The Deep State i sång och text

Lyssna på den här låten, om Wallenberg the head of the Deep State i Sverige, mejlar signaturen TT.

https://www.youtube.com/watch?v=tUqkaW6eAy4

Att verka utan att synas är mottot för the deep state för både Wallenberg och Rothschild, politiker är bara deras verkställare under skenet av demokrati.

Vapenindustrin är en hörnsten i Wallenbergkoncernen. Tillverkas en vara så vill givetvis den som köper den använda den. Ett skäl är i avskräckande syfte, men att få använda vapnen i reel miljö är bingo för tillverkarna. Miljarderna strömmar in till Saab i Linköping och deras aktieägare.

Regeringen skänker hej vilt till Ukraina för att visa the deep state vilka hyvens politiker de är, nu måste bortskänkta radarspaningsplan Global Eye som gått till Ukraina ersättas med nya.

Inte konstigt att infrastruktur med vård, omsorg och skola sviktar.

Rubriker i lokaltidningen den 20 juli:

  • Saab fortsätter att öka i snabb takt
  • Saab ökade med 1600 anställda på ett halvår
  • Order på 40 miljarder i delårsrapporten
  • Miljardomsättning för Saab-ägda bolaget

Klarspråk från miljardären och riskkapitalisten Christer Gardell som säger i en intervju i Affärsvärlden att det är familjen Wallenberg och USA som styr Sverige. Politikerna har inget inflytande i Sverige

https://proletaren.se/artikel/okand-riskkapitalist-talar-klarsprak-wallenberg-och-usa-styr

Bankkrasch eller vinstfest så är det du som betalar https://proletaren.se/artikel/bankkrasch-eller-vinstfest

”Våren 2023 har flera amerikanska banker och en av världens största finansiella institutioner – Credit Suisse- kollapsat. Som vanligt har bankerna kunnat plocka ut jättevinster under flera år för att sedan räddas av skattebetalarna när allt kraschar….//…I en bank utan vinstintresse, som drivs offentligt och ägs av staten, skulle de insatta pengarna kunna användas till investeringar som samhället behöver….”
https://proletaren.se/artikel/bankkrasch-eller-vinstfest

Efter att ha lyssnat på The head of the Deep State suggestiva rytm så är det som rocklåten Staten och kapitalet av punkbandet Ebba Grön går igen eller kom inte låten först från proggbandet Blå Tåget.. fortsätter detta så blir jag väl kommunist igen på gamla dar..

”…Sida vid sida, tillsammans hjälps dom åt
staten och kapitalet, dom sitter i samma båt…”

https://www.google.com/search?q=text+till+staten+och+kapitalet+av+ebba+gr%C3%B6n&oq

6 tankar kring ”The Deep State i sång och text

  1. Jo då Blå Tåget och han som skrev låten var sedan musikkritiker på DN han fick uppslaget till låten på väg till jobbet och han dog för några år sedan Bengt någonting ? , Norra Station och från början Gunder Hägg det var progg det . Lyssnade på dem häromsistens , Glassfabriken är en favorit ävenså sångerna om Ramona .Och sin dotter lärde han att sjunga nu ska flaggan med stjärnor och ränder styra alla världens länder , många bra texter som har aktualitet än idag tycker jag . Torkel Rasmusson gillar jag och LPn Brustna Hjärtans Hotell . Carl Johan de Geer gillar jag också . Tider det !! Jag var med i ett musikcafe i Karlstad på 70 – talet och det kom många bra band dit , Arbete och Fritid , Samla Mammas Manna , Älgarnas Trädgård , Nyningen m.fl. Tänk vad man har varit med om ! Sett Frank Zappa , Yes , Emerson Lake and Palmer ,Jehtro Tull , Rolling Stones , Focus , Exeption , Mike Oldfield , Pink Floyd , Chuk Berry , Jerry Lee Lewis , Canned Heat . Tänk så det far iväg här hos Harriet ibland men det får ni ta .
    Mvh Sjöström
    Mvh

  2. Egentligen behöver vi inte någon av de 349 i Riksdagen! Det borde väl räcka med att familjen ”Wallenberg” är vår regering. Det har ju förskansat sig så pass mycket pengar från den svenska befolkningen sedan 1800 talet. De borde därför stå för notan beträffande ”invandringen”, sjukvården, äldreomsorgen, skolor som rensas från marodörer, bygga fängelser till 50 00 interner för behovet tar ju aldrig stopp, verkställa utvisningar med omedelbar verkan, fri tandvård, fri sjukvård och mediciner, eliminera hemlösheten m.m. Dessutom skulle till och med ingen svensk medborgare behöva beskattas längre på åtskilliga år!
    Har jag glömt något?
    Sverige, borde ha varit ett ”Paradis” för oss alla. Varför fick det inte bli det, Wallenberg? Var det er och andra kapitalisters girighet som omöjliggjorde detta, med hjälp av Riksdagens politiska springschasars hjälp. Hur många av Riksdagens ledamöter försörjer Wallenberg med ”extra” pengar för att tillgodose sina egna ständiga behov av ekonomisk tillväxt? Varför görs det ingen offentlig utredning om Wallenbergs påverkan genom tiderna på politikers beslut som gynnat de själva på bekostnad av det svenska folket som de ”mindre” företagen. Den svenska Riksdagen, består den bara av Wallenbergs kapitalspringande politiker? Vi skulle lika gärna bara ha ett enda politiskt/kapitalistiskt parti i Sverige, nämligen partiet ”Wallenberg”. Det är väl trotts allt de som ”verkar utan att synas”.

    1. Vi kan väl börja genom att halvera antalet riksdagsledamöter, så som Lindbeck-kommissionen föreslog. Med åren implementerades de flesta punkterna i reformförslaget, men inte just den där om halveringen av Riksdagen.

      Wallenberg skulle åtminstone säkra en tradition och succession, mer än de trolösa s k folkvalda som saknar historia, riktmärken, orientering eller ens lojalitet med svenska medborgarintressen.

Kommentarer är stängda.