fria, som kanske ha flera levnadsår kvar. En elefant kan bli mellan 40 -60 år.

Montage. Foto: faksimil/ CGTN Africa, jagermo/ CC BY 2.0

Tänk om Allmänna arvsfonden kunde skänka medel till djurens rättigheter, i stället för att gödsla muslimska brödraskapets alla förgreningar, där djur inte är vatten värda och hundar betraktas som haram.

” Den som håller en hund kommer att förlora på sina goda gärningar lika med en Qirat varje dag, utom en som håller den för att vakta åkrar eller flocken .” [Al-Bukhari och muslim].
Däremot betraktas katter som rena, troligen för att de ständigt slickar/tvättar sig.

Rädsla för en blöt hund och hundens saliv som kunde medföra smitta kan ligga bakom generationers hundrädsla/förakt. Vilda och hemlösa hundar måste söka föda överallt för att överleva.

För ett par år sedan fick Morris en hemlös labrador från Irland avsluta sitt liv pga av sjukdom och ålder. Men han fick många fina år på landet hos min dotter och måg, som Morris skulle ha försvarat med sitt liv. Katoliker på Irland har ofta samma beteende som muslimer mot hundar, därför finns det många hundar utan hem där. https://hundarutanhem.se/om-oss/

Olika föreningar kämpar för djurs rätt att få leva efter sina betingelser. Bakterier och virus frodas i djurindustrins trängsel, där höns, kycklingar, grisar och kreatur får vingklippta liv för billig mat på tallriken.

I morgon, lördag den 24 august,i finns ett trevligt utflyktsmål till Hagaparken i Stockholm, mellan kl. 12-16.00 finns olika aktiviteter från föreningen Hundar utan hem.

Från advokat Henning Witte -SVT misstänks för kriminell verksamhet: Skyddande av brottsling

Tack vare engagemanget från signaturen TT får jag publicera dessa slutsatser från advokat Henning Witte. Han är född 1958 och är en tysk-svensk jurist som under 1990-talet och i början av 2000-talet var ombud för två anhörigföreningar efter Estoniakatastrofen.

Inte ett ord från honom fick yppas i SVT:s dokumentär som till råga på allt sändes programmet i Vetenskapens Värld. Att SVT är livvakt åt storebror är ingen nyhet på denna blogg.

Här följer Witte programmet minut för minut och avslöjar 12 oegentligheter som SVT förbigår.

—————————————————————————————————-

Henning Witte:

”SVT blåljuger som vanligt om Estonia-massmordet! Detta är kriminellt skyddande av brottsling!

I natt släppte SVT Play sin nya dokumentär om Estonia långt innan den svenska Haverikommissionen är färdig med sitt jobb. De är långt ifrån klara med utvärderingen av filmmaterialet som de tog i somras 2023, vilket de själva bekräftade för WhiteTV den 27 september 2023. 

SVT koncentrerar bara på första hålet som Discoverys med all rätt prisbelönta film visade med ett års fördröjning den 28 september 2020. Där är det mycket möjligt att ingen explosion ägde rum. Men de andra hålen som Evertsson filmade diskuteras inte av SVT Vetenskapens värld:

1. SVT inleder med den klassiska lögn att det rådde stark storm vid förlisningen den 28 september 1994. Det var mycket blåsigt men stormen kom först på morgonen när folk frös ihjäl i sina bristfälliga livflottar.

2. ”Utredning efter utredning har tydligt slagit fast hur olyckan skedde.” I Sverige var det bara två fejkutredningar och i Estland undersökte statsåklagaren Margus Kurm bara om vapen smugglades på Estonia.

3. Min 12:16 i SVTs film citeras den estniska journalisten Mihkel Kärmas ETV: ”quite a lot of irresponsible reporting, a lunatic called up the editor and said : hej I know somebody who carried a bomb on board of Estonia, and they just wrote it up and published it without checking.” Ett sådant tips har aldrig givits till någon journalist och därför blev det aldrig publicerat heller.

4. Alla bevis att rampen aldrig varit öppen förtigs av SVT. Av det officiella filmmaterialet framgår att bilrampens lås varit mestadels oskadade och madrasserna och tygbitar som besättningen stoppade in i öppningen mellan rampen och skrovet för att täta rampen efter en skada i Tallinn filmades också efter förlisningen. De hade spolats bort om rampen hade öppnat sig under förlisningen som JAIC och SVT ljuger om.

