månadsarkiv: juli 2024

Sanningsenliga konspirationsteorier av dr Verner Coleman

Av Dr.Vernon Coleman författare, allmän läkare Brilliant summary! skriver redaktören för nyhetsbloggen Exposing The Darkness Newsletter den 26 juni 2024

"Alla som arbetar för Google, YouTube, Facebook, BBC eller någon vanlig medieorganisation är konspirationsteoretiker.

Här är några av de vanligaste konspirationsteorierna som betraktas som "riktiga" av alla medlemmar i dessa organisationer:

1. Din regering bryr sig om dig.
2. Covid-pandemin var verklig.
3. Lockdowns hjälpte till att rädda miljontals människor från en död värre än livet.
4. Politiker drivs av en vilja att göra gott.
5. Mainstream media ger en ärlig, tillförlitlig redogörelse för saker som händer i världen.
6. Läkemedelsföretagen är bemannade av snälla, godhjärtade människor som vill göra gott och rädda liv.
7. Elbilar körs på speciell, magisk elektricitet som är gratis och kommer ur ledningar gömda under marken.
8. Alla vacciner är underbara och helt säkra och vi borde alla ha massor av dem, åtminstone dagligen om möjligt.
9. Viruset som orsakade covid uppfanns i ett laboratorium i Kina och spreds sedan över världen för att tjäna pengar till kinesiska företag som tillverkar masker och PCR-tester.
10. WHO arbetar för att rädda världen från sjukdomar.
11. BBC är en nyhetsorganisation som man kan lita på.
12. Vårt klimat förändras snabbt, inom fem år kommer haven att ha avdunstat och hela världen kommer att brinna.
13. Bankirer är anständiga människor som förtjänar varenda krona de får betalt.
14. Nato hjälper till att rädda oss från tredje världskriget.
15. Förenta Nationerna finns till för att skapa fred och mat till fattiga människor.
16. Alla som kör bil eller som äter mat är en fara för världens framtid.
17. Medlemmar av kungafamiljen är precis som oss förutom att de är väldigt speciella och måste vara mollycoddled, skyddade från verkligheten och behandlas som gudar.
18. Israel är ett mycket speciellt land som måste få göra vad det vill – och få så mycket pengar som det vill.
19. PCR-testet är värdefullt eftersom alla som går med på att testas uppenbarligen är galna.
20. Bilderbergare och människor som är medlemmar i World Economic Forum är de bästa ledarna och vi bör göra allt de säger åt oss att göra.
21. Dödshjälp är ett bra sätt att hjälpa människor som lider av fysisk eller psykisk smärta eller som är fattiga."

Bild från poddtoppen.se

Demens utveckling efter två vaccin injektioner och mRNA teknik används i nya vacciner

En framstående japansk neuroforskare Dr. Hiroto Komano, presentation se ovan, är oroad över explosiv demensökning bland covid-vaccinerade individer. 
Han lyfter i en intervju fram en studie från Sydkorea, som nyligen har publicerats i International Journal of Medicine av Roh et al. den 28 maj 2024.
Denna studie är mycket anmärkningsvärd eftersom den tittade på hälsodata för hela 519 330 personer som fick två doser av covid-19-vaccinet och de jämförde dessa vaccinerade individer med cirka 38 687 personer som inte fick vaccinet .
För det första visade det sig att förekomsten av mild kognitiv funktionsnedsättning (MCI), ett tidigt stadium av demens, mer än fördubblades bland de vaccinerade individerna jämfört med de som inte var vaccinerade.
Dessutom, inom tre månader efter vaccination, ökade antalet vaccinerade personer som utvecklade demens, inklusive Alzheimers sjukdom, med över 20 % jämfört med de ovaccinerade individerna. Detta är en av de största studierna i sitt slag hittills, vilket gör resultaten otroligt betydelsefulla och mycket oroväckande.
https://dailynewsfromaolf.substack.com/p/japanese-neuroscientist-dr-hiroto

Det största brottet i medicin historien är dessa covid vacciner, som statsmedia är beordrade att gömma och glömma eftersom alla är inblandade i Big Pharmas profitmaskin och globalisters önskan om befolkningskontroll. Makthavare – vård – folkhälsomyndigheter- läkemedelsverken och där WHO och EU är globalisters verkställande organ och våra politiker är dess medlöpare.

Det värsta av allt är att denna mRNA-teknik nu används i nya vacciner mot smittsamma sjukdomar, till exempel fågel influensan. Finland är det första landet inom EU som börjat vaccinera. Varför kan man fråga sig?

