När folket vänder mRNA vaccinet ryggen, då vänder Big Pharma sig till barn och djur

Nyhetsbloggen Exposing the Darkness varnar för barnvaccin och mRNA vaccin till djur för ökad livsmedelsproduktion.

By Frank Bergman 20 juli 2024.
Framstående barnläkare larmar över Bill Gates plan att vaccinera 500 miljoner barn till 2030. De varnar allmänheten för Bill Gates plan att för 11,9 miljarder dollar vaccinera häpnadsväckande 500 miljoner barn under de närmaste åren.

Planen på flera miljarder dollar tillkännagavs nyligen av Gates organisation Gavi, Vaccine Alliance.
By Frank Bergman 15 juli, 2024

Texas Rancher Blows Whistle: Food Supply Spiked with mRNA Vaccines

"En ranchägare i Texas har trätt fram för att blåsa i visselpipan och avslöja ansträngningar från den federala regeringen för att öka den amerikanska livsmedelsförsörjningen med mRNA-vacciner.

Ranchern Trevor Cowley avslöjade under en intervju att federationen har experimenterat på boskap genom att injicera djur som är avsedda för matförsörjningen med mRNA-skott.

Cowley berättade för podcasten "Real Business Owners" att demokraternas president Joe Bidens jordbruksdepartement (USDA) har genomfört hemliga försök på djur.

En enorm andel av boskapen som fick injektionerna har dock dött.

"USDA kom ut med en studie på grisar eftersom grisar var de första som testades med mRNA-vaccinerna," avslöjade Cowley.

”De gjorde ett försök med 500 grisar.

"Inom de första veckorna hade cirka 100 av dem dött."

"De analyserade grisarna efter att de hade dött," tillade han.

"De hittade fortfarande spår av vaccinet inuti köttet."

Bild från artikeln.

Så vaccin trilskande medborgare skall inte komma undan. Fåglar, grisar och boskapsdjur blir dess budbärare, men kruxet är att de riskerar att dö innan, de blir till mat på köksbordet.

Storbritannien har nu godkänt lab odlat kött. Allt handlar om att få bort bönder, för sinar maten då blir medborgare spaka. Alibi denna gång är givetvis att rädda klimatet.

Nu är WHO igång igen, ett stort möte i Washington den 4-5 oktober om fågelinfluensan, Big Pharma gläds. Jag önskar att JR Robert Kennedy fick vara där.

”…Tidpunkten har fått hälsoexperter att undra om den kommande fågelinfluensapandemin uppstod spontant eller representerar en koordinerad biovapenattack….”

Notera ”att toppmötet väcker uppmärksamhet på grund av sin likhet med en händelse som hölls i New York bara veckor innan Covid pandemin slog till…” En sådan succé för WHO med makthavare bakom ryggen och miljardprofit för Big Pharma måste självklart upprepas.

Rädda och fogliga medborgare är det bästa som NWO-entusiasterna vet. https://www.vaken.se/stort-toppmote-om-fagelinfluensa-den-2-4-oktober-i-washington-dc-bevis-pa-en-orkestrerad-pandemi

Till sist en sjuksköterska i region Kronoberg larmar om ökning av ALS, stroke och turbocancer. Tänk om fler sjukvårdsanställda vågade ta bladet från munnen. Majoriteten läkare håller tyst, eftersom de inser att priset är för högt för att våga berätta vad de ser. Big Pharmas förmåner kan då få ett abrupt slut. Många vänder på skutan, skyller på muterat sars virus och den ökade oviljan till booster sprutor.

https://newsvoice.se/2024/07/als-stroke-turbocancerfall-kronoberg/

5 tankar kring ”När folket vänder mRNA vaccinet ryggen, då vänder Big Pharma sig till barn och djur

  1. Av Brenda Baletti, Ph.D. 19 juli 2024

    – En studie som släpptes i dag av överdödlighet i 125 länder under covid-19-pandemin fann att de största dödsorsakerna globalt härrörde från folkhälsoinstitutets svar, inklusive mandat och nedstängningar som orsakade allvarlig stress, skadliga medicinska ingrepp och covid-19-vaccinerna.

    https://correlation-canada.org/covid-excess-mortality-125-countries/?utm_source=substack&utm_medium=email

    – Ett team av japanska forskare använde framgångsrikt en specialiserad biopsiteknik för att bevisa att covidvaccin förstör människohjärtat.
    https://www.vaken.se/biopsi-specialister-fran-japan-bekraftar-att-covidinjektioner-orsakar-dodlig-hjartsvikt/

    – Dödlig proppbildning efter Covid vaccinering, studie publicerad i
    Neurohospitalist. 2023 apr; 13(2): 156–158.

    Dödlig postcovid mRNA-vaccinassocierad cerebral ischemi

    I statsmedia är det som vanligt dödstyst.

  2. Så sant , sinar maten så är det panik på menyn . Som jag påpekat många gånger : Finns igen dynasti inget välde inget imperium ingen despot som överlevt när greppet om maten förlorats . Vet inte vart ordstävet kommer ifrån men det är relevant i dess helhet . På många LRF-möten framförde jag det och ingen hade hört det tidigare . Som Oscar Wilde sa : Vägen till mannens hjärta går genom magen . Ser man på USA som har många mil motorväg och feta män så kanske det stämmer ?
    Mvh Sjöström

    1. Alla grupper som är duktiga och stolta över sitt hantverk skall kuvas av storebror, nu bönder som skall sättas åt med den gröna omställningen som alibi. Marken behövs till bebyggelse, eftersom migrationen fortsätter, solpaneler.
      Jag tänker också på vår lärarkår som Göran Persson stukade med kommunalisering, sammanhållningen splittrades med förste lärartjänster, ofta de som stod rektorn närmast och inte var så kinkiga med betygen. Radikala arbetare blev förmän eller fackpampar.

      1. Politiker är opportunister. De river, förstör, förlamar och stjäl resurser. Om de bygger något så är det monument över sig själva. Vi måste glömma tron på att staten eller politikerklassen är vår räddning, eftersom de är vår pina och inget annat. Ansvaret börjar och slutar hos oss själva.

        1. Stora monument och anläggningar är framkants politikers största prioriteringar, där t.ex. simhallar för miljarder slukar pengar i stället för att gå till kärnverksamhet.

Kommentarer är stängda.