5. Min 16:47 ”och enligt hennes (Jutta Rabes) egna experter tyder dom på att färjan skadats av en sprängladdning”. Reportern förtiger att det var fem experter från tre olika länder, 17:02 ”Tysklands federala provningsanstalt hittade inga spår av explosion.”

Det förtigs också att utredningen var ett politiskt beställningsjobb av förbundskanslern Gerhard Schröder i Tyskland, att BAM ljög om hur Meyer-varvet hade rostskyddsbehandlat plåten och att den federala provningsanstalten aldrig tidigare hade genomfört sådana sprängtester i motsats till Jutta Rabes experter.

Den engelska bombutredningen från Brian Braidwood som Meyer-varvet hade beställt innan kom också fram till att Estonias skrov hade utsatts för flera sprängladdningar. Knäpptyst om detta hos SVT.

6. Min 20:21 något som projektledaren från Chalmers avvisar år 2008, SVT förtiger att utredarna i Göteborg hade byggt in ett hål, en ventil i skrovmodellen, som släppte in vatten under bildäck och som inte fanns i verkligheten på Estonia, se Stefan Torssells vittnesmål, en whistleblower från Sjöfartsverket.

7. Inte ett ord att Evertsson fördröjde publikationen av sin film flera gånger, till sist med ett helt år!

8. Det intervjuas bara en anhörig som är i extrem minoritet och visat sin totala oseriösitet tidigare i en DN intervju.

9. Min 34:10 ny berggrund med stenar, dock ingen undersökning om de kastades dit 1996 för betongövertäckningen,

10. 44:28 flera konspirationsteorier om Estonia att rampen aldrig varit öppen, förtiger oskadda lås och madrasserna, se ovan punkt 4.

11. 44:56 Andreas Önnerfors ökänd Väst-agent som är totalt oseriös och som har noll Estonia-kompetens.

12. 54:39 ”Experter har med hjälp av de senaste utredningar presenterat nya bevis på att Estonia sjönk på precis det sättet som redan den första rapporten hade slagit fast.” Detta stämmer inte heller då experterna inte är klara med sin utredning. Filmmaterialet som togs på den delen av skrovet som gömdes av att bogrampen mystiskt hade förflyttats mellan 2019 och 2021 är inte heller utvärderat av den svenska Haverikommissionen.

Slutsats:

SVT misstänks för kriminell verksamhet: skyddande av brottsling

Det mest avslöjande vilken kriminell energi SVT använder för att skydda Estonias massmördare är att de förtiger min, Henning Wittes, insats för sanningen: Det visas bara Hasse Aro i Efterlyst från maj 1997 trots att jag var initiativtagare till sändningen och den ende som filmades i studion i detta inslag, detta var också första och enda gången att inga poliser deltog och side kicken kickades efter sändningen och ersattes med den Djupa statens grindvakt Leif G W Persson. Aldrig mer tog Efterlyst upp Estonia därefter.

Att jag 2011 hade dokumenterat ett stort hål i Estonias för på styrbords sidan förteg SVT naturligtvis också.

De två bombbilder som jag upptäckte advent 1998 visades inte heller. De är som fingeravtryck på skrovet! Och på omslagssidorna av min bok M/S Estonia sänktes.

http://whitetv.se/sv/ms-estonia-saenktes/3165-svt-blaljuger-som-vanligt-om-estonia-massmordet-detta-aer-kriminellt-skyddande-av-brottsling.html

—————————————————————————–

När fartyget M/S Estonia den 27 september 1994 lämnar Tallinns hamn är passagerarna lyckligt ovetandes om att 852 personer redan är dödsdömda. Under färjan sitter två minor, ditplacerade av ett ryskt specialförband, som ska förhindra att en sovjetisk atombomb når den svenska gränsen.

”…Han visar dessutom hur hela det s k etablissemanget håller ihop i en mörkläggning med kriminella medel. Han avslöjar hur de viktigaste massmedierna censureras av Styrelsen för psykologiskt försvar (del av den militära underrättelsetjänsten…” https://midgaardshop.com/sv/bocker-och-tidningar-c-22/bocker-c-25/m-s-estonia-sanktes-henning-witte-p-5846