EU-domstolen: Pfizer ansvarig för vaccin skador och reprimand till Ursula von der Leyens hemlighetsmakeri med vaccin kontrakten

Nu börjar det dra ihop sig kring Pfizer och dess välgörare Ursula von der Leyen.

Enligt ett beslut från EU-domstolen den 17 juli är läkemedelstillverkaren Pfizer ansvarig för skador om deras vaccin mot coronavirus visar sig vara defekt. Vilket det har gjort oräkneliga ggr med artiklar publicerade i respekterade vetenskapliga publikationer.

Pfizer hade trott att de gick helt fria, när de tidigare köpte ut sig från allt ansvar, när de under masspsykosens topp vältrade över eventuella krav på skadestånd till staten i varje land, dvs. skattebetalarna.

Den uppfattningen har nu EU-domstolen punkterat. med följande beslut:  ”En producent är ansvarig för den skada som orsakats av ett fel i dess produkt och dess ansvar kan inte begränsas eller uteslutas” men så kom ett illavarslande tillägg:

”Det finns dock ingen bestämmelse som förbjuder en tredje part att ersätta de skadestånd som en producent har betalat till följd av att dess produkt var defekt.”

Vem den tredje parten kan bli är lätt att gissa, det förklarar nog Ursula von der Leyens make Heiko von der Leyen, vid deras köksbord. Han är medicinsk chef för ett forskningsbolag inom genterpi Orgenesis, som tidigare emottagit medel från EU. När en journalist avslöjade detta jäv med tanke på hans frus position avgick han från företagets styrelse. Wikipedia.

EU- domstolen ogiltigförklarade också Europeiska kommissionens (EG) beslut att dölja vissa delar av covid-19-vaccinkontrakt som tecknats av EG:s president Ursula Von der Leyen. Döljandet gjordes som en del av hennes ansträngningar att få stöd för hennes omvalsbud.

En eloge till den gröna gruppen i EU som via EU domstolen begärde tillgång till covidvaccin kontrakten med Pfizer som förhandlats fram av EU-kommissionen med Ursula i spetsen.

En bild från odysee.com säger allt. Varm Kram från Ursula till Pfizers vd Albert Bouria som förvandlats till Pfizergate

”Världens vaccinjättar tjänar över 1 000 dollar i sekunden på sina covid-19-vaccin. Så lönsam har pandemin blivit för Pfizer, Biontech och Moderna. Samtidigt är de fattigaste länderna i stort sett utan vaccin… ” skrev Gunilla von Hall i SvD under 2021
https://www.svd.se/a/G369W9/vaccinjattarnas-vinst-1000-dollar-per-sekund och det skall de vara mycket glada över.
I dag plågas väst av flest dödsfall med vaccinrelaterade sjukdomar. Ett vaccin som fick Nobelpriset i medicin 2023.

En skandal utan like i vårt falska rike.

Men nu är denna korrupta dam omvald och hennes rövslickare i parlamentet bevakar nog sina positioner och utgör bara en lojal doa kör till ordförandens fortsatta sanktioner mot Ryssland som endast leder till ytterligare misär för Europa.

Ursula von der Leyen har verkligen följt Natos förste generalsekreterare lord Hastings Ismays ord ”hålla ryssarna ute, amerikanerna inne och tyskarna nere”.

Men nu håller denna politik från hennes bäste broder Klaus Schwab i WEF att genom Bric sammanslutningen bli en bumerangeffekt med andra internationella konstellationer som har resulterat i avdollarisering, som nu är FED:s stora skräck.

Relaterad källa: https://www.naturalnews.com/2024-07-24-ecj-rules-pfizer-liable-covid-vaccine-defective.html

3 tankar kring ”EU-domstolen: Pfizer ansvarig för vaccin skador och reprimand till Ursula von der Leyens hemlighetsmakeri med vaccin kontrakten

  1. EU, korruptionens högborg precis som vår ”egen” Riksdag.
    Det enda land som vill få stopp på detta är väl Ungern, som man avser att bestraffa!
    Ett är väl alla de övriga EU länderna som är för fortsatt korruption som ska bestraffas!
    Är det inte dags att det sker en politisk schavottering av hela EU med dess ”övergödda” EU parlamentariker?
    Även ”våra” regeringspolitiker samt de politiska partier som stödjer injektionslikvidering av den svenska befolkningen skall fängslas.
    Eller ska de få fortgå med ”nya” injektionslikvideringar genom påhittade eller skapande av influenser som den ”kommande” fågelinfluensan!
    Hur vet man att den är kommande? Månader i förväg!
    UT UR EU, punkt slut. Sedan ska alla Riksdagspartier ut från att beträda riksdagen. Vi vill ha ett politiskt parti som går folkets ärenden och inte ”andras”.
    Vad röstar den svenska befolkningen på egentligen? Bakåt, framåt eller utför?

  2. Den texten talar för sig själv , tack Harriet mer tillägger jag inte det blir bara överflödigt . Är behagligt ibland att bara läsa texter här och nicka instämmande på sin kammare , i mitt fall husbilen som jag bebor sedan 1,5 år . Jobbar i Hjo bor i Värmland turistar här och var och nästa vecka på Sviestad .
    Mvh Sjöström

    1. Det låter som en permanent semester, som många i ekorrhjulet drömmer om. Att bara åka till ett mål som lockar, utan resväskor att kånka på och slippa tåg och flyg som krånglar.

Kommentarer är stängda.