Medicinsk vetenskap: Lovande resultat för mRNA-vaccin mot fågelinfluensa
En studie publicerad i Nature Communications beskriver utvecklingen av ett nytt mRNA-baserat vaccin för att bekämpa en specifik stam av högpatogen aviär influensa (clade 2.3.4.4b H5). (1) Vaccinet bygger på den nukleosidmodifierad mRNA-teknologi som låg bakom vaccinerna mot Covid-19….” https://www.praktiskmedicin.se/2024/06/11/lovande-resultat-for-mrna-vaccin-mot-fagelinfluensa/

Hej Harriet! mejlar signaturen TT 

”Tydligen var det för få som tog Cov vaccinet och därmed för få som avled. Nu är det NYA tag! Fågelinfluensan är väl befolkningens nästa avbefolkningsprogram! 
Testkiten, har/måste man väl redan ha i lager för annars utlöser man väl upplopp. 
Det var väl därför som man införskaffade ”testkitet” mot Cov innan det ”mediala utbrottet” som skötte resten.
Vaccinet kommer att erbjudas till personer som är över 18 år och som på grund av sitt jobb eller ”andra omständigheter” riskerar att smittas, skriver finska institutet för hälsa och välfärd, THL.”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/finland-borjar-vaccinera-mot-fagelinfluensa

”Religionens bortgång ledde till ondskans uppkomst, som nu styr oss”

Först om det franska valet, där Marine le Pen behåller sin ledning över globalister gullgosse Macron, trots hans skrämsel för höger extremism. Nu väntar en andra valomgång eftersom inget parti fick över 50 % av rösterna. https://www.svd.se/a/mPQQg4/franska-parlamentsvalet-prognos-visar-storseger-for-nationell-samling

Och så över till ondskan som inte ligger så långt bort från globalisten Macron, som brutalt slagit ner tidigare protester från folket, både med och utan gula västar.

Hej! mejlar en bloggföljare

Här kommer en kopia av något intressant apropå ditt inlägg den 22 juni om Rothschild och Rockefeller dynastierna. https://word.harrietsblogg.se/2024/06/22/kampen-mellan-ost-och-vast-har-langa-rotter-till-framst-rockefeller-och-rotschild-dynastierna/

Upprepning behövs från denne kloke man från ett tidigare inlägg.

Solzhenitsyn sade ”Det var inte etniska ryssar som startade ryska revolutionen”.

Vet du att Ukraina hette ursprungligen Kazarien och många judar kommer därifrån.

Från institutet för politisk ekonomi. Paul Craig Roberts, född den 1939 i Atlanta, Georgia och är amerikansk nationalekonomförfattare och kolumnist.

https://www.paulcraigroberts.org/2023/04/28/the-demise-of-religion-led-to-the-rise-of-evil-which-now-rules-us/

I dag är det endast den svartmålade Viktor Orbán som vill skydda oss från krig, när krigshökarna i hela EU applåderar för mera krig istället för fred. Medborgarna skiter de fullkomligt i. Nya, för Ryssland verkningslösa sanktioner, är given och för oss medborgare innebär det endast inflation och fattigdom.

Våra egna krigsgökar Kristersson, Billström och Jonson har förvandlat vårt land till ett krigsmål för Putin och det sovande folket tycks tro att de med detta förräderi försvarar västs demokrati, där vi inte ens fick rösta om detta kapitulationsliknande DCA avtal. När det främst handlar om Wallenbergs profit och vara lakejer till USA.

Allt handlar om att bekämpa öst som alltmer tar över taktpinnen med Bric ländernas expansion för en multipolär värld, där petrodollarn är på fallrepet. Därutöver handlar det för väst att även muta in sig för tillgång till Ukrainas enorma mineraltillgångar, en stor del av jordbruksmarken har ju redan investmentbolagen lagt beslag på.

Boris Jonson (som på stört åkte till Ukraina innan den ryska invasionen och saboterade fredsavtalet mellan Ukraina och Ryssland) är i alla fall ärlig utan något demokratiskt dravel:

”Om Ukraina faller kommer det att bli en katastrof för västvärlden; det kommer att bli slutet på västerländsk hegemoni”, säger Storbritanniens tidigare premiärminister, Boris Johnson, i klartext. https://www.lindelof.nu/ukrainakriget-handlar-om-naturtillgangar/

Läs gärna debattören och bloggaren Peter Krabbes funderingar kring vem kommer att styra över vår jord. https://peterkrabbe.wordpress.com/2024/06/29/vem-kommer-att-vinna-kampen-om-herravaldet-over-vart-jordklot/